15

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтАйдеееееее, 30 години поред сме първи в света според СЗО, дрън дрън та пляс. Като докажеш на куманиста, че за нищо не става почва да вдига кръвно и да бълва фейк статистики. Фейк, фейк, фейк. Нищо не можете да направите защото сте фейк, фейк, фейк. За нищо не ставате. Как се гради държава с такива хора, фейкосе и куманисти. Оно не может.

14

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Социализма го съсипаха такива мухль***овци като теб .И ти несе напрягай много много да не ти се образуват хемороиди във аналното отверстие либералист прокажен.

13

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Отворко хайде кажи от кой други болести умират във Куба .Че аз пък ако почна да ти изреждам ние Българите освен от ковид пандемията от какви други болести измираме свят ще ти се завие .защото от тридесет години насам сме първи във света по смъртност и това е по данни на СЗО .Така че не гледай на другите във паницата ,а гледай във нашата и няма да си много очарован че тя е празна от където и да я погледнеш.

12

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен Фронтне се напрягай че ти се пръсне некоя вена. Социализма ако работеше нямаше да фърли топа. През последните 2 века винаги фалират само и единствено социалистически правителства, ти си лай опорките дето ги пишат на цървения плошчад.

11

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Да ама виж каманистите правят собствена ваксина лошите каманисти .А розово либералната капиталистическа -фашистка държава България даже няма пари да купи и фалшивата ваксина Астра Занека дето за нищо не става . А ти си лай колкото искаш социалистическите държави доказаха че по добре се справят със пандемията от розово либералните свободни държави .Това е истината ФАКТ .

10

Анонимен

преди 3 години

До До 6така ли пише в комерсантъ. В лента.блатная кво пише по въпроса?

9

До 6

преди 3 години

Медицината в Куба,е много добре развита,не ги подценявай изобщо!Може да са бедни,но не пречи държавата да влага средства в образование,медициндки технологии и изследвания.Кубински лекари участват в почти всички мисии по света и са високо ценени.Бяха и в Африка в райните с ебола!Предполагам че са взели достатъчно мерки да не допуснат широко разпространение на Ковид .Там Мангърите не вървят.Така,че могат да произведат и ваксина.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анониментам умират от болестта наречена куманизъм. Там е райско кътче, което може за 24 часа да се превърна в най-вървежната туристическа дестинация в света. Но куманистите не са хора, те не могат да го направят.

7

Анонимен

преди 3 години

28 000 заразени и... само 220 смъртни случаи? Евала, та това е под 1%. За какво са им ваксини тогава. Там умират повече от други болести...

6

Анонимен

преди 3 години

Щом ТАСС го е написал, значи е фейк нюз. ТАСС е едно ниво с лента.блатная, само куманистическа пропаганда. Кво ни интересува. Кубинците в 2021 са бедни колко българите през 1970. Ваксини ми произвеждали, дрън дрън та пляс.

5

Анонимен

преди 3 години

Соц вицовете нямат край :) как измислят ваксина, без ново оборудване или мега специалисти? Пият ром вечер, сутринта отиват с м8сквича на работа ....и ваксината ги чака:) хахахах соц мечти

4

Анонимен

преди 3 години

Щом те го могат, значи и ние можем!

3

Анонимен

преди 3 години

Само *** чакат Големият бял брат да прати вълшебната отвара, огнената вода и мънистата.

2

Д-р Исня

преди 3 години

Исфърли се у шишенце и му тури етикет "Био" крем за подмладяване.

1

Анонимен

преди 3 години

Егаси, всички бълват спринцовки. Ще взема и аз да напълня някакви инжекции с нещо и да ги продавам.