137

sofeto

преди 3 години

Абре Боко, стига с тези строежи само а за "върховенството на закона и реда" хал хабер си нямаш и затова е такава анархия в БГ. Тая нива е много дълбока за теб и неставаш!

136

Издебнали го

преди 3 години

С викове Оставка! бе посрещнат Борисов пред храм Св. Прокопий Варненски във Варна......Премиерът Борисов посети тайно Варна, но бе посрещнат от недоволни граждани, скандиращи оставка. Те го призоваха да отиде и да инспектира авариралата за пореден път тръба във Варненското езеро.От месеци той се крие от "всенародната любов" и журналистите в морската столица и страната, а за посещенията му се разбира от лайфовете във "Фейсбук".Борисов постоя няколко минути новия храм "Св. Прокопий Варненски", който тази сутрин бе осветен, след което побърза да си тръгне. Медиите за пореден път не бяха

135

Л.Иванов

преди 3 години

За мюсюлманите - не знам, но една голяма част от християните/ да не кажа всички/ отдавна не ти вярват! А що се отнася да сравнението- направено от герб, и от другите- герб ги превъзхожда и печели убедително- най- вече в кражбите и корупцията!

134

Kit Chelin

преди 3 години

Търчи, харчи ББ пак обикаля из страната и ръси своите лъжи и манипулации за единение, толерантност и хвалебствия за "постижения". Той се прави на добричък само когато ножа му опре до кокала, иначе е готов да обижда всеки и всички с наглото си поведение и простоватите си кръчмарски приказки. Ако не дай си боже герберите след време, ако все пак съществуват, решат да му направят паметник, той трябва да е в цял ръст с ръце в джобовете и навите ръкави на риза с поглед забит в земята от срам и резил.

133

Диана

преди 3 години

До Анонимен158О-о-о, да! Пропуснала съм да напиша думичката "второ" - за краткост сигурно...Прощавай, мухлясало мозъче!...значи...второто се отнася до инстинктите за самосъхранение...

132

Анонимен

преди 3 години

Повече джамии строи заради ДПС.

131

Диана

преди 3 години

До До дианаДавай конкретно, БСП! Не можете да се отучите да манипулирате с общи приказки...Лошо!

130

Диана

преди 3 години

До КолкоПърво, Бог има - казано с други думи, има т.н. равнодействаща сила, която е резултат от всички действащи сили в дадена точка за даден момент и която всъщност работи, обединявайки действието на вс. останали сили там...Колкото до инстинктите за самосъхранение - те са факт, но са преодолими ако осъзнаваш предимството на общуването с различни хора...Съществува нещо такова като развитие, което не означава изчезване на вида, а облагородяването му...

129

Анонимен

преди 3 години

Не беше ли забранена предизборната агитация непосредствено преди изборите?Този клоун е окупирал медиите и от сутрин до вечер ни залива с агитационни материали.

128

Диана

преди 3 години

До Анонимен144Ти първо оправи нашата една шепа България, пък после ми говори за разни подобни "идеали"!По принцип,ЕС дава възможност на всички свои членове да живеят като в една държава, но това няма да стане с такава жалка, егоистична култура и двоен морал делящ хората на "наши" и "ваши"..Колкото до РСМ, лъжеш се жестоко, че ако тя влезе при днешната ситуация в ЕС, ще бъдем близки с българите там /македонците/- тя може да се обедини със Сърбия и агресията към България да стане още по-голяма

127

Анонимен

преди 3 години

Сретан Йосич също иска толерантност и е нетърпелив да излезне от пандиза..

126

Колко

преди 3 години

Етнос не е религия. Толерантност няма начин да има защото отвращението от други етноси и различни хора е генетично. Всеки се бори да си пренесе собственото ДНК в бъдещето и да унищожи останалите. като строите всякакви храмове има нагнетяване, особено като религията особено аврамистичните клонинги са натрапени отвън. те са част от историята, но е време вече да зарежем глупостите за съществуването на Бог.

125

Анонимен

преди 3 години

На снимката таман е подстриган за централния при бай Ставри

124

Диана

преди 3 години

До Въпрос до БойкоМного си нагъл! Уважение към човека е да му създадеш удобство...Въпросът е дали то правилно се разбира и приема...не търси под вола теле!

123

Анонимен

преди 3 години

Санстефанска България е идеала на всеки българин. България в рамките на своите етнически граници. Не го постигнахме, защото Великите сили нямат интерес от появата на още една Велика сила и искат България да е раздробена. Но кръвта вода не става. България ще бъде обединена и силна. Мизия, Тракия, Македония! Това е България. Дори си мисля, че след като Македония влезе в ЕС, ще го постигнем. Звучи невероятно, но нещата бързо се променят. Лъжите губят почва под краката си.

122

Диана

преди 3 години

До БългаринТи не можеш да се справиш с една шепа България, седнал си да мечтаеш за Сан-Стефанска България! Алчността е лошо нещо! Щом сме стигнали дотук, значи сме си го заслужили и ако не разбираш това, ще ти се наложи да получиш друг урок, за да го разбереш...Лошо!

121

Въпрос до Бойко

преди 3 години

Бойко,кога официално ще станеш ханъма на Ердоган? Ще черпиш ли с локум българския народ като се омъжиш в новата джамия в Разград? Нали и Хюррем така даде пари да се построи джамията в Истанбул на времето.Всъщност целият български народ ли ще черпиш в такъв случай или само 10% от него? Въпросът е с уловка за 10те% трябва някой да ви даде жокер. Или да чакам до утре да се сетите!

120

Анонимен

преди 3 години

След теб и потоп ,Бойко.За пореден път се убеждавам колко заблудени са гербаджиите.Ислямът и Христос нямат нищо общо!

119

Диана

преди 3 години

До боОтчаяни са такива българи като теб - непораснали тинейджъри, готови да отричат всичко и всички, слушащи лошите за оригиналничене...Не се бъркай където нищо не разбираш!

118

Българин

преди 3 години

Санстефанска България в ЕС - ето това е новият национален идеал, постижим с Президентска република!МУТРИ ВЪН!