222

Майтапчийски

преди 3 години

ЯКО ЧЕ СЕ МРЕ !

221

Сирака от Банкя

преди 3 години

До Анонимен Министър -председател-....Камъните падат ...Безсилие ,некадърност ,кражби ,корупция ..Единственото ,което може да прави ,е да лъже. Лъже и винаги като пате в кълчищата .НО има огромна опора от Козяк ,бардака Брюксел ,защото дели краденото с тях .

220

Бойко Харам

преди 3 години

ТЕГЛЕТЕ ПОРНО ОТ ХИКС ХАМСТЕРА ДОКЪДЕ МОЖЕ, ЧЕ ПОСЛЕ С МАЙТАПЧИЙСКИ ЧЕ ВИ ЗАТВАРЯМЕ ПО КОШАРИТЕ И КАМАЛАТА И БИДОНЯ СА НИ ДАЛЕ ЧЕКМЕДЖЕТА С ЕВРАЦИ И ЧЕ ТРЕБЕ ДА ВИ СПРЕМ ИНТЕРНЕТА И ЗАВИНАГИ ЧЕ ВИ СПРЕМ И ТОКА ДА МИ ПАДНЕТЕ НА КОЛЕНЕ НЕЩО СТЕ МЕ ИЗНЕРВИЛИ ТИЕ КРЕДИТИ ВИЕ ЧЕ МИ ГИ ВРЪЩАТЕ ТАПАЦИ

219

Башпакан Бойко

преди 3 години

КАМАЛАТА И БИДОНЯ СА НИ ДАЛЕ МНОГО КИНТИ ЗА ГРЕЙТ РЕСЕТА И ЧЕ ТРЕБЕ ВИ ЗАТВАРЯМ ПО КОШАРИТЕ ТОА ПЪТ ЗАВИНАГИ, ЩОТО И МУТАФЧИЙСКИ ВИ Е НАБРАЛ И ЧЕ *** ЯКО, НЕМА КАК ТОВА Е БИЗНИС

218

Анонимен

преди 3 години

Брей,велик.Най големия държавник за всички времена в света.

217

Анонимен

преди 3 години

Дори няма нужда от избори .И какво е разното ,че ще победи герб ? Победата пак е за Някои ! А не за тези които ще гласуват . Освен обслужващата герб кохорета от администратори. Ще има все пак кой да къса билетчетата за кой ред е всеки...Цик .Всичко се играе с малки промени в декора . И отбора . А урните са място за ...прахът ви...Колкото повече размърдваме правителството,толкова повече страда и умира народа и вони,останахме без население!

216

Овце сте

преди 3 години

Дъртата мутра, се просра от крадене и лапане и която си говори сам пред камерата на дебело охранената си пи ар ка.Да, но пак ще си плати с крадени пари и пак ще ще трябва да му гледаме сикаджийската мутра по телевизията, а не в затвора!

215

Анонимен

преди 3 години

Г-н премиер, Боце, защо не станеш надзорник по строежите на пътищата? И без това с твоето пожарникарско образоание, придибито във ВМШ- Симеоново, не ставаш за висок административен пост, камо ли за премиер. За там трябва ум, акъл, а такъв трябва да се има по рождение. При теб Дядо Господ не е отпуснал такъв и затова си станал СИКаджия. Защо реши да станеш Падишах, та БГ от 12 години е най-бедна, РЗ най-ниска и в ЕС ни се смеят, че на 3 пъти си избрахме лице, което не знае English, а само м-у-ч-и

214

Barba Ganios

преди 3 години

...predizbornite teatrani postanovki na Borisov !!!Ne vi li omrazna veche be ?!??

213

Анонимен

преди 3 години

На ремонта ремонта

212

Анонимен

преди 3 години

Строи се, прави се, ама по-точно се правите че строите!!!

211

Пак по опорката?

преди 3 години

До Анонимен 250: ОЛАФ ще разследва бат'ти Бойко:На 7 октомври 2018 г. на пищна церемония с водосвет Бойко Борисов тества един от новите 341 джипа за МВР. "Хубаво му е вътре, ли си"Автомобилите са в пълна готовност да изпълняват задачите, за които са предназначени. Искам да поздравя колегите и да ги използват в услуга на обществото, допълва гордо министъра на вътрешните работи Младен Маринов.Договора за автомобилите, е подписан февруари същата година от правителството на Бойко.

210

Анонимен

преди 3 години

Другарю Борисов каним ви да инспектирате нашия месокомбинат в компанията на няколко ваши дебели от преяждане колеги да влезете в нашите големи машини за да се запознаете по-отблизо с производството на нашия нов сурово-сушен колбас Банкянкски суджук. След производството му задължително ще сложим вашия лик на етикета за да си спомнят хората че сте се жертвали за тях в името на прехраната им.Чакаме ви с нетърпение другарю премиер.

209

Анонимен

преди 3 години

Най много да си докарате 3000 лева за един долар.

208

Накъде след изборите

преди 3 години

Не е толкова важно кой ще има повече депутати след изборите - ГЕРБ или БСП. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха. Марешко-патриотите я минат 4% я не, а с ДПС Бойко няма да посмее да направи явна коалиция (те са скрита патерица).Така че, ще се наложи да се направи правителство с мандата на някоя от останалите партии. И ако тогава се изпокарат кой да води бащината дружина, може пак да си докараме Бойко. А това ще е най-лошият сценарий.

207

Анонимен

преди 3 години

ОЛАФ в момента се занимава с крадливия президент.

206

Кабинет Фончо 4

преди 3 години

ДАЙ МУ! Еврофондове и бело за всички.ОЛАФ КЪДЕ СТЕ?!

205

Малко за политика

преди 3 години

Корнелия Нинова го каза ясно: Няма да има коалиция с ГЕРБ.Искаше му се на Бойко, но няма да стане. Предлагаше на Нинова председателско място в НС, а на Деница Златева - министерство, но не мина номера.

204

Анонимен

преди 3 години

За да разбереш дали се краде виж какво оставят след себе си управленията, след БСП задължително държавата е леш.

203

До ГЕРБ-аджиите:

преди 3 години

Ще има ли Фончо 4?