183

Случаен минувач

преди 3 години

Май на Борисов му се иска да стане като Хитлер или Сталин.

182

Случаен минувач

преди 3 години

Охххх...Престанете да плашите хората бе! От сплашването до диктатурата има само една крачка! Навремето Хитлер е сплашвал чрез Гьоринг и Гьобелс, а Сталин - чрез прокурора Вишински!

181

Анонимен 123

преди 3 години

Видяхте ли сега какво става, ще има евро парички 900 мил,, в средата на тази година, демек баце ще държи кокала докато не ги получи.

180

Не ви ли

преди 3 години

писна да говорите една година едно и също. Сега започва новото лъготене Всеки грип е ковид. Ваксините си ги набийте вашия --ник.

179

Ще ставам лекар

преди 3 години

Всички болести ще ги пиша корона, ще написвам рецепти на лекарства на определени фирми за дивиденти и няма да отговарям за смъртоста.Бод да ви пази.

178

Анонимен

преди 3 години

Целта е да стигнем заветните 200 на 10000, да кажат, че сме безотговорни, че е много опасно и на изборите за отидат само послушните овчици. Лятото всичко ще изчезне пак до есента и старата песен на нов глас. Кого заблуждавате, че ви е грижа за нас?

177

Козяк

преди 3 години

Ангелов, аз уважавам всички медици, за разлика от един! Ти си една махленска клюкарка. Все едно в кое село ще отидеш, ще бъдеш полезен, но не и като министър. И си стискай устата, не забравяй за Хипокрит! Така че дигай си чукалата, една креатура по-малко в Бойковото котило!

176

Handel

преди 3 години

Интересно тиkвения фюpep каква цифра "заболеваемост" е заповядал да се отчете като наближат изборите?

175

Анонимен

преди 3 години

Лъжлив грозен *** с ботокс в устата, веждите и циците

174

Анонимен

преди 3 години

Гледайте Студио Х по 7/8 ТВ - всеки ден канят гости от различни сектори - уважавани хора - толкова истини се казват - ако малко си отворите ушите ще чуете толкова неща. Евала на Трифонов и колегите му, че вече толкова години държат на думите си да са свободни, честни и искрени - то и за това едни ги харесват, а други, които обичат да са овце и роби и да си кротуват на топло вкъщи - ги мразят.

173

do Kraino Opasen

преди 3 години

Пич - нямаш ли си друга работа да пишеш комунистически глупости - на 60-70 вече изтрещял дядка. Партията на Трифонов не била европейска - крайно опасен бил хахахахахахахах - не бях чувал такова определение - поне чалгар го наречи - това всички си го знаем - а ти, не бил европейски - ходи на лекар, прегледай се - пий си хапчета и не влизай да пишеш глупости

172

Anonymus

преди 3 години

Масова дезинформация.. Препълнено е с фалшиви новини и хората се чудят на кого да вярват вече. Само тук в този сайт освен тази статия има още една дето се върти на първа страница която тотално противоречи на написаното тук. Та една и съща медия разпространява 2 новини в различните крайности. Как да вземе човек информирано решение, а кажете ми?!

171

Варна

преди 3 години

Вместо да се плюнчат тия, да видят какво става в Израел. Ваксинирани са повече от половината население а сега пишат ИЗ техните медии че заразените и починалите са същата бройка. При население 8,8 млн души за вчера имат 6200 нови случая и 46 починали. Как да вярвам на ваксината

170

Анонимен

преди 3 години

До добреееЗаболяемостта към днешна дата е 126.18. Числото R0 e 1.19. И аз се зачудих този какви ги блещи. Най-висока заболяемост има в Кюстендил 379.9, най-ниска в Търговище - 18.9. Всичко това е сметнато по данни от сайта на Министерството на здравеопазването. Явно има техническа грешка някъде по трасето

169

Анонимен

преди 3 години

Ейййй , как бързо го измислиха бе ! И как бързо се връзватДебилите и го разнасят гелберските ***

168

Анонимен

преди 3 години

До добреееСтава въпрос за общ брой заболели, а не на дневна основа.

167

Анонимен

преди 3 години

Добре де, като знаем че истинският брой на заразените няма почти нищо общо с регистрираните случаи, а в България няма масови акции за тестване, не е ли ясно на всеки че тези числа напълно влизат в рамките на предполагаема грешка?Тоест един директор на водопад си смята някакви измислени сметки и от тях си прави заключение, че сме спасени благодарение на неговата "работа".

166

Pak povtarqm

преди 3 години

Хора и партии,работещи срещу България:- Слави Трифонов(неговата партия дори не е европейска,крайно опасен)- Коалицията на Мая и триото,Т. Дончева(предатели за облаги)- Румен Радев(абсолютен предател и опасен,който иска да ни набута в конфликт с Русия, юмурука,който Радев вдигна, означва,че зад него стои цветна революция,кръв, терор)- Цветанов(рекетьор и убиец,опасен)

165

Анонимен

преди 3 години

Този вирус освен по медиите другаде ненастъпва, един познат нямам до сега болен,е да, някои дадоха положителни проби за корона, но го изкараха за 2, 3 дни, така че само пишете глупости, вируса е менте

164

Обективен

преди 3 години

Биологическото оръжие наречено "Коронавирус" настъпва и ще продължава да настъпва все повече. Така ще е до края на света или докато зомбитата се опомнят и повярват, че има Бог, дявол и световен заговор за унищожение на по-голямата част от човечеството.