8

Анонимен

преди 3 години

Щом котката се е прибрала, едва ли е простреляна с 9 мм. Ако я гръмнеш с 9 мм то човек умира, пък да не говорим за котка. Остъй ти тая работа за 9 живота и не знам си кви фантазии. АКо гръмнеш животното с 9 мм. куршума със сигурност ще излезе. А изходна рана от 99 мм. си е сериозно нещо. Т.е. поне половината от котката няма да я има. Как тогава се е прибрала, да не говорим че оцеляла след огнестрелна входна и изходна рана от 9 мм. оръжие???

7

Анонимен

преди 3 години

9mm въздушна пушка - НЯМА. Те са 5,4 масово китайските и 5,5 има. Флоберка също не е и тя е 5,5. 9 mm най-вероятно е преправен газов пистолет. Въздушна пушка 9 mm - НЯМА.

6

.

преди 3 години

До ЗозоЕ кажи му "Ния" и останалото се подразбира... не за първи път проявява въпиюща липса на обща култура.

5

Зозо

преди 3 години

.......9-милиметрова сачма.....Хахахааааа, че то това коте на колко парчета се е прибрало само?!? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Макаров е 9мм. бря :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

4

Аз....

преди 3 години

9 mm съчма???????Та това си е куршум БЕ журналисти!

3

алооо

преди 3 години

Ами като си има домашна котка що не си я държи в стаята ами я е пуснала на двора, демек на улицата и тая котка обикаля по дворовете на комшиите.Същото е положението и при нас.На нашата улица има една дет храни 20 котки и тия котки обикалят по нашите дворове и само бели и мизерии правят.Да не говорим колко бълхи и зарази сеят.Се едно аз да си пусна домашното куче да се разхожда по улицата, да влиза в чуждите дворове, да обръща кофите с *** и да се качва по масите на които се храним.

2

Мнение

преди 3 години

Народа масово взе да бута масло!Сега една седмица по интернети ,радиа,телевизии и вестници ще ни занимават с този проблем от световно значение!По телевизора ще изскочат абонираните говорещи глави и ще почнат да развиват теории колко пр0ст е българина и още повече е изпростял щото не си носи маската срещу кпронавируса!

1

SS

преди 3 години

Тука либерастията идва малко повече.