226

Бойко не

преди 3 години

Бойко не е виновен за всичко,но той управлява държавата.Освен това законодателството е в парламента. Ако законите се адаптират ,може да бъдат в полза на обществото. Корупцията също се управлява и контролира от власта.. Защитата на определени групи също . От това може да се стигне до заключение ,че не Бойко е виновен ,а всички които представляват власта.

225

нормален

преди 3 години

До Ха - Да беше прочел една стотна от книгите, които са прочели хората и гостите в телевизията на Трифонов нямаше да пишеш така. Но пак казвам: БСП няма да се справи сама раздирана от противоречия. ДПС с Мазния не коментирам. Шанс имаме с градската десница, с Отровното трио, с Трифонов, със свободните юристи ит.н. и с всички компромиси, които всеки от нас ще направи. Важното е да започне необратим процес по отстраняването на ГЕРБ от властта. Те са ло-лоши от комунистите. Те са комунисти.

224

Ха

преди 3 години

така тошко, говорете, още говорете...Щот колкото повече говорите толкова повече хората разбират какви прости момчета сте...

223

Тръмп

преди 3 години

Тошко негодник си ти голям.

222

ох!

преди 3 години

Отдъхнахме си, добре че Славчо е кадърен!

221

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Славе! Много гласоподаватели на бсп са готови да гласуват за теб!

220

Пян Гъ

преди 3 години

ИТН няма да работи с парламентарните партии след изборите, защото просто няма да прескочи 4%-та бариера, но дори да заклатят летвата и да влязат, ще бъдат МАКСИМУМ 5-6 човека. И с тях, и без тях. Казано е - всеки си тежи на мястото, а тяхното е при кючека и мазните гьобеци.

219

Анонимен

преди 3 години

Партията на Слави - Вицепрезидентът на Сименс, подизпълнтелния директор на Гугъл, двама инженери от Тесла, програмистът на Макинтош, двама биоинженери от Новартис, четирима специалисти от Силициевата долинаПартията на боко - про.стата кърджалийска шмутка, суджука от генерал тошево, шиши прасето на доган, маджо бащата на СИК, очите с петте куршума в пикочния мехур и мозъка, дето синът му уби Милен Цветков..Вие кои предочитате?

218

нормален

преди 3 години

Живеем в парламентарна република. Промяна може да става само като едни станат от столовете в парламента за да седнат други. Ще видим партията на Слави какво ще направи. По важното е да се обединят всички извънпарламентарни сили за да започне коренна промяна в здравеопазване, образование, съдебна реформа, ограничаване на корупцията, нови здрави магистрали, накратко: НЕ на простотията! ДА на умните, интелигентните и можещите!

217

Бойко Борисов

преди 3 години

Един милион българи са прочели само една книга през живота си, както и аз и затова ме харесват и гласуват за мен, защото в мен те виждат себе си!

216

Социолог

преди 3 години

Сложете плюс, ако гласувате за Слави, сложете минус, ако гласувайте за сикаджийската мутра боко бълга.роубиеца еднокнижник

215

Анонимен

преди 3 години

На 4 април България ще бъде освобождението на България от гербаво робство!

214

Анонимен

преди 3 години

Не слушам чалга, но ще гласувам за Слави! По-добре от неграмотна мутра пожарникар...

213

Анонимен

преди 3 години

До 219Че да не би вашият вожд боко болгароубиецът еднокнижник да може да обели една дума на английски?

212

как не

преди 3 години

До ognyanzДа,може,но аз питам лично тях,какво точно могат те самите да променят сами?Много неща могат да се променят,но не по този начин,по който предлагат с омраза,компромати и лични изгоди.

211

въпрос

преди 3 години

Добре, да кажем, че Борисов е виновен за пияните шофьори, за ланския сняг, за лошото време и т.н.,крал е,нищо не е направил(което не е вярно), изобщо за всичко е виновен в тази държава,както всички мразещи го изкарват,аз питам следното:А вие лично какво направихте за тази държава,на кого помогнахте,какво променихте или чакате да влезете в парламента,че тогава...много е лесно да се критикува отстрани,а нищо да не се прави.Голи обещания всеки може да дава,та къде са вашите дела за доброто ни?

210

ognyanz

преди 3 години

До как не: Има какво да се промени, но се съмнявам, че това могат да го направят шоумени. Съдебна и здравна реформа, електронно правителство (за което са дадени милиони, а все го няма), много може да се направи.

209

как не

преди 3 години

До нормаленКаква реална промяна очаквате,не знам и как точно ще се случи от една мижава партийка,която дори няма да има никакви гласове в парламента и нищо няма да зависи от нея? Всички без изключение все я оправят тая държава(крадат като за последно, уреждат родата,приватизират,усвояват средства и т.н. и т.н.) все в името народне,а мизерията си остава,лошия живот,също.Питам се защо? При такива промени едните стават, за да се седнат другите лапачи и всичко си е по старому,няма никакви промени.

208

мда

преди 3 години

До ТикволандияНикаква логика няма.Да не говорим пък и в техните редици какви хора има...."големи моралисти". Всички са еднакви,но не виждат по-далече от носа си,заради жаждата за власт и личната си омраза.Да не би С.Т. да не е бил приятел с мутри, да не би да не ходи с охрана и от какво се пази(от народната любов ли, друго ли)?Няма скъпи коли,апартаменти,а управлението на една държава не е шоу написано от сценаристи, личната омраза е двигател на цялата кампания при всички оправячи на държавата

207

Умник

преди 3 години

Много фешън програма. А чалгата ще става ли задължителна? Най ме кефи, че искат да управляват само с майките с увреждания. Ще бъде супер управленска програма: чалга-бесилка, чалга-ковчег, чалга-чувал за трупове, чалга-отрязани уши. Са, са, са....