53

Аз

преди 3 години

Партията на милионерите)Колко трябва да си *** да им повярваш, че защитавали бедните)Между другото Нинова скоро каза, че няма да увеличава данъците на бизнеса, даже напротив)

52

Анонимен

преди 3 години

ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ СТЕ ВИНАГИ ПЪРВИ В РАЗГРАБВАНЕТО И ФАЛИТА НА БАНКИ- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, МИН ЗАПЛАТА С КОЯТО БГ ВЛЕЗЕ В ЕС С БСП- 160ЛВ, СЕГА 650ЛВ МИН ПЕНСИЯ 2007/2008Г- 102.16ЛВ, СЕГА 300ЛВ+50ЛВ+ КУПОНИ ЗА ХРАНА...КОГАТО ВЛЯЗОХМЕ В ЕС ПЪРВИ ЛИ БЯХМЕ ПО ДОХОДИ ИЛИ ПОСЛЕДНИ, НО СЕГА МИНИМАЛНИТЕ ДОХОДИ УВЕЛИЧЕНИ ЧЕТИРИ ПЪТИ, ЗАПЛАТИ УЧИТЕЛИ- ДВА ПЪТИ.

51

Анонимен

преди 3 години

Парите в шкафчето няма да стигнат на банкянския да купи изборите.Народът вече не може да понася банкянското .

50

пенсионер

преди 3 години

Важно е първи да се регистрират ,а може и последни да се класират.Като ги гледам много пораснали млади помиярчета от дедови и татови червени котила.Който им вярва да гласува за тях защото огладняха .

49

Анонимен

преди 3 години

Цъкайте минуси,герберски ***.Бесуването ви е мехлем за душата

48

смях от народа

преди 3 години

тя тази ваша цел да сте първи не ви напуска бе другарко . а да видим след поредната ви загуба кой и какво са ви били виновни .

47

Анонимен

преди 3 години

Ей, т'ва е! Само като ги гледам такива "млади", напети как гордо крачат с папките в ръце и направо ми се приисква да си направя един пленум и да градя комунизЪма!

46

Анонимен

преди 3 години

Жан Виденов беше най-честният български премиер,но се оказа на този пост в неподходящото време.Само той има куража да скъса българоубийствения план Ран-ът,да изгони чудовището Сорос от кабинета си,да спре кранчето на еничарските НПО и да спре бандитската приватизация,оставила впоследствие без поминък милиони българи.Оказа се обаче едно малко агънце сред глутница изгладнели вълци и го отнесе.Един ден историята ще ги каже тези неща.А при тройната коалиция,на която не съм фен,се връщаха емигранти.

45

Анонимен

преди 3 години

Смееха се на Борисов като режеше ленти на нови пътища, фабрики, заводи...Сега може да се показват тези лентички - те са успехи за Бойко, ГЕРБ и България.А Нинова какъв успех може да покаже - нула.Ами другите от БСП ... и те нямат успехи, само фалити и кражби.

44

Samo minavam

преди 3 години

О минало славно, на титанични въшкари, първенци, по кражби на кокошки.

43

Анонимен

преди 3 години

Ехо др.ИМПЕКСОВА все още си вярва,ама да ти кажа др.хората не са толкова прости колкото си мислиш,марш в Америка при синчето ти,няма място за такива селски тарикати като теб!

42

Анонимен

преди 3 години

Герберските куришки губят изборите.Нинова ще ги отвее.

41

Анонимен

преди 3 години

За БСП е тотал щета че кака Корни им е лидер :)) Все пак е отстранила другите хиени в партията, остава единствения хищник, това е хвалебствие към Нинова :))) Лошото за нея е, че изглежда плитка, може би се надява цоц пенсионерите да я подкрепят, щото няма програма, няма идея как ще се развие БГ, само празни приказки (викания) :))

40

Анонимен

преди 3 години

Бооже, ела си събери вересиите!Марко им бяха купоните на Луканов инфлацията на Виденов и безреботицити при Станишев.И пак драпат.

39

Анонимен

преди 3 години

Един много кратък виц:"Корнелия печели изборите"- му-ха-ха-ха!

38

Анонимен

преди 3 години

"Корнелия печели изборите"Това фантазия ли ти е, че не се е случвало досега?

37

Krom

преди 3 години

Е, така и няма да я стигнеш тая цел ! Дай нещо "по земно", примерно - да осигуриш и пра-внуците. За толкова те бива. За повече, не.

36

НИНОВА

преди 3 години

*** щеше да понадуе бузи, ако не се бяха появили сестра Галева и отровните метежници, АБВ с мангъра върху знамето си, другите бивши съратници от раководството на БСП, вкл. Гергов, а Славито ще дръпне голям процент точно от червените бабички и дядовци

35

Анонимен

преди 3 години

БВП на България е нараснал двойно при Борисов.Износът ни е увеличен седем пъти!Нямаме фалирали предприятия.Приеха ни в чакалнята на еврозоната - сиреч сме стабилна икономика и държава!Никога повече комунисти не трябва да имат власт!Венецуела, Куба, Северна Корея - така се обеднява като те управляват комунисти!

34

Анонимен

преди 3 години

Трябва много да те е осакатила природата ментално за да бъдеш социалист през 21 век.