160

Да бе, да

преди 3 години

До Анонимен 166С вас ще се съобразяваме! Държава на 1340г., ще се съобразява със 75 г. такава!България, трябва да гледа собствените си интереси и после "чуждите"! Като не ви отърва, "у лево" и това е!

159

Професор д. Динев

преди 3 години

И половете ще им признаем.само да мирясат.

158

Анонимен

преди 3 години

кога е създадена Северна Македония и нацията------Когато и да е създадена, вече д медицински факт. Свиквайте и се съобразявайте.

157

Буяр Османи е

преди 3 години

албанец.В РСМ албанският език е признат за втори официален,на него сеговори и в парламента им(забравих как се зове тази институция на"македонски").Вероятно,като казва "македонски" език,той има предвид албанския.Трябва даго успокоим,никой не претендира за български произход на албанския език.Албанците,които са 30% от населението на РСМ и процентът нараствадрастично,скоро(до 2050г.)ще са основна част от населението на РСМ.Тогававероятно всички спорове,които имаме с РСМ,ще станат неактуални.

156

майната им райна

преди 3 години

Какво ми пука за тоя хюм Османи? Не ми дреме какви ги дрънка, изобщо защо е написана статията? Тотално пренебрежение към тези родоотстъпници.

155

Анонимен

преди 3 години

До ДобруджанецАко кажат че са българи. ножа играе както в Босна.

154

Да

преди 3 години

До Анонимен 159Така е, никой не им мисли лошото! Като искат да се определят, като македонци, нека са такива! Но да определят починали хора, които са се самоопределяли като българи, да си присвояваш историята на друг народ, няма как да стане! Впрочем историята е била и тяхна докато са се наричали "българи". След като си решил, че си друга народност, не можеш да вземеш и историята на бившия си народ!

153

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тази Македония, признахме ги, не им желаем лошо, уважаваме правото да са отделени от нас. Има вето, след като изпълнят изискванията ни, ще ги пуснем. Ако не искат, да си останат с "майка" им Сърбия.

152

Анонимен

преди 3 години

Македонският министър Османи.....???Хахаха

151

Добруджанец

преди 3 години

Помаците за пет века загубиха вярата си, а северните македонци за сто години националната си принадлежност.

150

Добре

преди 3 години

До Анонимен 155За какво не е аргумент?Да, държави и нации се създават! Та кога е създадена Северна Македония и нацията?

149

Анонимен

преди 3 години

Да не са женствени, ако в лицето има някаква нежност, то тялото е като катър и обратното. Трудна работа. И всяка млада с която говорих в Македония и задявах искаше да избяга от там. Даже шефката на отдел в може би най големия ми завод ми заяви че само да и дам шанс и ще избяга на запад. Беше рекламен мениджър.В Тетово да бях останах шокиран от броя деца в училище - все едно Колер с пчели гледах. Османи ще бъде министър председател след 4 години според мен. Каквото стана е Косово става и в рсм

148

Анонимен

преди 3 години

Просто не е съществувала държава, царство, кралство, или каквото и да е с име Македония, освен област!------Хубаво, ама това не е аргумент.Държави и нации все някога се създават.

147

Анонимен

преди 3 години

Я имам приятели и приятелки във Фейсбук от времето ми в Македония. И като споделят виждам им нещата... Точно вчера една дето живее в Македония разправяле за ваксините нещо и каза : " ние сме 1 500 000 човека тука".Смятай от тях повечето вече са шиптъри определящи се на албанци и говорещи на албански език и религия.Говорим за едни 500 000 - 700 000 човека как искат да се само определят.Тва е един глад хора, а се смятат за центъра на света. Така е казвах им че съм буглаар от Тракия и ударих на

146

Анонимен

преди 3 години

Да спрях пред хотела разбутах едни конуси и табели. И един охрана като ме видя с български номер дойде да се *** с мене. Явно така беше свикал. Трябваше да му поговоря на няколко езика, щото българския не свърши работа, за да ме остави на мира...Тогава разбрах за пръв път ще българите за тях не сме хора.Пътя да Скопие мяса *** пътека край реката.Вардар разделя албанци и християни в Скопие. Едните живеят от едната страна на реката и пеят с ходжи, а християните са побили един голям кръс

145

Добре

преди 3 години

До Сата НАТОТогава аз да го кажа. Просто не е съществувала държава, царство, кралство, или каквото и да е с име Македония, освен област! Ако имаше начин да кажете, че т.н. македонски език е производен от сръбския, нямаше да има проблем, но не става!

144

Анонимен

преди 3 години

Оф някой интересува ли се въобще??

143

Анонимен

преди 3 години

Каква македонка ше изтракаш бе, това да не ти е България. Ако те познаят, че си татарин, нема шанси.

142

С

преди 3 години

В историята, която учат в Македония има много изкривявания ,но и при нас има много. Ако.се.прави някаква промяна тя трябва да е обща балканска промяна ,защото има много лъжи навсякъде и от там идват разминаванията.Историята във всички балкански държави и при нас има многобройни лъжи.Влезте в Британика или други подобни източници и ще се убедите ,че и при нас има много подвеждащи данни.Ще се изненадате много.Там пише че за първи път българско съзнание сред населението ни се създава в 19 век.

141

Анонимен

преди 3 години

143 Държавата Македония е съществувала Преди Новата ера и престава да съществува 300 години Христа, последните 15 от които са на царството на гръка Александър Македонски. В тази гръцка държава, защото те са били няколко, се е говорило на гръцки език,пишело се е на гръцки. Как античките изведнъж се пръкнаха с държава, език и нация, с това име, при това без да говорят гръцки, един Бог знае?! Кой знае утре, какви ще се събудят.