39

Тия

преди 3 години

кучета разнасят кучешка тения тя сработва след падане на имунитета.Обивате бавно илавно за нея няма цяр.

38

Конспирация

преди 3 години

Око да види ръка да пипне:"Кучетата са добри и не нападат" - това докато не те ухапе някое."Вирус няма и всичко е конспирация" - това докато не се заразиш.

37

:)

преди 3 години

Кажи му София и повече не го обиждай! Едва ли има по-долнопробно място за живеене в Европа! Жалко за клетите "столичани"..., горкичките!

36

Анонимен

преди 3 години

До ЦИНИКТо такива като теб трябва да бъдат тровени. И ще бъдат.

35

до14

преди 3 години

Точно в центъра съм виждал плъхове по-големи от котка.

34

до20

преди 3 години

Ела в нашата махала и ще се убедиш че глутницата там НЕ ТЕ харесва. После аз ще те убеждавам че всъщност сам си си виновен. Те не нападат току-така и са винаги едни такива милички КЪМ МЕН.

33

Анонимен

преди 3 години

За да тръгнат да спасяват кучето, а не детето явно, че кучето е било ритано.

32

ЦИНИК

преди 3 години

До 34. Не дей да *** цуваш! От и язе моа.Кучаата без сайбия тряаа да бъдат тровени.

31

Анонимен

преди 3 години

Айде, айде. А 10 годишното що не каже че е провокирало кучето. Или го е гонило и ритало или камъни ще да е хвърляло по кучето. И кучето разбира се се отбранява. И единственото оръжие са зъбите му. Вие какво очаквате, да го препикае ли?Може би точно заради храната която е купило детето. Кучето е гладно и е вървяло след детето с надеждата да получи храна. И онова му писнало и го наритало и кучето естествено - хапе. Улично куче, когато е само - то не напада, изпитва страх. Когато са глутница - да.

30

36 е до 31,

преди 3 години

променилин са реда

29

кинолог

преди 3 години

Видовете съществуват там където имат условия за живот ! Категорично виновни за проблема с бездомните животни имат "граждани", които си изхвърлят остатъците от храната на обществени места за да "хранят" ! Това е пълна мизерия и тези "хранячи" трябва да бъдат брутално глобявани !

28

До 32

преди 3 години

Ксак няма да се пребори - и хляба е в него и ножа. Просто не иска да се пребори - бездействие с власт, наказуемо от закона (БГ и закон???) или чиста форма на пасивна (а може и да не е токлова пасивна) корупция. Можеше да се каже некадърност или неопитност, ако е кмет от 6 месеца. Чакат пак хората да вземат нещата в свои ръце, а те да се правят на света вода ненапита. Животните не са виновни.

27

Прост народ

преди 3 години

Обаче му се вижда краят.

26

ЦИНИК

преди 3 години

А бря колко пъти да казвам.Кайма и антифриз бря.

25

До 21

преди 3 години

На въпросът ти дали повече обичаме децата или кучетата ще отговоряАз обичам и децата и кучетата. Никого повече или по-малко.Аз сега ще попитам теб ти кои деца обичаш, твоите или чуждите. И от двете твои кое повече обичаш момченцето или момиченцето.

24

Йорданчо

преди 3 години

На улицата видях пумиар.Прикотках го,той въртеше опашка доволен. Издебнах го,и му вързах тенекия за опашката.Набих му един шут в zадника ,той заквича на умрело,хукна да бяга а тенекето дрънчеше,псето виеше и бягаше,докато накрая се срина и баялдиса.Паднах на земята от смях,много се забавлявах......

23

Анонимен

преди 3 години

Как да се пребори кметът или Екоравновесие или който и да е с озлобените старите моми, чиито основно занимание е да хвърлат храна през терасата и да правят къщички пред чужди домове, с НПО-тата, с индустрията, произвеждаща храни, дрехи, къщички, груминг за животни. Има разни хранителни магазини и заведения, които си гледат кучета пред/в заведението, уж с разрешение на общината и Екоравновесие. Ухапали някое си дете, убили някакъв данъкоплатец... Лоши хора, сами са си виновни.

22

Животновъдите

преди 3 години

да се научат как се гледат животни или да си ходят на село. Пропаднала държава, без правила на играта. Няма ли свестен адвокат, който да осъди общинарите за безхаберието им?

21

Анонимен

преди 3 години

До SakiВ Германия има германци, не българи. Германците спазват правила, българина се чуди как да не го прави.

20

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да има къщички за бездомните животни по парковете и да минират на всякъде. Това, че хората не искат бездомни животни не означава, че ги мразят. При нас всичко е съркано.