182

Анонимен

преди 3 години

Много рано започна третата вълна казаха до 2 /3 седмици всичко е сценарий болшой театър .

181

Анонимен

преди 3 години

Регистрирали са 89 починали от Ковид-19, а колко са нерегистрираните? Гледайки общият брой на починалите в България по всякакви причини, май нерегистрираните са 2-3 пъти повече от регистрираните

180

Анонимен

преди 3 години

Оказа се, че има безсимптомни, при които рентгена показва двустранна бронхопневмония причинена от коронавируса.

179

Анонимен

преди 3 години

Силну са натажих кат пручетух тая нувина и учите ми са наплъниха са салзи. Шта да рева *** требва да ода на рабута

178

Анонимен

преди 3 години

Целта е ясна.Затова-народе,излез масово да гласуваш,за да ги прецакаме този път ние.

177

До 187

преди 3 години

Не бе,те са разбрали,ама Боко каза,че контролирал пандемията.От джипката.

176

Анонимен

преди 3 години

Кога ще има нормални ваксини за Бг, кога най-после ще направят поръчка за руската ваксина Спутник v ??

175

до 177

преди 3 години

Какво блеят мутрите? Това е умишлено! Набутват малките от 4 януари и след месец, кой ми .... След това вкарват и другите та да стане по-яко мазалото.Искат да има ниска избирателна активност, което им осигурява нов мандат.

174

Анонимен

преди 3 години

Новите случаи са почти двойно повече в сравнение с преди двайсетина дни, а мутрите пак не са го разбрали

173

Анонимен

преди 3 години

Скок я.Такава беше целта.До две седмици пак ще ни затворят,според плановете на Мутафчийски и ГЕРБ.Всичко е изчислено.Важното е по-малко хора да гласуват,за да им е по-лесно да фалшифицират изборите.

172

Пенсионер

преди 3 години

Няма ваксина за нас дъртаците , няма и да гласуваме като не сме защитени

171

славянин

преди 3 години

Силата на внушението и самовнушението е известна на всеки достатъчно езотерично и духовно просветен човек, но за двукракото добиче тази сила е напълно непозната, на това и разчитат ковид-''пророците'' по цял свят - че добитъкът абсолютно не осъзнава и не разбира механизмите за манипулацията му!

170

до 176 от славянин

преди 3 години

''Защо кови диотите не могат да разберат, че в почти всички случаи водещото е, че човека е починал заради Ковид-19, а въртят и сучат в опит да "докажат", че не е така?''Защо короназомбитата не могат да разберат, че съзнателното или несъзнателно неадекватно тъпчене с фармахимия, пардон, ''лечение'', убива много повече хора от който и да е вирус!? Защото са управлявани от техния ''господ бог телевизора'' и неговите'' ковид-пророци''!

169

Анонимен

преди 3 години

Не случайно Божков и Борисов са работили 10 години и повече заедно - той Божков си го призна в Фейсбук това - и сега преди изборите се карат, единия създава партия анти-Герб като знае, че дори няма да влезне в парламента - ама ако разсее 50-60 000 и повече гласа от конкурентите на Герб ще е чудесно за Боко - всички са в кюпа - то се знае

168

Анонимен

преди 3 години

Заради Ковид-19 сега умират по-малко хора от други болести - вируса ги изпреварва в отнемането на живота и вместо да умрат след месец-два или година от другите болести, те умират по-рано от Ковид-19.

167

...

преди 3 години

И по 500 човека да умират на ден пак ще се намерят ид'оти да осират сайтовете.

166

Анонимен

преди 3 години

Целта на мутрите е пик на епидемията на 4 април 2021.

165

до 174 от славянин

преди 3 години

''През 2019 година от грип да починали 14 човека, което е средното за последните 15 години. Сега за ден умират повече хора от Ковид-19. Няма място за сравнение''Това е в случай, че вярваш в официалната статистика, а сега на ден умират в най-добрия случай хора с позитивен PCR-тест и с дузина хронични болести, но те ''със сигурност не умират от тях''!

164

Анонимен

преди 3 години

Броя на заразените расте, а мутрите блеят.

163

???

преди 3 години

Защо кови диотите не могат да разберат, че в почти всички случаи водещото е, че човека е починал заради Ковид-19, а въртят и сучат в опит да "докажат", че не е така?