51

Анонимен

преди 3 години

Добави и децата до 10 години, хората от 30 до 50 години и възрастните от 55 до 100 години.

50

да знаете

преди 3 години

Трудно се приемат на сериозно физиономии като на Кантара, гологлавчо от ВМА, Кунчо Мунчев, тлъстака Балтиев и още знайни и незнайни ''борци'' с ''опасният вирус''!

49

да знаете че

преди 3 години

Виновни за разрастването на инфекцията са1. Китайците2. Путин3. Ниската дисциплина на българите4. Високата дисциплина на европейците5. Хубавото време6. Щамовете вампири

48

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Който го е страх от липсата на мерки в моловете, да не ходи на мол! Какъв ви е проблемът!Останалите защо да не ходим? В моето семейство вече изкарахме китайската настинка и не ни дреме особено има или няма мерки. Други вече се ваксинираха. Стотици хиляди хора, а ако не и милиони са в нашето положение и нямаме нужда да бъдем "спасявани" от тия щабни плъхове.

47

тото

преди 3 години

Като работещ в мол, ми е интересно какви са тия наблюдения, че не се спазват мерките?Бутането на хората един в друг е от същите хора в хранителните магазини, но не го казват за тях нали?

46

Анонимен

преди 3 години

Какво и да се приказва България остана с най-либерални мерки спрямо пандемията.Останалите в ЕС направо затвориха всичко поред, без някои аптеки и магазини за първа необходимост и на всичко отгоре излизане до тях в точно определен времеви отрязък.Тук не можем и да си го представим такова ограничение, че и да бъде приложено.Резултатът от затвярянето е лавинообразно нарастване на заразените.

45

Анонимен

преди 3 години

Хайде сменете лентата.Все едно и също повтаряте като развалена плоча.

44

ЦУМ

преди 3 години

Що за глупост ни бяха тези МОЛ центрове?Нима българските градове са мегаполиси ала Ню Йорк, Токио, Лос Анджелис, Лондон, че да има нужда от цели сгради с магазини предлагащи на практика едно и също?

43

HMLF

преди 3 години

До МИГИАз имах малък магазин за алкохол цигари..На мен дистрибутора ми предлага бутилка уилски за 26 лв. а в Кауфланд и Била е на ПРОДАЖНА цена 23,90. Това ако не дъмпинг здраве му кажи. И почват с обясненията - те веригите взимали огромни количества, може да е така, но това е дъмпинг и е оганизиран! Мои колеги почнаха да зареждат от промоции във веригите защото никой доставчик не дава и близка до тяхната цена. Само изисвания за малките, проверки и затворих. 2 *** човека без работа!

42

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

В Кюстендил, където е най-зле, даже няма мол, обаче на Кантарджията моловете му пречат!Пфууууу! Некадърна пасмина!

41

Анонимен

преди 3 години

Преди 30 минути се прибрах от мол и наистина мерките не се спазват дори от продавачите.

40

Waffen SS

преди 3 години

Ефекта от така нареченото разхлабване на мерките ще е към края на месеца,но това упражнение сме го играли.След това нов скок на заболелите ,вайкане ,кършене на ръце ,"Слънцето"-свряно и мълчи,а като допълнителна екстра територията наречена България поемама нагоре по лай-яната река без гребла.Това ще се прави циклично

39

До 38

преди 3 години

В къщи от една година. И слава богу, че имам тази възможност, защото простащината и диващината са преобладаващи у нас и както казах на българина му липсва култура , не само социална , а всякаква .

38

МИГИ

преди 3 години

До ГИГИЗащото ГИГИ, т.нар. малки квартални магазинчета си доставят стоките от...............ГОЛЕМИТЕ хипермаркети и ти я продават на тройна цена!Но ти като си улав, търчиш и правиш оборот на малките квартални магазинчета........ха-ха-хаааа..........

37

Анонимен

преди 3 години

Какво и да се приказва България остана с най-либерални мерки спрямо пандемията.Останалите в ЕС направо затвориха всичко поред, без някои аптеки и магазини за първа необходимост и на всичко отгоре излизане до тях в точно определен времеви отрязък.Тук не можем и да си го представим такова ограничение, че и да бъде приложено.

36

7

преди 3 години

Махай се с твоите мерки ***...върнете ни свпбодата!

35

Боян

преди 3 години

До БорянаВ някои главици наистина има вирус, ти не си изключение!

34

мерки и теглилки

преди 3 години

Защо трябва да се спазват мерки?!

33

Боряна

преди 3 години

Не мога да разбера каква е тази демонстрация на неспазване на мерките. Дали е правилно или не, всеки има мнение, но след като живее човек в общество трябва да спазва наредбите. Като не иска да се съобразява с други живи същества около себе си, може да смени цивилизацията с други места. Анархията е навсякъде. Безумните мерки са в цял свят и много по-тежки и се спазват, защото има глоби и затвор. Вирус има, за едни леко, за други тежко. Не ни харесва, но в момента е така.

32

Анонимен

преди 3 години

трябва да си самоубиец да отидеш в МОЛ или на заведение...