19

Свещен Гущер

преди 3 години

Сега е ред да се въведе-Небинарен Путинизъм/Путинист тоест ще се премахне негативното Русофил/Русофилка и ще стане полово неутрално защото всеки във всяка възраст може да развие спонтанна Русофилия и да се класифицира като заболяване наречено -Русофрения

18

Зозо

преди 3 години

До До 7 .......Спутник Пет........Не е Спутник 5, а Спутник В. Буквално - S.putnik V, кръстена на Путин.

17

Абе

преди 3 години

Евгене Костур - някакъв босненски мислиманин.

16

Зозо

преди 3 години

Че то тоя отдавна е чипиран с червената петолъчка :))))))))))))))))))))))))

15

Анонимен

преди 3 години

До До 7кво пък ми дреме. Боцкай се с противошапная и не ми промивай мозъка. Ич ми не е с кво ше се боцкаш.

14

Рекламодател

преди 3 години

Нееее тва хич не е скрита реклама за спутиник V. Ни ви ща ни спутинка V ни файзър ни шмайзер. Оставете хората на мира с тез ваксини. Кой иска да си слага, кой не не.

13

Анонимен

преди 3 години

Русия е зло за всички - доказано през вековете.Затова всичките и съседи я ненавиждат.В Русия всичко е лъжа, след години лъсва истината.

12

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Доверил се... ми хуу.Готин е.Ама мен това няма да ме накара да се ваксинирам.Моята ваксина не е ежегодна, но е годна и всекидневна.Ако ще се тровя, то да е с моята ваксина.Весел уикенд дружина и наздраве ;)

11

Анонимен

преди 3 години

Англия и САЩ също първо, второ и така до безкрай, гледат само своя си интерес. Които не вярва, да чете история. Та по тоя повод като всички са маскари, защо не ни оставят ние сами да избираме с какво да се ваксинираме, ако изобщо се ваксинираме!? Защо?

10

До 7

преди 3 години

Спутник Пет - Римско 5 се нарича ваксината, а не Въ. Направи справка за постиженията на руските имунолози през десетилетията назад, н в научната литература - не в пропагандни прошурки. Негативните реакции на някои еврочиновници преди да са се запознали с начните публикации, бяха подчинени на стадното придържане към русофобията по принцип и въобще. Нормална държава се гради с мислещи хора, коитоне позволват да им промиват мозъците, уважават себе си, не се плашат от господари и не угодничат.

9

До който се е...

преди 3 години

Хубавото е, че сега нашите евроатлантически партньори не се отнасят с нас като с втора категория хора и не гледат само собствените си интереси!Ха ха ха ха ха ха ха ха ха!

8

Анонимен

преди 3 години

И аз вярвам на руската ваксина,при това много повече отколкото на американската и откровено ще си кажа, че съм привърженичка на Европа и никога не бих гласувала за БСП... но вярвам на руската ваксина! Защото политиката не може да е критерии за живота и здравето на хората. Никоя политика не е по-важня от живота!

7

Който се е доверявал

преди 3 години

на руснаците,рано или късно е гълтал рентгени.Те дори към народите отсъюзните си републики по време на СССР се отнасяха като към втора категорияхора.Затова и СССР се разпадна.В отношенията си към други страни и народи,руснаците винаги са търсили собствения си интерес.Ако се е стигало доудовлетворяване на интереси на другите,това е било вторичен,не търсенефект.Сега,във връзка с ниското реноме на Русия в света,заради политиката и,тя търси индулгенции чрез ваксини.По световни цени,разбира се.

6

Анонимен

преди 3 години

Мда, руснаците винаги са се грижили за вас. Затова ви е такова дережето.

5

Анонимен

преди 3 години

До 81113тъпчу, най-политизираната ваксина е Спутник Въ, лелееееееееееее. Как се гради нормална държава с такива хора.

4

Анонимен

преди 3 години

Кустурица е анонимник познат само в Сърбия и малко в България. Много ниска летва, но това е нормално за куманистите.

3

Анонимен

преди 3 години

Веднага да му се сложи клеймо - путинист

2

81113

преди 3 години

Товае правилното поведение - без предубеждения, без политкоректни зигзаги, без цинична пропаганда - с трезва преценка на научните постижения, в интересна здрвето на човека. Политизирането и свръхкомерсиализирането на мерките срещу вируса е най-гадното явление през този страшен и гибелен период за цялото човечество. Т.нар. елити все още не си дават сметка какъв маащабът на техния провал.

1

Сата НАТО

преди 3 години

Да се ваксинираш с пропагандна цел и да преценяваш ваксините по това колко и какви хора ги харесват, е крещящо мало умие.