161

Анонимен

преди 3 години

Че защо да е невъзможно- да вие сте и двете партии с един генезис- СССР/БКП. И двете партии се имате извънбрачно дете от ДПС- пееф

160

Байфидан

преди 3 години

Ама то е ясно, че ГЕРБ са унищожителите на БСП. Постоянно.

159

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Толкова партии и нито една партия на безпартийните с нормални хора така,че електората на всички партии са от махалите а народа няма да гласува,хората от махалите да им гласуват

158

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Копейкин,Манолова,Костовисти,бесепари,гербаджий,депесари,чалгари,божковисти,,патриотари,седесари,цветановисти,барековисти и всякакви не става нито една от тия само ненормалник ще отиде да гласува и после да грабят народа ненормалните да им гласуват

157

анонимен

преди 3 години

Двама привързани до гроб към БСП си говорят: -А бе знаеш ли , че на марКс имало живот ,щото са открили живи съществителни.-Не бе, това е само хипотеНУза, а колко ли хипотеНУзи още ще има за Борисовите шкафчета ?

156

Румен Грипенов

преди 3 години

Бойко Борисов ще бие Корнелия Нинова като маче у дувар!

155

Време за промяна

преди 3 години

Не е толкова важно кой ще има най-много гласове на изборите. Важно е кой ще състави правителство. А патериците на Бойко се поизчерпаха. И няма кой да протестира за да го докара пак на власт. Един и същ номер два пъти не минава.

154

Анонимен

преди 3 години

До Няма да имаИ си беден и си корумпе. Аз досега не съм срещал някой състоятелен човек да се кахъри за бедните (освен ако не е някой от лицемерите милионери на Позитано де), а като ви надникне човек в гардероба и започват ЯКО да хвърчат криливи ризи.Стига ти толкова.

153

Зозо

преди 3 години

Кутев, на 04.04.2021г. вечерта пак ще плачеш. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

152

Няма да има

преди 3 години

До Анонимен: Аз не съм нито беден, нито корумпиран. А бат'ти Бойко не е беден, но е корумпиран. Затова България трябва да се оттърве от него. Заради "големите му успехи" имаме милион и двеста и седемдесет хиляди пенсионери с пенсии под 380 лева. А коалиция на БСП с него няма да има. Стига му толкова.

151

Анонимен

преди 3 години

До Няма да имаАко вместо все ден с течение на години беше чел по малко, вместо да драскаш тук, сега щеше да си си оправил живота и нямаше да си беден и корумпиран.Както се казва, кой както си го направи.

150

Няма да има

преди 3 години

Корнелия Нинова го каза ясно: Няма да има коалиция с ГЕРБ.Искаше му се на Бойко, но няма да стане. Предлагаше на Нинова председателско място в НС, а на Деница Златева - министерство, но не мина номера.Време е да се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка заради която вече трети мандат на Бойко сме все на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава. Стига му толкова. Да си изпразва чекмеджето и да се изнася към Барселона.

149

asd

преди 3 години

Тези внушения за честни и нечестни избори не се ли изтъркаха вече. Всеки път едно и също се върти на червената латерна. Жалка работа.

148

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБСП ги кани един дето вече е никой борисов

147

Анонимен

преди 3 години

Цялото милиционерски стадо отива в миналото завинаги - Боцо, Гоце, Цецо, Румбата, Корни. Всичките.

146

Анонимен

преди 3 години

БСП никой не ги кани, но те "отказват".

145

Време за промяна

преди 3 години

Тези избори ще бъдат тест за проверка на опозицията.Почти е сигурно, че Бойко няма да може да състави правителство.Ще трябва да се направи експертно или програмно правителство с мандата на някоя от останалите партии. И ако тогава от опозицията се изпокарат кой да води бащината дружина и не могат това да го направят, значи не издържат теста.Без преходно правителство няма да се оттървем от ГЕРБ. Твърде много се срастнаха с държавата.

144

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ПО ЧЕСТЕН ПЪТ ИЗБОРИ НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ВЕЧЕ

143

Анонимен

преди 3 години

Гешев ще обвини Борисов за прокарване на руски геополитически проекти.

142

Анонимен

преди 3 години

До Анонименплатените червени *** са на герп, купуват си памперси с рублите от турски поток