80

Сашо от Варна

преди 3 години

Да гласуваме против всички тия,а не за някои от тях!!!

79

Пян_Гъ

преди 3 години

До СловянинПо-леко, не бързай толкова с Русия. Да - братя сме, да - в Русия няма комунизъм, той е на Запад и трябва да се пазим от Запад, да - нашите медии (но не всички!) лъжат за Русия, но РУСИЯ И БЪЛГАРИЯ ИМАТ ДА ИЗВЪРВЯТ ОЩЕ ДОСТА ПЪТ, преди Русия (юнакът) да поиска прошка от България (майка си), т.е. и двамата да признаят грешките си. Никакъв македонизъм, никакво шикалкаване за Кирил и Методий, пълен достъп до руските архиви за нашия произход, от който Русия е част. Чак тогава ще говорим..

78

Анонимен

преди 3 години

Те на това разчитат, хората да не гласуват, та да продължат да си въртят схемите без да правят нищо полезно.

77

Словянин

преди 3 години

Ще гласувам за русофилите на Малинов. И невежите още свързват Русия с комунизма - тя е образцова капиталистическа държава, за разлика от разделените надве ФАЩ. За първи път в историята си руснаците живеят по-богато от нас. Средната заплата е със 100 долара повече при 2 пъти по-евтини цени на горивата и еднакнви цени на храните. И Русия е 1 износител на зърно в света. Нашите тв, роби на Сорос, лъжат за Русия и Путин.

76

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Властта се предава по-роднинска линия стари крадци като Михалевски,Овчаров,Цветанов,Кутев,Кунева,Манолова,Борисов, и тнт набутват дъщерите си за депутати,министри,кметове,чиновници,областни управители,общински съветници за да окрадат отново всичко,някой ден партията на безпартийните ще оправи нещата всички партии са пълни с едни и същи олигарси оправия няма за сега някой ден обикновените българи ще дойдем на власт и ще има промяна и ще живеем и ние нормално сега нормално живеят само крадците

75

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Няма да гласувам в медиите платените социолози говорят как в парламента щели да влязат олигарси като Трифонов или Манолова сменила партията,Кунева ,Иванов слагача на Борисов,Костов ,Маджо,Прокопиев ,бесепаритес Петя Михалевска дъщерята на Михалевски и дъщерята на Овчаров крадци на милиони или гербаджийте крадци на милиарди или Цветанов,Москов,Симеонов,Марешки,Каракачанов и другите олигарси , няма партия пълна с трайно безработни или работещи за малка заплата млади обикновени безпартийни българи

74

ъ

преди 3 години

Както каза един набор от ГОРЕ-важно е да гласуваш не е важно за кой ! Работите се решават на друго място и при други условия !

73

Оня

преди 3 години

ГРОБ зомбитата атакуваха яко :D

72

Пян_Гъ

преди 3 години

Хайде по-сериозно. Избирателната активност я определя ВСЕКИ САМ ЗА СЕБЕ СИ, не агенциите!!! Няма да идеш 1н ден за гъби/риба и ще поемеш отговорност за бъдещето си. Ще спечелят тези партии, чиито избиратели не се страхуват да се заразят на опашките пред РИК-овете. Да не се лъжем - тези на БСП не са от тях. Червените са пред провал. Лично аз ще гласувам за ББ4 рано сутринта, което ще направят много други, които познавам. Останалите ще скимтят като ритани песове след изборите.

71

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

Избори 2021: ГЕРБ, ДПС и БСП " може "да имат полза от ниска активност____________________________________________________________________________________Айде бе, "може", айде направо си кажете като едно време "Партията демократично спечели с 99% изборите "Всичко е точно . Още 34 години и ще им дойде акъла на внуците и правнуците ви .. но ще е късно .България тогава ще е на социално слабите шведи . Нищо ново под комунистическото българско слънце , всичко е добре познато старо!

70

не съм съгласен

преди 3 години

До 7/8- Какъв екип и какви сценаристи все едно селски музикант и то чалгар да пее класическа музика...Досега освен да се плези и лензи ,*** скечове вулгарни изкази от кандидат ,,управляващите ,, нищо друго не сме видяли .След 9 септември пъдарите са ставали милиционери ,защото могат да броят до сто ,овчарите кметове и писари.Същото е и на Слави сбирщината като приказката с жабата вдигнала крак за подкова.

69

Чанев

преди 3 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ и ПАТРИОТИТЕ!ПРИ ТЯХ СЕ ВИДЯХ С ПАРИ И ВЪЗМОЖНОСТИ!При БСП , за 4-г. ми вдигнаха пенсията с 5-лв..../..и то пак ГЕРБ ги даде../Кво да говориме повече...?

68

гербер

преди 3 години

До нов герп-4Нищо не означава!Означава единствено вой и обвинения към хората,че са гласували за Герб!После ще си седнат на аналното разширение!И до там!:))

67

адвокат Тенев

преди 3 години

.....Евентуална ниска активност на изборите!? Добре де за кого да гласуваме като всичките бяха на власт и нищо не се подобри,а дори ставаше от година на година все по лошо и по лошо....Всички са на принципа, стани ти да седна аз...и обещания,обещания и като лапнат кокала виж после какво става!? Жалко за културата,жалко за морала,жалко за хубавата държава....

66

Анонимен

преди 3 години

Вчера казаха , че БСП е готова за коалиция с ГЕРБ след изборите за да се повиши стандарта на живот на българите и всички да станат много щастливи.Благодарим им от все сърце , че мислят за народа !

65

Анонимен

преди 3 години

Още повече като се знае .... но не се знае дали зад него не стоят хиените на симеон сакскубурготски и,, съпричастни,, журналисти като кеворк кеворкян ....циркаджии с богато минало и светли перспективи

64

ЦРУ

преди 3 години

БРАВО на Валери Симеонов !!! Единственият ПИЧ в политиката сега !!!! КАК им го " НАТАКОВА " !!!! ......и смятаме на изборите ...ГЕРБ = 90 депутата....ВМРО = 20-25 депутата....ВС+Воля = 20-25 депутата ......И ЦЕЛТА е ПОСТИГНАТА - никога повече БСП +ДПС+ други русофилски - българомразни партий в управлението !!!........А плювалниците с-у ББ...на Ристо и Атанасов...И БЕЗ ТЯХ МОЖЕ (докато не им доиде акъл ) !!!!! ...БРАВО ВС......истински българин !!!!!!!!!!!!!!

63

Нед

преди 3 години

7/8 - абе чалгарче!Отричаш ли, че Славчо пееше на ушенце на сбирките на Мултигруп!! Отричаш ли,че се разхождаше рамо до рано с Бойко из София, оня като беше Глав. Сек!! Отричаш ли, че беше дружка с Васил Илиев!!! Отричаш ли, че за ДПС и Доган има най-малко скечове и плюене в предаванията му последните 10 години!!! Дебе и заслепеното стадо!Учиндолския чалгар чакат да им оправи животеца!!!

62

До 7/8

преди 3 години

Всеки който изразява различно мнение и не се кланя на гологлавия вожд е ***, така ли?!?! Егати прогресивните фенове на 7/8! Само ние сме прави, само ние можем, само ние знаем, нашата партия е най-добра! Така е било и 1944 когато на власт идват неуките и злобните,които са си мислили,че са най-добри!!! Всеки трезвомислещ човек се страхува от перспективата Славун и сценаристите му да са на чело на тази държава!Още повече като се знае, че тайно лижат ъза на Доган!!!

61

7/8

преди 3 години

Герберските *** голям страх ги тресе от Слави и неговия екип.Защо така? Може би виждате края си?