135

ББ

преди 3 години

99% от хората са убедени,че алчни милиардери назначили политическата ни класа създадоха вируса...човешката История помни много пандемии...но такава...модерна...даваща ви власт и пари...отнемаща ни Свободи и животи...небивало...страх ви е да назовете създателя...докарахте света ни да не можем да си позволим търсене на отговорност...защото ви е страх и сте некомпетентни...Кой създаде прокретият вирус???Защо го позволихте???заети с офшорните ви...Кой е отговорен по-дяволите???

134

анкета

преди 3 години

1.Доцента е жалък(+)2.Абе не е жалък,направо е гений(-)

133

ББ

преди 3 години

До ПроСоТокаква манипулация...99 % от платилите грабежа н КТБ например нямат и понятие какво и как се е случило...но плащат...99 % от платилите гьола в Белене не знаят ,че станиШеф...ЕСССР лидер ги е ограбил...ако искате да говорим с факти и проценти ...тук съм следващите 10 мин....ГЕРБ,ДПС,Националисти,Богати аптекари....всичките са еничари,откровенни престъпници,убедили европейците,че са лоялни...то така путин убеждават...плащаме им да създадат Справедлив и Свободен Свят...те ни ограбват...

132

Контрагент

преди 3 години

Мой близък разговарял с една лекарка, която му споделила, че им плащали да приказват глупости по медиите от страх да не ги убият.Правете си изводи.

131

ПроСоТо

преди 3 години

имате право на всякакви мнения!!..Моите уважения!..Но за всеки случай може да се замислите:-Що за "биологично оръжие" ще е един "ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕН ВИРУС",след като 80 процента от заразените с него дори и не разбират,че са заразени,15 процента имат някакви симптоми и бързо се възстановяват,а едва НЯКОЛКО /под 10/ процента са с..ЛЕТАЛЕН ИЗХОД?!..Ако това НАИСТИНА е "биологично оръжие","създателите" му да си скъсат дипломите и да върнат всички пари,похарчени по него!..Та помислете!..Просто

130

Анонимен

преди 3 години

Човек не, но група учени, корпорации и над-правителствени организации да.

129

Анонимен

преди 3 години

ЧОВЕКЪТ измисли атомната бомба, а няма да може да създаде един вирус. Биологична война се практикува от древни времена, а биологични оръжия, такива, каквито ги познаваме днес, се произвеждат от началото на миналия век и още от началото с успех. Затова и съществува нещото Женевски протокол, който ги забранява. Нямаше да го има, ако не бяха успешни. Вече са създадени квантови подкожни информационни депа, тоя смешен доцент ни говори за природа.

128

Истукан

преди 3 години

Може, досещате се кой го е създал и защо. Затова призовават всички да се ваксинират, за да напълнят дожоба на този дето е създал вируса.

127

Агент Хари

преди 3 години

Още нищо не сте видели. За генетиката си има суперкомпютри.

126

НигогаПовечеСДС-Чума

преди 3 години

Прав си доценте.Само долни гадове ,каквито са краварет от СеРеУ- то и Ми-6 могат да създадат такава чума.

125

МММ

преди 3 години

Ами...Човек от вашето поколение и Памперса не може да си смени камо ли вирус да направи , старост нерадост... изкуфелници Няма млади учени в БГ само склерози.

124

Анонимен

преди 3 години

човек като този който живее още в комунизма и с тогавашните знания да не ми говори какво може и какво не може, не живеем през 70-те, нещата с всеки изминал ден се променят много. А хората които се опитват да разубедят хората вярващи в "конспирации" и в неща различни от общото/обществено приетото , точно по този начин като този господин ги карат все повече да вярват.Щом някой "професор" излезе и каже конспирации не съществуват , дали хората изведнъж ще спрат да вярват ?

123

Анонимен

преди 3 години

Всичко може другарю доц. Борисов, това че Вие не го можете само значи че нищо не можете.Вие като Бай *** само отричате и завиждате на творците в генетиката, защо войните се водят на много фронтове, само мижи турките като Вас могат да отричат очевадното.

122

ПроСоТо

преди 3 години

До Как се създава вирустояпсихар би патентовал и АКОТО си,стига да можеше!..Натрупа огромни парични средства,които не може да похарчи и за десет живота,но ламти за още!..Абсолютенпсихар!!..Талантлив,да!..Но както е известно "Разликата м/у таланта илудия е ..само една крачка"..

121

И тоя

преди 3 години

доцент е пил белина.Шмекер без доказване.А тия бактериологични лаборатории се чешат по оная си част.Ако няма вирус значи пускате зарин.

120

ПроСоТо

преди 3 години

това вече е смислен отговор!..И все пак :-Една кротка забележка:-От ЧАСТНИТЕ случаи ти правиш "ГЕНЕРАЛНИ" заключения...Това Е инерция!..иначе ДА,във всички "властови позиции" е бъкано с некадърници с купени дипломи...но повтарям:-Това НЕ е СИСТЕМА!...Това е резултат от ФАКТА,че еднокнижни елементи са узурпирали властта!..Иначе :-Има си процедури в "гоненето" на титли..И далеч не всички са "от деветдесетте години"!

119

Как се създава вирус

преди 3 години

Ами питайте Бил Гейтс . / Да, Пак той / ... Преди няколко години спонсорирания от него Институт Пърбрайт по програма за изследване на коронавируси му направи патент лично на него за създадения от тях изкуствен коронавирус.EU Patent number: 10130701Date of Patent: Nov 20, 2018Patent Publication Number: 20170216427Ама да не си помислите че това е тоя коронавирус ? Неее.Това е друг коронавирус . Безопасен и напълно безвреден... поне така ни уверяват от института .Това са фактите .

118

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТопопитах само как се става доцент с познания от осми клас..?Ти сигурно вчера си паднал от Марс или току що се будиш от кома . Как се ставало ? С ПАРИ . С подкупи. Що студенти през 90-те завършиха с агнетата на дядо си . Що фалшиви дипломи се продадоха . Някак си, си пропуснал скандалите с правителствените калинки . Измислени университети... фалшиви дипломи... и хоп. На държавна длъжност и по министерствата . Сега, 30 г по късно тия "калинки-доценти" правят изказвания по медиите.

117

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Един обикновен вирус клас Б, които се "рекламира" по обясними причини!!! Жалко е за огромна част от моите "заблудени" сънародници, които не са на нивото на проблема и въобще не разбират какво се случва!!!Нещата са много СЕРИОЗНИ, но за хората, които в дълбочина разбират какво се случва.......

116

ПроСоТо

преди 3 години

до тоя с триколката:-Можеш да СГЛОБИШ такава макина,но тя ще е просто купчина железа!Нито ще може САМА да се движи,нито САМА да се възстановява и размножава!ЖИВОТА,който е тайна за нас е този,който движи мъртвата природа!..А до сега ние нито знаем ЗАЩО има ЖИВИ организми,нито как можем да направим...един камък,да речем,да се размножава и модифицира БЕЗ ВЪНШНА намеса!..