60

Гост

преди 3 години

До АнонименХората ходят там, не за да ви дават отчет на вас! Не е необходимо и да ги разирате. А като не ви харесва, това което правят хората, моля коментирайте под някоя друга статия, която ви интересува и няма да плюете, а ще изкажете вашето мнение!!!Боже, прости им! Те не разбират!

59

Анонимен

преди 3 години

Много си е хубав върха. Тези които застават в подножието му, те са проблемът. Аз го разбирам , но за единици хора. Хора, които могат. Застават там с моженето си, с пиката, с въжетата и нагоре доколкото силите им ще позволят и малко късмет да не се притури планината за тези няколко толкова важни часа. Другите дето отиват с искането си само и после реват , че си били платили, че шерпа не го довлякъл, че въжетата са стари или падат с километри..ами..за умрелите нищо

58

Анонимен

преди 3 години

До К2.1Имаш едно време и виц по темата: Как можем да качим 8 млн. нашенци на Еверест? Като им безвъзмездно им раздадем земи за ползване там по еди-кое си постановление...

57

Анонимен

преди 3 години

Не съм специалист и грам не разбирам от алпинизъм. Моето мнение е, че такива върхове и изобщо природни забележителности са създадени, за да им се любуваме, а не да се надиграваме с тях. Разбирам, че за един алпинист покоряването на връх е голям успех, но често има толкова безрасъдство, арогантност и неподготвеност, че природата рано или късно взема своето.

56

О, Боже !

преди 3 години

пак ли ще плащам за хеликоптер да прибере мършата на поредния геройски загинал Умник Гюро ..... за тези забрана за пътуване няма ли !?

55

Щерю

преди 3 години

Като е толкова лош - да му хвърлят няколко ядрени бомби отгоре и ще го изравнят като тава...

54

Анонимен

преди 3 години

Доколкото знам, К2 не е отишъл в тях и да го моли да бъде изкачен. Че има гламави какво е виновна природата.

53

Анонимен

преди 3 години

Той нищо не се опитва . Хората се опитват да се самоубият

52

К2.1

преди 3 години

Ако беше в България тоя връх вече щеше да има 3 лифта, 8 писти и поне 20 хотела над 7600м височина, тия с джиповете щяха да те качават до горе по договаряне, а най-горе алпинистите щяха да намират багер, който заравнява за хотела на едно поставено лице, свързано с едни хора от една партия.

51

Анонимен

преди 3 години

К2 изглежда като кръвожаден наркобарон. В случай, че се закачаш с него, си носиш отговорността. Иначе си живееш спокойно.

50

гост

преди 3 години

Студена бира на топло плажче ... къде е тоя К2 да ме убие?

49

Анонимен

преди 3 години

В место такива хора с много пари очевидно, да отидат със семействата си на Хавай, Бора-Бара, Рио, тези красиви слънчеви райски кътчета на света, те тръгнали да си дирят смъртта.

48

тъпия

преди 3 години

Мене К2 не се опитва да ме убие. Опитват се да ме убият тея дето ги избирам да ме управляват. Плащам им заплатите, колите им, апартаментите им и охраната им. Опитва се да ме убие всеки с кола на пътя. Искат да ми бият ваксина, ако откажа ще ми ограничат правото на свободно придвижване. Газа в ла*на на всяка крачка. Дишам отровен въздух. Пия *** вода. Ям вносни *** със съмнително качество, специално произведени за моята страна. Децата ми учат онлайн...идват предизвестени изборни резултати.

47

Анонимен

преди 3 години

Не мисля, че неодушевени предмети, скали и т.н. искат да ви убият. Те нямат воля те нямат чувства. Невниманието, некадърността ви убиват със сигурност на такива сурови терени.

46

стефчо

преди 3 години

Не съм чул връх да иска да убие някой,все едно блока ми на 18 етажа да иска да ме убие. Върха убива скучаещи персони с много паари и свободно време за трошене!

45

House M.D.

преди 3 години

***, статията ти не отговаря на поставения в заглавието въпрос.К2 е най-опасният за изкачване връх, защото няма технически лесен маршрут до него.

44

Бай 100ян

преди 3 години

Те алпинистите са ни като футболистите . Единия беше диабетик , другия веган . Все болни хора които имат нужда от лечение но иначе тръгнали да се правят на велики

43

Днешната история 8:

преди 3 години

И сега има въпроса ама ти откъде знаеш, че Витман е бил против тоя Холокост срещу цивилни. Всеки войник ще ти каже: Не е честно. Не е спортсменско. Тежко въоръжени хора срещу невъоръжени цивилни. Голямо състезание и голяма война. Големи сте мъже едва ли не! Толкова за днешната история!

42

Сандо

преди 3 години

ми да дойде да ме убие и мене К2 като е толкова смрътоносо, ей така като си лежа в леглото в хоумофис ...

41

Анонимен

преди 3 години

Сега четох във форум за алпинизъм как се затюхкали, че 10 деца оставали без бащи.6 на Дон Синори3 на Джей Пи Мор1 на Скатов