91

Анонимен

преди 3 години

До 89Колко необразован е човек с докторат обаче?! ;))) Хъм, явно според твоите високи стандарти той/ тя (човекът) трябва да е поне професор или е твоя случай "успял" Генерал или Пожарникар ;))))

90

Анонимен

преди 3 години

все повече от така наречените от медията "конспирации" се оказват истина. Скоро "привържениците на конспирациите" ще бъдат хората с рационално мислене ..а кре тените които сега вярват сляпо на цялата измислена простотия, ще страдат от така желаните от тях ваксини

89

Анонимен

преди 3 години

журналята също са за затвора, да не кажа нещо по-лошо

88

Ницше

преди 3 години

Пред вас е залезът на кумирите. Всички те бяха идоли за вас, но скоро ще бъдат просто едни безработни музиканти и актьори. Холивуд е мъртъв. Актьорите са педофили. Музикантите - сатанисти. Евентим е частна компания и има право да прави каквото си иска. Но хората не са им длъжни с нищо. Те са пътници. Който се държи за потъващ кораб, потъва с него.

87

Анонимен

преди 3 години

Преди 10 месеца някои наричаха това конспиративна теория и им беше смешно.

86

Анонимен

преди 3 години

Нека фекало-хвърлячната кампания срещу eventim започне сега !Навсякъде, по сайтове, по форуми, дрискайте словесно върху тях, колкото можете !А след това може и реално !!

85

Ново 20

преди 3 години

Ако ваксинацията е по желание НИКОЙ няма право да те задължава да се ваксинираш. Продължават с идиотизмите! Ако си го преболедувал? Ако не можеш да се ваксинираш? Колко често ще искат да се бодем за да идем на конференция? Всеки месец? На два месеца? Вярно интелекта е константа, а населението само расте!

84

до 87

преди 3 години

Ето, поне сама си го призна. Като цяло около 76,6% от необразованите и нископлатените не искат да се ваксинират. Този процент е точно обратния при образованите и квалифицираните хора.

83

До 67

преди 3 години

За градския транспорт... та те не могат да накарат хората да купуват билети, тръгнали неваксинирани да ловат. Същото и с билетите, за концерти. Просто ще поскъпнат билетите на черно

82

Картофчо

преди 3 години

Още едни искащи да се самоубият :))))При ваксинирани около максимем 10% в Европа до края на лятата, направо да подават документите в съда за обявяване на несъстоятелност! ;)

81

Анонимен

преди 3 години

И повече няма да си купя билет от Евентим. Много е лесно. Който иска да ни цака, сам ще се прецака. Време е да им покажем, кой определя правилата на играта. Не те, а ние. Те са мишките, които имат нужда от нас, а не ние от тях. Запомнете го и мислете независимо.

80

Анонимен

преди 3 години

До 73Не се смятам за успяла, и не смятам да се и ваксинирам. Щом не му харесва това на " успялото ваксинирано общество" нека спре да му удържа сума пари за данъци ежемесечно. Аз нямам проблем да не съм част от такова промито, ваксинирано, изключително ***, без грам критична мисъл "успяло" общество. То има нужда от моите пари като данъкоплатец, човек създаващ блага и потребител.

79

Anton

преди 3 години

Няма как да стане, ще ги осъдят веднага ...

78

Радо

преди 3 години

Абе аз пак да попитам, тези които са ваксинирани, няма от какво да се тревожат, 95% действа ваксината, всичко е супер. Тези дет не са ваксинирани, са избрали сами този "огромен" риск. Какво им пречи всички да са на концерт. Ваксинираните са защитети, а ние другите и да измрем, сами сме си преценили риска.

77

до 70

преди 3 години

То няма лошо половината население на България да се обеси. И без това виси само по борсите за безработни и повече от сервитьор не става от него.

76

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Я си апвам пушена сланинка с лют пиперец,на обяд гореща шкембе чорба,а вечер греяна ракиика с Пена комшииката и после я чекнем и се потим с нея до сутринта...Е те това е с -Путник ваксина,действа безотказно!!!

75

Унуфри

преди 3 години

До Унуфридо тук за минута 5 трола "клъвнаха"....и си го признаха с минуси.....ама наистина сте много прости, сириеца нали ви инструктира, но и това не помните...

74

Анонимен

преди 3 години

Всъщност, това ще се приложи, когато ваксините са достъпни за всички. От там насетне е въпрос на собствен избор. Ясно е, че сервитьори и общаци няма да се ваксинират (както е по цял свят). Адмирирам решението. И стига с плиткоумната ви паника. Това с ваксините ще продължи 3-4 години и този вирус ще бъде изолиран, както много други, благодарение на ваксинацията на населението.

73

Анонимен

преди 3 години

Това с кулите близнаци преди точно 20 години беше генералната репетиция на това, което ни се готви сега. Показаха сами на себе си как може да се манипулира населението на света в голям мащаб.Нямам представа какво са намислили сега с този вирус, но е началото на нещо голямо. То ще обхваща цялото население и ще го превърне в нещо като стадо в обор. Ако не носиш стикер на ухото - санкция. След това даже въображението ми е бедно на какво ще заприлича обществото ни. Добре дошли в Матрицата.

72

Анонимен

преди 3 години

Ваксина срещу какво?Никой не е сигурен дали новите щамове ги ловят ваксините.Но всички упорито мълчат, дали преболедувалите ги ловят новите щамове - май не ги ловят и затова се мълчи.