44

Адвокат до лекар

преди 3 години

Аз съм учил не по-малко от теб и какво?Клиентите ми фалират масово.

43

Великият Рестарт

преди 3 години

Копчето го Натиснаха Глобалните Сатанисти и Комунисти, Врагове на Тръмп и Белият Човек!

42

Бай Пешо

преди 3 години

От статията става ясно че най плачат ресторантьори, бармани туроператори. Все нискоинтелигентни професии паразитиращи на гърба на другия. Модата, сори ама това пак беше измислено за да накарат съветниците всеки ден да ходят за парцали. Голямото зануляваме предстои. Печеливша ще е земята, защото може да те храни.

41

ВетЪра на ПОДмяната

преди 3 години

ЗануЛЯване , зануЛЯване, зануЛЯване ..... така ще се живее във всемирният здрав КОВИдиЗЪМ! После се свиква ....

40

до Лекар

преди 3 години

какво ще лекуваш и кой ще ти плаща като пациентите изпукат от Чумата и мутациите й?!

39

До 40

преди 3 години

Живот е и още как. Ти кютай там.

38

До лекар

преди 3 години

Колкото и работа и пари да имаш, това навън не е живот!Глyпав ли си?

37

Анонимен

преди 3 години

Ще им пратим планът "Ран-Ът".Те ни унищожиха икономиката, за да работят германските предприятия.Затварят и фалират всички заводи, предприятия, уволняват всички работници и започват от нулата. Чакат китайски инвестиции да дойдат в Германия.

36

Европеец

преди 3 години

Кви фалити, аз не мога да смогна от работа. Наемаме хора и работата постоянно се качва. И то от години, ковид, мовид. Аз да не съм лентяй на държавна работа или тираджия да се притеснявам. Тази статия е за необразовани плебеи и русофили, за да вият отдолу за края на ЕС, капитализма и т.н.

35

до 34

преди 3 години

като скоро Продукти - няма, дори пресно напечатени хартийки да ти раздават - все тая! идва Купонна система и това в най-добрият случай!!

34

Анонимен

преди 3 години

Много хора още не са взели и 1 лева помощи. Добре е ако почнат от бедните и безработните и каквото остане за фирмите и богатите.

33

Стадо

преди 3 години

Подготвят ли Ви за касапницата?! така и така Стаден Имунитет не изградихте!

32

Анонимен

преди 3 години

при социализма беше добреда ама нямаше бананиСега идва криза и ще бъдете гладнида ама геерал майтапчийски ви спаси

31

Анонимен

преди 3 години

Белорус как се справя без никаки мерки и ограничения и икономиката им работи. А ако беше толкова страшен този вирус в Африка и в бедните страни трябваше отдавна всички да са се натръшкали, а и там болните и жертвите са толкова колкото и в богатите западни държави.

30

Анонимен

преди 3 години

Киро Брейка Ви го казаХвърлете си ключовете в рекатаняма да ви трябват

29

Анонимен

преди 3 години

Ми да бяхте приели руската ваксина!Руснаците предложиха на европейците всички компоненти на ваксината и възможноста сами да си я произвеждат!Не е до ваксината, вирусът не е толкова страшен, може и без ваксини. Западната система се провали, с разграбването на източна Европа след 90та получиха малко отлагане, но после системата рухна, правиха компютърни симулации за ядрена война и решиха, че това изход, но Путин им прожектира анимационно филмче, и сега не им остава нищо друго освен reset.

28

Анонимен

преди 3 години

За да имаш вътрешен пазар, трябва да имат кинти обикновените хора. Откъде? :)

27

Анонимен

преди 3 години

Implementing Stakeholder Capitalism (Option 2) | DAVOS AGENDA 20213 биг "R" на Cталинка - "Race" "Result" "Revitalise". Cталинка говори за книгата на нейния приятел Клаус, както тя го нарича.

26

Анонимен

преди 3 години

Който преживее ковида (вече повечето хора са го изкарали и преживяли ) ги чака големият ресет (не рестарт, а ресет - зануляване!), новият комунизъм наречен "инклузивен" капитализъм - всички инклизивно в едно, и само малоброен елит, без частана собсвеност и частен живот, всичко ще принадлежи на елита и ще се разпределя справедливо на масите, и ще има две категории - генетично надеждни които са направили ваксините и подобрили генетичния си материал, и другите които не са минали теста за генетична надежност. Честито!

25

Анонимен

преди 3 години

Ми да бяхте приели руската ваксина!Руснаците предложиха на европейците всички компоненти на ваксината и възможноста сами да си я произвеждат!Мъ не!!!!!!Ние искаме само американската и чакаме да ни я достават на пратки от рода на: "днеска има - утре, нема!!!!!До момента в Бг са ваксинирани около........ 18,000 души!!!!!!Че, той Вируса шъ мине и шъ си замине, а ние още ще чакаме ваксини и дори ще си ги платим!!!Ха, после не вярвай в конспирологии!