83

Анонимен

преди 3 години

за хан грантов тролНа:Мировая премьера смартфона состоялась на Международной выставке потребительской электроники CES-2013 в Лас-Вегасе, где YotaPhone победил в номинации Мобильные устройства.

82

Анонимен

преди 3 години

В тия 4 часа нямаше ли нещо по-вълнуващо от айфона?

81

Анонимен

преди 3 години

81 отдавна всичко се следи и записва. Напиши five eyes и echelon и чети.

80

Хан Крум

преди 3 години

Не бе Лукашенко - не искам да ме подслушват американците. Искам да ме подслушват от Беларус или от Русия. Каква ваша Беларуска или руска - марка смартфон ще ме посъветваш да си купя за целта?

79

Ами

преди 3 години

Да си сложат на гърба по един телефон с шайба и да се включват в някакви сигурни мрежи в табла на улиците! Така няма да ги подслушват.

78

Анонимен

преди 3 години

Диктатооооор! Убиееееееец!

77

Да бе, да

преди 3 години

Те американците ще следят всички закупили си айфони. Ако си закупя такъв, с какво съм оперативно интересен, че да ме следят?

76

Анонимен

преди 3 години

Срещата беше открита с ЧЕТИРИЧАСОВА реч на Лукашенко.Тоя е живото доказателство за това, че червените не разбират смисъла на думите. Те чуват думите, но не разбират смисъла им. Иначе как да си обясним, че един човек, който говори за ЕФИКАСНОСТ, стои 4 часа да говори, а някой стои 4 часа да го слуша, при това само пропаганда.

75

Анонимен

преди 3 години

Жъумръ.Не им ли каза, че само стационарните телефони са добре за червената душа?Или направо телеграфа, там грешка няма.Тия счупиха тъппомера.

74

Анонимен

преди 3 години

Не заспиват американците без да следят великите тайни на Беларус и да си записват в тефтера!

73

Да , бе..ха,ха,хааа

преди 3 години

АМЕРИКАНЦИТЕ , УМИРАТ ДА СЛЕДЯТ БЕЛИТЕ РУСКИ ДУПЕТА НА ЛУКАШЕНКО....ХА,ХА,ХААААААААМА ТОЯ , СЪВСЕМ ИЗТЪРВА ВЛАКА....!

72

Анонимен

преди 3 години

"Батка" Лукашенко направи смешни американците, само си похарчиха толкова пари да му правят цветни революции.

71

бай ганю

преди 3 години

умрели американците да следят беларусцитетози май страда от конспиративно разстройство повечеот редови човечецгоркия то да няма какво да кажеш пред народа та да се изложиш със подобни твърдения

70

Анонимен

преди 3 години

В Белорус няма гладни и умиращи от студ хора. Белорус запази стандарта си на живот от социализма за разлика от източноевропейските страни които съсипаха икономиките си и сега живеят бедно а Прибалтийските и България направо си мизерстват.

69

Това е

преди 3 години

вярно цял президент ви го казва.Тои е също велика личност.

68

Анонимен

преди 3 години

От комунист спасение няма

67

Анонимен

преди 3 години

Защо няма пандемия в Белорус? Болните от корона вирус в Белорус са точно толкова колкото и в другите страни, но в Белорус не налагат мерки и ограничения. Белорус запази здравната си система от социализма и за тях не е никакъв проблем да поемат тежките случаи на корона вирус които са минимален процент и предимно стари хора. Докато България си сисипа здравеопазването, направи болниците търговски дружества, и сега дори този малък процент тежки случаи не може да ги поеме. Така е и на запад.

66

Анонимен

преди 3 години

Държал четири часова реч......това говори всичко......да тръгнем с налъми , щото трандафора е американски чепик....

65

ля ля

преди 3 години

телефон - като цяло е това да набжереш и да се чуеш с човека един път и после ще се видите!сега тези апарати в джобчетата ви не е ясно до къде стига тяхното "приложение" дали Вие всъщност не сте телефоните :) аз съм за човека който казва така пред Света !!! Браво!

64

Анонимен

преди 3 години

САЩ е безспорен лидер в западния Свят, а България е слугиня. На запад нямат дума "роб". На славянските езици роб идва от раб, работя, работа, който работи. На европейските езици нямат такава дума, използват думата славянин за роб, а робство е славянство (slavery, лат. Sclavenias, Sclavonias, Slaviae - славяни, турско робство на антлийски е "турско славянство") защото преди за роби са използвали славяни, а също така и през послените 30 години. Само белорусите не им станаха роби.