47

а питам

преди 3 години

у таз държава нема ли блудозери,мин. поле и вижки,и калибъри на виж-ки те

46

Анонимен

преди 3 години

Лъжи лъжи лъжи. Истински лъжи! Гетото не е с един вход. Преди 1989 година е имало един вход/изход на запад към ямболско шосе. Но отдавна огражденията създали квартала, като гето са разбити. Арматурите са изкарани от бетона и продадени в пунктовете за изкупуване на желязо. Ток и вода не се плаща от ползващите услугата. Плаща се от гражданите на цялата община Сливен. Мръсотията си я създават сами. Гражданите правят държавата. Те са граждани и трябва да сформират държава, която да се грижи за тях.

45

Анонимен

преди 3 години

Разбрахме за правата им, а сега кажете какви са им задълженията за да преценим дали заслужават тези права.

44

Анонимен

преди 3 години

В случая ББС са съучастници на ромите, които искат да живеят за сметка на данъкоплатците.

43

Анонимен

преди 3 години

Без ток??? ХАХАХААХАХ питайте ги откъде се закачат и крадат ток ама за пред ВВС нямат да

42

Анонимен

преди 3 години

BBC да ми плати тока, водата, интернета, данъците, да и аз искам,но работя и ос плащам сам. Иначе казано не съм пара..!.. зит!!

41

Анонимен

преди 3 години

BBC да ми плати тока, водата, интернета, данъците, да и аз искам,но работя и ос плащам сам. Иначе казано не съм ***!

40

Анонимен

преди 3 години

Ббс = поръчкова журналистика. Отдавна е така, а сега с торите на власт, тази компания съвсем пропадна. Естела Рейнолдс има повече авторитет пред тези...

39

Анонимен

преди 3 години

ББС да им плати тока и водата и да им дава помощи, но не те искат ние българите да го правим в замяна ще ни наричат расисти.

38

Биби

преди 3 години

до КойчоКой е казал, че ромите са прости, напритив много са умни, хитри и мазни! Я виж от 10 години насам колко професионално Ало измами направиха на нашите възрастни родители! Взеха милиони от това и знаеха, че имат гръб и никой няма да ги закача, което напрактика се оказа точно така! И чак сега Гешев ги започна...

37

Анонимен

преди 3 години

Като котки са вирусите, бате

36

Анонимен

преди 3 години

Ние да не сме комунистическа република, че държавата да ги оправя? Капитализъм и демокрация сме да се оправят.

35

Хаха

преди 3 години

Да напишат, че ако влезе линейка там, те ще пребият лекарите. Самите те не пускат децата си на училище за да се женят от рано. Те сами си правят *** по улиците - да си я чистят. Къщите им се незакони, не са ги съборили още и живеят. И как на жилище, на което не плащат данък искат ток и вока? Българин да има незконно жилище или кредит, който не погасява ще е на улицата!!! Тези от ВВС да ходя да ръсят тъпотии на друго място или да си взимат ромите по европата и да ги направят хора.

34

арамис

преди 3 години

Нито вода, нито ток, нито работа, нито техника, нито знанията падат от облаците. Постигат се с години труд и усилие. Вие сте точно там, където трябва да бъдете според положените усилия.

33

Койчо

преди 3 години

Ромите искат да дойдат българите и да им изчистят *** а те плез това време да перат кючека на силна музика.Значи не са прости

32

Анонимен

преди 3 години

Заради такива, като ББС дето им внушават, че имат само права, но не и задължения никога няма да се интегрират.

31

Анонимен

преди 3 години

Не е лошо Би Би Си да попитат Борисов за 11 години Управление с колко Процента са се увеличили ромите в България??? Бойко си ги развъжда, но те не искат да работят, това е голата истина и Меркел го знае, и Макрон го знае, и Борисов го знае най добре, но му трябват избиратели, за да му се пълни чекмеджето. Това е голата истина, и всички я знаем!!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Ползването на ел. енергия се заплаща тия от ББС в пещера ли са живяли?

29

Дедо

преди 3 години

Всеки който иска може да излезе от гетото, да учи, работи, да плаща наем, ток, вода, данъци, кредити и да живее нормален живот без маанета пpocтотиии и сбивания.За съжаление тази общност не желае!

28

Анонимен

преди 3 години

Преди руснаците като спряха доставките на газ тия снимаха репортаж в някакво ромско семейсто. Снимаха ги как са се насъбрали отколо готварската печка и си протягат ръцете да се топлят. После им обясниха, че градът не е газифициран, а римляните си признаха" Казаха е така да си сложиме ръцете". Режисирана журналистика