504

Ти остави това

преди 3 години

Ами кажи сега за Power Point-a ха ха ха!

503

ТО

преди 3 години

РАДЕВ Е КОМУНИСТ , КАК ЩЕ ГОНИ ПРОВИНИЛ СЕ НЕГОВ СЪВЕТНИК, КРИЯТ СЕ КАТО ШУШУМИГИ......ЩЕ ГО ЗАЩИТАВА КАКТО БСП , ТЕ КАК ЗАЩИТАВАХА СВОИ ХОРА СЪС МУСТАЧЕТА, ВДИГНАЛИ РЪКА КАТО ХИТЛЕР ЗА ПОЗДРАВ.....А БОЙКО , , ,ГОНИ НЕГОВИТЕ ХОРА , НАПРАВИЛИ ГАФ!

502

1

преди 3 години

До Фигуранте,Кьовеши ще дойде,заради,твоята любима тиква,ще го разпитва за Барселона,за чекмеджетата с кюлчета.

501

Анонимен

преди 3 години

Когато някой се издъни-ББ МУ ПОКАЗВА ПЪТЯ И НЯМА ЗАКРИЛА!Когато съветник на РР СЕ ИЗДЪНИ- ВСИЧКИ СЕ ВДИГАТ НА ВЪСТАНИЕ И С ПЯНА НА УСТА СЕ ЗАЩИТАВА ЧЕСТА НА КРАДЦИТЕ, ШПИОНИ, ВНОСИТЕЛ НА *** И ВСИЧКИ *** СПОНСОРИ БЕГЪЛЦИ И АРЕСТАНТИ! ТОВА Е разликата! КАКТО И купувача на гласове, КОСТИНБРОД АФЕРА, и КОЙ предложи ПЕЕВСКИ И КОЙ СЕ ЦЕЛУВА НА ОРЛОВ МОСТ!

500

Анонимен

преди 3 години

Не му е лесно на румбата с толкова шефове на главата - деска, дубаеца, решеткин, техноимпексова, бобокини, карбовкин, онова квазимодо вицето му, съветници разни...

499

Анонимен

преди 3 години

Аз на очите си ли да вярвам или на гербави ***. В нета има видео, как баце прави водосвет и реже лентата при предаването на машините за експлоатация, или и това е фотошоп?

498

Анонимен

преди 3 години

личи че гербавите *** се нахраниха и вият в хор на умрело

497

Анонимен

преди 3 години

Другари джербили, не обяснявате кога и как Решетников го е назначил? Някакво логично обяснение имате ли как е станало?

496

Анонимен

преди 3 години

Абе Решитников да не е бил пиян като го е назначавал тоя?

495

Mopcku_

преди 3 години

Фигуранта се нартича Бойко Методиев Борисов - колкото и да не го харесвам, искренно вярвам, че щеше да си е подал оставката, навместо да цапа по егото си, но просто не му позволяват.... тва е истината. Става дума за много пари, за които е поел ангажимент и трябва да разпредели по сметките на дебелаашките си приятели. ОСТАВКА на тия корумпирани крадци и нагли измамници!

494

Mopcku_

преди 3 години

Много ме кефи как Президента мазно му го нахлузва на тиквения толуп Борисов :)

493

Анонимен

преди 3 години

ДО 513 " 1"АМИ НИЕ ХОДИМ НА РАБОТА ....НЕ СМЕ БЕЗДЕЛНИЦИ КАТО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТРОЛОВЕТЕ .....И АЙЛЯКЧИИ КАТО РАДЕВ!!!

492

1

преди 3 години

До ЕХАА,а комунистическата кохорта на герб,сигурно спи,че не излиза да защити вожда-слънце,вие поне излезте през делничните дни,а вожда ви ,само излиза за работа само през почивните дни,през другото време се крие ,пък може и да наглежда брояча на чекмеджето,защото на срутищата,както казва той,ще слага датчици,но къда са професорите по съвременен български език,да му кажат че не срутища а свлачища се наричат,иси са съгласни с неграмотноста.

491

ЕМигрант

преди 3 години

РАДЕВ, си хвана очите със СЪВЕТНИКА.....вече е във МОСКВА !

490

ОЛАФ

преди 3 години

КЪДЕ СЕ СКРИ РАДЕВ , ИДВАМЕ ЗА ТЕБ И СЪВЕТНИКА.....ПОСРЕЩАЙ ГОСТИ !!!!

489

1

преди 3 години

До Зозо,много си късоппаметна,на 18.10.2018г.вожда ти слънце с бодигарда-шофьор на Мето Илиянски,най-тържествено връчиха ключовете на "новите"коли,така че ОЛАФ търси тях.

488

1

преди 3 години

До Анонимен-482,а пожарникаря,от колко години го познаваш,знаеш ли ,че още пази партийната си червена книжка,на член на БКП,а сега върл "антикомунист"

487

НЕВИНЕН

преди 3 години

ДО 505АБЕ НЕ НИЕ ВИНИМ ФИГУРАНТА РАДЕВ ЗА ДЖИПКИТЕ БЕ , ОЛАФ ГО ОБВИНЯВА ОЛАФ....ТИ НАЯСНО ЛИ СИ , ЧЕ ТАМ ГРЕШКА НЯМА КОМУНИСТИЧЕСКИ *** ТАКЪВ !

486

1

преди 3 години

До пияница мистик,точно затова,ти харесваш комуниста-бойко.

485

1

преди 3 години

До Анонимен-504, има *** има,на 18.10.2018г.лично твоя вожд -слънце и бодигарда -шофьор,на Мето Илиянски,тържествено връчиха ключовете на уж новите коли на МВР,много ви е къса паметта,за да вините Радев и бившия служебен министър на МВР Узунов,врътката я направиха твоите любимци от герб-комунисти.