22

Анонимен

преди 3 години

Горския няма ли оръжие?

21

💶

преди 3 години

Трябва да сме смирени ,толерантни и премерим към ромския произвол.

20

Анонимен

преди 3 години

Тези хора трябва да бъдат въоражени.

19

Лили Иванов

преди 3 години

Ееее всеки ден без изключение . Или хвърлят камъни по влаковете, или бият старците, лекари,деца, горски,полицаи,или се стрелят или се колят. Вече става страшно с тия. Кога тая държава ще въведе ред и ще ги озапти.

18

Гласуваш за ГРОБ

преди 3 години

За тебе няма закониНяма правилаНяма наказание

17

Saki

преди 3 години

Никой не смее нищо да им направи, защото ще го обявят за расист . Но начина на живот на тези, застрашава националната сигурност вече.

16

Щерю

преди 3 години

Като отидете до Стара планина, откъм Твърдица, ще видите, че половината гора я няма. Ромите с резачките са оголили половината част от планината там...

15

Анонимен

преди 3 години

Ако не искаме да живеем в ромска държава има само 2 стратегии:1. Правете български деца (това изисква и да учите за да сте квалифицирани за да печелите пари за да ги изхраните)2. Всички роми да се пращат в Германия да ги интегрират там. Ако трябва да ги учим на немски и английски за да им е по-лесно да емигрират. Не е справедливо ЕС да получава мнозинството от завършващите медицинските ни университети, а да не получи и мнозинството от ромите ни. Да не подбират.

14

Анонимен

преди 3 години

Пак ли сина на фигуранта пуснат от полицията от преди два дена.

13

Анонимен

преди 3 години

Къде е ролята на Радев във възпирането на ромските набези, бре?За последните 30 години колко пъти беше БСП на власт? Защо не озъптиха ромите? При Станишев спряха ли ромите? Партия Евророма не беше ли редовно част от Коалиция за България?Стига глупости. Радев за 5 години не свърши абсолютно нищо и за 10 няма да свърши нищо и премиер да стане пак нищо няма да свърши. Никое управление няма да свърши нищо по въпроса за ромите.

12

късметлия

преди 3 години

Добре че горския не е гръмнал някой ром да го осъдят до живот

11

Анонимен

преди 3 години

роми сър! Забавляват се!!! Като сина на жалкия фигурант!!!

10

Невъзвращенец

преди 3 години

Не, статуквото в факт. Ромовете си бият и убиват спокойно, по стар гербаджийски стил. А промяната на Радев няма да стане факт, заради заблудени *** като този кайш по - долу!

9

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе една 24ка после евенЧуали условна с глоба, дето няма да я платят и се връщат обратно в играта.Те защо катаджиите не ги спират?!оТи пари няма да вземат от тях, че му напише акт, че няма ГО, че е без книжка, без винетка и кво?!? пак след 24ка го пускат.Нямат какво да му вземат на Банго Васил.Една 17годишна комшийка ми се радваше ама не смеех, оти че ме съдят за сйекс с непълнолетна, ама ромите като си продават щерките за булки, и на 14г. раждат няма ядове нали?!?Нали бе БХК?

8

Анонимен

преди 3 години

Промяната на радеФ е факт!!!

7

Питащ

преди 3 години

ГЕРБ, къде покрихте Концепцията за борба с *** престъпност, написана от Каракачанов и ВМРО?!

6

Анонимен

преди 3 години

Пуснати предизборно да тероризират населението. Обществена тайна е,че ги оставят да правят каквото си искат в замяна на гласове за изборите. Какво чудно има в тая новина. Ако от най-високо ниво не ги покриваха тяхната престъпност отдавна да е изчезнала

5

Анонимен

преди 3 години

браво = щом ги търпите така ще е ! доакто не напълните панделките с ромчера и мангелчета ! бах ти скапаната цървулска държава

4

Анонимен

преди 3 години

Горските трябва да са въоръжени и първо да стрелят и после да питат такива индианци.

3

Fool

преди 3 години

Веднага БХК да отиде и да развенчае неблагоразумения горски служител! Как така смее да пречи на милите роми да си ромстват на воля?