68

К

преди 3 години

Ето какво прочетох току-що,дали е вярно,не знам:Валери Симеонов и Веселин Марешки обявиха, че целта на коалицията им е да спре ДПС за властта.Всъщност чрез коалицията на "ВОЛЯ" и НФСБ Бойко Борисов се опитва да блокира премиерски мандат на Сарая.ДПС натиска на макс в предизборната кампания да е трета политическа сила и да получи проучвателен мандат за съставяне на правителство, ако ГЕРБ и БСП не успеят да формират мнозинство.Сарайната схема е коалиция на ДПС, "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри вън!", подкрепена от депутати близки до Делян Пеевски в групата на ГЕРБ, с премиер ***

67

Анонимен

преди 3 години

ДПС е Европа,те са европейска партия,затова и Ердоган ги подкрепи!

66

Анонимен

преди 3 години

А Костов се изложи.Тоя го смаза и показа как се прави партия.

65

Анонимен

преди 3 години

Когато чуете, че Доган вече не е в "кефлийско" настоение, тогава държавата е започнала да се оправя или е на прав път.Докато Доган е в "кефлийско" настроение, значи България още я държи ДС.

64

Анонимен

преди 3 години

"кефлийско"??!А са мани е!

63

Пак се е натряскал о

преди 3 години

И е получил кефлийско настроение след масаж на простатата от млади дъпъсъ аслани.!.

62

До 15

преди 3 години

Аз съм етнически българин, но съм на 100% съгласен с написаното от теб. Не се припознавам в никакви "националистически" организации като ВМРО или НФСБ. Те не са и националисти по същество, а са опора на статуквото и като такава обират малко залъци в периферията на богатата трапеза. Това, което им се получава обаче (както и на онези с почетния председател) е да разделят хора като теб и мен. А ние не трябва да се делим - всички сме от един народ.

61

Койчо

преди 3 години

Той доган не е спирал 31 години да се кефи и да краде от държавата

60

Анонимен

преди 3 години

"........Според Андрей Райчев Доган ще заеме много силна поза. Падишахът винаги е в силна поза.Само голяма коалиция между ГЕРБ и БСП може да го превърне в политически и властови аутсайдер, но Корнелия Нинова засега не приема офертата на Бойко Борисов правителство с ротация на премиера и Румен Радев аут."------------Все пак ,Бойко се оказва по-голям мъж от Нинова и мисли за България,няма да се учудя, ако Доган смачка ББ и ГЕРБ след време,заради тази оферта.А Радев е вреден предател.

59

Краси

преди 3 години

До МНЕНИЕ Ти си психично болен !

58

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕИ аз мисля,че това е най-голямата грешка в политиката,че тогава Пеевски не е станал шеф на ДАНС, сега България нямаше да има тези проблеми и кражби, нито толкова жертви, защото не само от герберска страна,но и от страна на други партии,паднаха много жертви в България през последните години и се напълниха гробищата.Преди не понасях тази етническа партия ДПС,особено като видях записа с "порциите", но с течение на времето виждам,че са доста разумни,не винаги,но през повечето време.

57

дедо Ташунко

преди 3 години

Този няма ли кой да го зарази с южноафриканския вариант на короната?

56

Булевард "А.Дог

преди 3 години

След време централен булевард ще се казва "Ахмет Доган"... може би площад.... А някъде в Борисовата градина ще стои скромно, но гордо неговият бронзов бюст.Но това в случай, че ни се размите Югославския сценарий. Засега не е сигурно. Всичко предстои - в т.ч. и Голявата екскурзия за българите - прогонени от междуетническата война и войските на съседни държави...

55

Анонимен

преди 3 години

tik tak tik tak...

54

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕТой е верен до колкото се може, все пак живее в палати, не са го избрали случайно от улицата :)) Не забравяй че натика Местан в миша дупка, взе да общува много с турски политици и Доган реагира светкавично, има уважението ми за това :)

53

Цитат

преди 3 години

"........Според Андрей Райчев Доган ще заеме много силна поза. Падишахът винаги е в силна поза.Само голяма коалиция между ГЕРБ и БСП може да го превърне в политически и властови аутсайдер, но Корнелия Нинова засега не приема офертата на Бойко Борисов правителство с ротация на премиера и Румен Радев аут."

52

Ха-ха

преди 3 години

До МНЕНИЕИма и по-големи глупости от твоите...

51

Мда

преди 3 години

Времето и глупостта на българите работят в полза на Доган!След някоя и друга година демографията ще е такава,че ДПС без проблем ще спечели цялата власт и Доган спокойно може да бъде падишахо-президент на ***...

50

МНЕНИЕ

преди 3 години

Доган е един от малкото Класни Политици на Прехода .Не говореше много , но работеше много .Не съм от ДПС , но малко хора оценяват термина *етническа толерантност* . Все си мисля че ако не беше Доган , щяхме да сме като СРМ - щяхме да имаме два официални езика и няколко въоръжени сблъсъци на етническа остова .И в този ред на мисли - Всеки ден се питам - Ако Пеевски беше станал Шеф на ДАНС , дали нямаше да има Политици в Затвора ?

49

Краси

преди 3 години

Преди мноооого години умният,железен И.Костов изрече на висок глас:Ахмед Доган е проклятието за България!През годините това се доказа.