159

Анонимен

преди 3 години

Време е за пълна забрана на шайката Гроб и вкарването на дебелата ална мутра от СИК в затвора!

158

Рос

преди 3 години

Мутрите викат "мутри вън"Крадците викат"дръжте крадеца"Е това е реалността!

157

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова като омбудсман помогна на много хора!

156

Анонимен

преди 3 години

"Мутри, вън" и старите мутри от политиката изпълзяха изпод камъните, където се криеха от времето на Жан Виденовата зима. Типична популистка партия, която е против нещо си, но никой, включително и те, не знаят "за" какво са. Популизмът винаги е водил до разрушителни последици.

155

Анонимен

преди 3 години

До 166Благодаря ти!Току-що видях Татяна Дончева в "Референдум" и така я обявиха, че са в коалиция.

154

До 165

преди 3 години

Да Татяна е при Манолова

153

Анонимен

преди 3 години

Двете формации ще се явят на изборите с коалиция "Изправи се! Мутри, вън" и регистрацията на Движение България на гражданите, Движение 21 и Единна народна партия.Да попитам пак, не ми стана ясно, Татяна Дончева в коалиция с Мая Манолова ли е?

152

Типичен пример

преди 3 години

за арогантност на криещите се зад непълните(то и няма как да обхващат всичко,защото докато човешкият разум има предели,човешката глупост е безпределна)закони адвокатчета като наглата стрина и хулиганът цапащ с яйца и домати.АкоЦИК не приемела вулгарното име на уродливото им формирование,щели да сежалват,че са репресирани.Да,няма закон,в който да пише,че определени изрази,дразнещи и глупави,са забранени за име на партия,ако не обиждат народа истраната(като на Славчо).Такъв им акълът,отврат

151

Baba mara

преди 3 години

Амчи да са изпрая,ам защо ба?!Да можити по удобну да *** приджобити за стотен път ли ба,Майче!!Аз по рану кат са изпраях и вий посли набързу *** пригъвъхти ,ту с пенсията,2 долара,ту с инфлацията 3000%,ту спестяванията ми некой ги сгърби в ДСК?!*** то май изчезна и ДСК?Сига с Бойку ми е удобну.Прегърбена съм,ама пенсийката ми 300 лв.,а и нещу утгори за лекарствата барим.Лежа си в къщи и знам,чи паричките си ми идват по банковата сметка и ни трябва да триперя,чи разни червени пиянки ша *** изпраят!!

150

ВНИМАНИЕ

преди 3 години

ДНЕС. БГ се финансира от КРЕМЪЛ, с цел проруско влияние.АПСОЛЮТНИ КОМУНИСТИ!

149

Анонимен

преди 3 години

158- 2007Г БГ ВЛИЗА В ЕС С БСП С МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 160ЛВ- СЕГА 650ЛВ- ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО ВИСОКА, 2007/2008Г- МИНИМАЛНА ПЕНСИЯ 102.16ЛВ, СЕГА 300ЛВ+50ЛВ+ КУПОНИ ЗА ХРАНА, 2007Г ИНФЛАЦИЯ 11.9%, 2020Г- ИНФЛАЦИЯ- 1.3%, НАЙ НИСКО НИВО НА ВЪНШЕН ДЪЛГ В ЕВРОПА СЪОТНЕСЕН КЪМ ВЪТРЕШНИЯТ БРУТЕН ПРОДУКТ/ВИЖ В ЕВРОСТАТ, НСИ И НОИ/

148

Анонимен

преди 3 години

До 138Че кога сме били преди другите народи, че сега сме "далеч след тях"? Може би имате предвид 1996/7г., когато по ръст на инфлацията при Жан Виденов бяхме първенци - на 150 място в света! Или тогава, когато взимахме по 3 долара заплата!

147

Кико

преди 3 години

Аман от........ си!

146

Хаджигенов Убавец

преди 3 години

За първи път Хаджигенов лъсна в публичното пространство именно покрай Цветан Василев през горещото лято на 2014 година. Тогава на 14 юни той се изпъчи пред медиите като защитник на един от тримата задържани за подготвяното убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски - Георги Христов.Хаджигенов бе нает да защитава арестуваната и осъдена на две инстанции кметица на "Младост" Десислава Иванчева, а след това и приятелката на Васил Божков - певицата ЛиЛана

145

Долапа с кюлчетата

преди 3 години

В голямата къща ,заедно със цялата си свита ,разтреперани и леко запотени при бай Ставри ....

144

Анонимен

преди 3 години

Ясно е, че българите не искаме мутрите на власт, но с фалшификации и платени гласове от маалите, ГЕРБ може пак да спечелят изборите.

143

Бай Хей

преди 3 години

До 143. Мокри сънища.

142

гербер

преди 3 години

До 138. Я малко си поопресни мозъка. Ами през 2013 нали ги свалихте от власт, бе ***? Какво направиха тия "другите"? Защо изкараха само една година и ги изритахме? Защо хората после пак върнаха ГЕРБ като са толкова лоши? Нещо яко ти куца логиката, ама така е със злобарите.

141

Реалист

преди 3 години

До 137. Хе-хе, ама те мутрите са ей ония горе на снимката бе, наивник. Нещо за Пеевски да помниш?

140

изнервен

преди 3 години

А така, и сега начело в листите ей тия алчни за власт горе. А младите, умните и красивите, дето протестираха по площадите, ги няма никъде. Що ми се струва, че пак ще излязат, но този път срещу ей тия нахални стари муцуни.