106

Анонимен

преди 3 години

Не се връзвайте на разни ливади и вади докато не видиш на метри метро, училище, 4-5 супера и малки магазинчета в стара София дори и театър.

105

Анонимен

преди 3 години

Който живее под наем, да каже колко е раликата между наема му и вноската по кредита, ако си купи жилището, в което живее под наем. Два варианта за кредит - Кредит за 100% от цената или кредит за 70%, а останалите 30% с налични пари.

104

Анонимен

преди 3 години

От софиянец станах селянин. В селото си е добъ живота. Храната е чиста собствен проду в. В града отскачам за кратко пренущуеане и забвление.

103

Мен

преди 3 години

Като зачестят платените статии за това как нямало да има спад значи спад има и то много сериозен. Брокерите огладняват и много добре знаят, че другото за което стават е да чистят тоалетните по заведенията... да ама те сега са затворени...

102

Ханс

преди 3 години

Боже всеки божи ден статии за тухлата. дижурните кибици брокери и перонообитатели са тук да коментират . Казеал съм го и преди идва краят на Тикву и Тухлистан. След 4.4 ще видите цените на къде ще бъдат.

101

Анонимен

преди 3 години

Сигурно ще кажете че измислям,но скоро бях на зъболекар на Елин Връх в Лозенец.Сградите по ,,Богатица"са сбити една в друга-мрак и липса на въздух.Аз живея в , Надежда".Блока ни няма запушване,близо до метрото.За7 мин. до центърКауфланд,Лидл,Фантастико,Билла -всички тези вериги са до нас.Вярно,живея в панелка,,но сме направили ремонт с всички удобства.Колкото до опиканите входове,такива са във всички квартали,поради ниската култура и безхаберието на собственици на кучета.

100

Анонимен 19,

преди 3 години

по-нелогично мнение от твоето не съм чела. "В тази криза печеливши ще са хората БЕЗ заеми и СЪС спестявания. Задава се безпаричие във изобилие.Ще има инфлация която ще удари стоки,услуги,цените на жилищата ЩЕ падат,процеса дори вече е в ход"Най-сигурното убежище от инфлацията е недвижимият имот! Също и ценните метали, но те не носят постоянни дивиденти и съхранението им е проблем.

99

Анонимен

преди 3 години

До До Хората /99/Много изкелифенчено.

98

Анонимен

преди 3 години

До бивш купувачКризата в момента е навсякъде. Както в България, така и в Нидерландия. Там колко влажен е въздухът. За жилищата, не съм сигурен, че са еднакви.

97

Наивник

преди 3 години

Познайте кой плаща на компанията за оценка на недвижимите имоти " Адванс експертни оценки " и си направете изводите. Аз лично бих чел тази статия наопаки :)

96

Анонимен

преди 3 години

Хората, които нямат собствено жилище, купуват. Цените ще нарастват с инфлацията. Още 2008 двустаен панелен апартамент в Младост в София, беше 65 хиляди евро. Аз си купих тристаен ново строителство през 2016 за 70, вярно на зелено. Хората със спестени пари, купуват, защото не искат да ги инвестират в бит койн или тесла.

95

бивш купувач

преди 3 години

Ами аз съм бивш кандидат-купувач. Оглеждах се до миналата година за апартамент. Имах собствено заведение за бързо хранене и изкарвах добри пари. От една година бизнеса ми е пълен леш. Сега съм пуснал обекта за под наем, а аз си стягам куфарите за Нидерландия, ще работя като готвач, поне имам познати там. Ако не видя развитие в България до няколко месеца( което силно ме съмнява) смятам да си изтегля семейството, да продам заведението и да си купя обект в Нидерландия ( цените са еднакви).

94

Анонимен

преди 3 години

До ПриятелГодините си вървят. Ако нямаш още жилище и плащаш 10 години наем, къде е сметката ти? Кой е ощетеният?

93

циник

преди 3 години

Цените ще спрат да скачат, но след това ще почнат брокерите да скачат...от високо...

92

броКирка

преди 3 години

Ко речи? Спадат цинити? Ньееееееее.....

91

народна мъдрост

преди 3 години

Гладни кокошки - просо сънуват ! И гладни брокерки - цени сънуват :) и се подмокрят от мерак.... Само дето на този свят само мераклиите са повече от глупаците!

90

Анонимен

преди 3 години

Жилище в България, мерси предварително!

89

Анонимен

преди 3 години

Само не можах да разбера от кой етаж ще скачат цените на имотите

88

Даа!

преди 3 години

Пик сега , а след 1 г., обратното като в Черна Гора , с 38% намаление !Има пик , има и спад !

87

Човече

преди 3 години

*** до Требич( не Тръбич)да видиш какви къщи са построили хората!Ти ако искаш,живей си в старите кооперации с високи тавани исъс или без асансьор и се гордей,че живееш на жълтите павета!