12

Однако

преди 3 години

Русия да не е по-глупава от бивш консул, че да заема категорична позиция?От какъв зор Русия да "вади горещи картофи" и да върши работата на държавите гаранти, сред които е вечният й враг Наглобритания?От какъв зор Русия да пречи на султана да си троши главата и да води Турция към крах?

11

Анонимен

преди 3 години

По въпроса за Кипър колкото и да ви изглежда странно турците са прави.Преди анексията на Турция ,Гърция готвеше обединение с Кипър ,турците нахлуха и си взеха своето.После гърците зареваха ,искат целият Кипър под гръцко влияние.

10

Сметалото

преди 3 години

юли месец. Само изчакайте Юли. Че идват едни падежи по турски заеми. Пък пари няма. Около 60 милиарда долара е дефицита. Не ми дреме за турцията. Дреме ми, че над 100 хиляди имат българско гражданство и се сюрнат насам. И ще реват на турски за "майка България".

9

Turk

преди 3 години

И целият свят да е срещу турците ..пак няма да могат да спрат възхода на ИМПЕРИЯТА.КАКТО ЦЕЛИЯ СВЯТ НЕ МОЖА ДА СПРЕ ДЕДИТЕ НИ В КОНСТАНТИНОПОЛ.КИПЪР СИ Е БИЛ ТУРСКИ ОТ ВРЕМЕ ОНО.........

8

Ястребител

преди 3 години

Ако един ден се намери начин човешката проЗсталащина да се трансформира в изпозлваема енергия, българия ще е енергийният център на вселената, и един-единствен българин ще е достатъчен на покрие енергийните нужду на земята за идните 8400 години.

7

Анонимен

преди 3 години

Гюленистки копек ,мед за ухото лая му. Значи са в нокдаун, и лаят.

6

V

преди 3 години

Да се качиш на луната не е толкова трудно щото технологиите много се развиха. Проблема в тая област е че се пробват или само стари технологии или без алтернативни и прекалено сложни и скъпи. Много работи трябва да се променят а аз не виждам нещо кой знай кво да се променя .Явно възможностите не попадат в правилните хора.

5

Стефанов

преди 3 години

До АнонименЧЪРЧИЛ Е КАЗАЛ :nлeме което ползва изхода за вход не ми го хвалете!!!----------------------------------------------------------------------------------------------Точно това едва ли е казал дебелия *** при положение, че самият той е ползвал изхода си за вход...

4

Анонимен

преди 3 години

ПрИтоплям, а не прЕтоплям.

3

Диана

преди 3 години

Щом светът не е съгласен с окупацията на Турция, той би трябвало да вземе отношение и за окупираните македонски земи от Гърция и Сърбия също! Турция просто тръгна по техните стъпки...

2

Анонимен

преди 3 години

браво на Турция,велика нация,велик народ

1

Анонимен

преди 3 години

*** дипломата, щом ми говори за притопляне на манджа...