70

ББ

преди 3 години

Справка за троловете...Радев бе избран с над 2 милиона гласа...и нямаше депутати на герб да му носят чувалите с бюлетините...не е назначавал милиционери деца на доносници...не е назначавал чиновници на минимална....Народа ни ще реши...и.. *** плащат ви грешни пари...никои не ви брой...ефекта е обратен....по-делата...сполай ви и бъдете здрави

69

Изтече в канафката

преди 3 години

Фигуранта се загърчи в паника и истерия - разбра че шефовете, вече са му били шута! В Кремъл разбраха, че този *** и дискредитиран агент вече не им върши работа, защото е разкрит. Само 1-2 хил. низши умове се подведоха по вдигнатия му юмрук. Той не става за лидер и ще бъде сменен! Сега цели 10 месеца ще трябва да слушаме квиченето му! Но пък е приятно да слушаш, национален предате да циври за милост!

68

Щирлиц

преди 3 години

Още едно комсомолче на хоризонта,свикнали сме с такива,няма нужда да се пени толкова.

67

Анонимен

преди 3 години

Тия защо гледат в чуждото канче. Да си дават отчет те какво са свършили. Голям напън пада от тяхна страна, но това пък вдига рейтинга на Радев. Щом "калинките" ръмжат, значи човека е читав.

66

Ходил е до

преди 3 години

wc

65

Радев-матрьошка

преди 3 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

64

Alex

преди 3 години

Ти какво свърши бе Жорка?Там у вашето МнВР сте особено грамотни люде с много високо самомнение.*** май дотам?Визебето на бюлетини по самолетите си е важно занимание - няма спор :)

63

Шпец за катинар

преди 3 години

Важното е, Георгчо Мамин, мощно да го поемеш между катинарът и в следващите 4 години;))) Ми ти какво си свършил бе, пудел?;))) Освен да лаеш по по-големите кучета от каишката на Господарите си;)))

62

Анонимен

преди 3 години

Постави основите на Бутик Болшевик!

61

Почешима Попутаки

преди 3 години

Що за людоеди работят в нашето Външно министерство? Да търпят това недоразумение на природата Георг...Егати и дипломатите, пълни бездарници и марионетки на гробарите...Срам сте за България, бе чукундури смотани. Цял свят ви се смее когато отидете да "работите" в легациите - от лежане..................И още по срамно е да бъдат ръководени от една Почешима Попутаки или Екатерина Захариева, куротрошачката от Татар Пазарджик.

60

Анонимен

преди 3 години

Висш дрон пилотаж с юмруче!

59

Анонимен

преди 3 години

Я оди пеша. Бе.

58

овн

преди 3 години

Кое е това пионерче?

57

Вентролог гастрольор

преди 3 години

Свърши едно. Отвори очите на хората. Подкрепи ги срещу мафията .Това е достатъчно. Хората да се почувстват хора.

56

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Това дете, тръгнало от малък по лоши пътища, придобил навик да източва от държавата в собствения си джоб, и след сто години не може да се доближи до нивото на знания, до професионалното ниво, до интелекта на президента. Но и той, както казва мъдрия български народ : чула жабата, че подковават вола и тя вдигнала краката...

55

Как какво...

преди 3 години

ГОЛЕМО НИЩО И ЕДИН ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ. ЛАТИНОС Е ТОЯ.

54

Анонимен

преди 3 години

Ааааа, Червен *** недей така, най-слабия Президент беше Плевнята, той от толкова поклони на САЩ даже ни поздрави за НГ на фона на техни планини, отделно щеше да напляска Путин и куп други глупости, пълен срам. А Радев е на светлинни години по ерудиран от плювчо, те герберите не могат да преглътнат, че е умен и само го плюят защото искат да е простичък като тях.

53

Пилотчето

преди 3 години

Да излита.

52

Лелче

преди 3 години

Нищо не е свършил тоя, поне да вземе метла да замете след палаткаджиите.

51

МВнР

преди 3 години

Обратната резба Георг, който няма един трудов ден, пита какво е свършил мъжа Румен Радев, генерал, пилот 1 на РБ и президент?! Каква пародия е *** на ГРОБ в момента и нейната младежка организация от фашизоиди, чиито председател е лайнарчето Георгиев, дето го назначиха за зам на тъпата пазарджишка путк@ Катето Захариева.....