16

Чичо

преди 3 години

Време в за нов локдаун. И отмяна на изботите.

15

инфо:

преди 3 години

Боко взе от Европейския Съюз 29 милярда Евро . Сигурен сам че може да зарази 50% от българското насиление с фалшиви тестове !

14

xph

преди 3 години

Вирус има, но статистиката е правена с мокър пръст на къде дyха вятъра!

13

Анонимен

преди 3 години

Зоро е прав. И аз мисля, че се прави умишлено.

12

Факт

преди 3 години

Третата вълна започна преди 21 дни, а министъра и другите Калинки, все още говорят, че третата вълна ЩЕ започне.

11

Зоро

преди 3 години

Вторник ще са 1500. Пълно нехайство на нощниците. Че и анализи правят, как 1-4 клас не били повлияли.Действията им са умишлени. Важно е някой да запази властта си поради негласуване. Опозицията дреме и ще го поеме. За съжаление и народа най-вече.

10

Анонимен

преди 3 години

15-21 януари 2021 (7 дни) бяха по 416 нови случая средно на ден5-11 февруари 2021 (7 дни) - 842 нови случая средно на ден.Повишението е над двойно, за три седмици увеличение е 102,4%, а правителството още не знае, че случаите се удвоиха. Следващото удвояване на новите случаи ще е преди края на февруари, най- вероятно през 19-25 февруари.

9

Мутафчийски

преди 3 години

Сега ще видите вие колко хора няма да гласуват!Ама яко няма да гласуват!

8

РазБойко

преди 3 години

Като не слушате и не ми викате "ура", ще ви заключвам пак вкъщи. ...

7

Мутафчийски

преди 3 години

Планът "Трета вълна-проваляне на изборите-още една година ГЕРБ на власт" се изпълнява! От другата седмица вдигаме бройките двойно! Муааахахаха!

6

Анонимен

преди 3 години

293 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение освен за статистиката.Всички ще се заразим неизбежно е,въпрос на време е.Важно е да се ваксинираме масово и то бързо!

5

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

4

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

3

тъй де

преди 3 години

Тук върлува А Т И Л А подвозавщ се принципно в друг сайт, моля изтрийте му пасквилите!

2

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Може ли поименно тези 1070 от новите случай, иначе не звучи достоверно?

1

Анонимен

преди 3 години

Криминалната сводка за деня