46

Кобилкина

преди 3 години

МУУУУУ ВИЕ МОЖЕ ДА ВНАСЯТЕ РУСКА ГАЗ И РЕДКИ МЕТАЛИ ЕС НЕ НАЛИИИИИ???????

45

Анонимен

преди 3 години

До Боби И?

44

CLIMATE CHANGE

преди 3 години

Атлантическия океан реагира остро срещу тежки увреждания на Земята и климата причинявани особвено от САЩ и АЛАЯСКА>>ЗАБРАНЯвА СЕ ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ В САЩ .Увредени са огромни площи трайно НЕЛЕЧИМО.ЗАСТРАШЕНИ СА Огромни запаси от питейни подземни води..Виновните лица да се накажат..

43

Анонимен

преди 3 години

Газовите находища захранващи СП1 и в бъдеще СП2 са на север ако трябва този газ да минава през Украйна дължината на тръбата се увеличава с 2500км------Глупости.Говорим за Турски поток и за нашата скромна предателска тръба, която комсомолската п*тка Боко Банкянски, подари на Путин.

42

Анонимен

преди 3 години

Единствено сащ застрашава целия свят!

41

Анонимен

преди 3 години

Няма причина русофилите толкова да овърреактват по темата, успокойте топката, фокусиране се и ще осъзнаете, правотата на американската позиция! Защо трябва да има зависими от руската газ страни в ЕС? Като има предостатъчно газ от други източници, и то на по добра цена? Руските зависимости само генерират корупционни схеми и практики, защо не публикуват публично договорите за Ю.поток примерно? Ами защото са корупционни, същото е и с Аец Белене милиарди прибра путин за нищо- старо желязо за скрап..

40

Анонимен

преди 3 години

Антиджендър, плачеш си за един дебел на задна, направо се молиш да ти обърнат внимание батковците хахахаха ей де у " лево" тиквоний!

39

Анонимен

преди 3 години

Когато газът идваше през Украйна, полъчавахме транзитни такси. Сега изплащаме заем. В това е разликата.

38

Анонимен

преди 3 години

През Украйна си имаше работещ газопровод. Путин хвърли десетки милиарди, за да отреже приходите на Киев, а после тези милиарди ги начислява на крайния потребител (ние) или ако се намери някоя п*тка от Банкя, която директно да му подари тръба за 3 млрд (пак ние).

37

Анонимен

преди 3 години

Европа има интерес от различни доставки на нефт и газ, това е целта на мероприятието! Руския газ ще бъде само една част от обемите внесени в ЕС, монополите в това отношение са вредни и за търговията, и за политиката, ако можеме да ги разделим изобщо! Санкциите на САЩ ще променят структурата на доставките специално по т.нар.Турски поток, руския газ ще е около 40% от обемите, а за СП нещата са по- сложи и по- скоро няма да го бъде в обозримо бъдеще!

36

Анонимен

преди 3 години

Нойко Борисов комсомолеца-п*тка, стана мост на Путин. Това са накратко реалностите. Предател на евроатлантизма. Сега уважават повече сърбите, отколкото нас.

35

Анонимен

преди 3 години

Точно затова като чуя и САЩ и Русия почва да ми се драйфа. Да вземеш страна сред тях е като да избираш между туберколоза и хепатит с. Не може ли и без 2-те?Едните още не могат да излязат от сталинисткото мисленеДругите са готови на всякакви престъпления срещу човечеството, само и само да могат да цоцaт пари.

34

Санкциите

преди 3 години

са малко!!!

33

гЪзоколонката

преди 3 години

е пред фалит.....

32

кръпел

преди 3 години

Турски поток : САЩ застрашава европейската сигурност

31

Анонимен

преди 3 години

Абе не знам, на мен директна линя ми се струва по-сигурна от такава, която минава през алчни интриганти и предатели.Какъв е проблема, нали краварите казаха, че ще карат евтина течна газ с танкери. Тръбата има кранче, може да се усилва, може да се намаля, може да се спира ако не е нужна...

30

Анонимен

преди 3 години

Турски поток застрашава единствено приходите на байданови от украинската тръба.

29

Анонимен

преди 3 години

Естествено че застрашава демократичните ценности и правата на човека!

28

баба мара

преди 3 години

сев поток2 нищо не засрашава единствената заплаха за човечеството е сащ итехните безкраини интереси аз ам втечнен газ не искам защото не ме устроивацената и второ не желая ам влияние по нашите ширини

27

...

преди 3 години

ЕС има 2 варианта, да потъне с Америка, която вече стремглаво потъва или да се отцепи и да си заеме старото място на чело на света като глобален лидер. Няма никой друг, който да може да се мери с Китай освен ЕС. Ако тръгнем да потъваме със щатите тогава учете Китайски, в противен случай в до 20г ЕС ще стане световен лидер.