30

Анонимен

преди 3 години

Само вижте в НБА какви суми са за един сезон ,не за четири и ще ви падне шапката!Ами Мейуедър -Макгрегър готвят двубой реванш за ЕДИН МИЛИАРД долара??? Луда работа!

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Не знам. Мин. година NFL-ката обяваиха около 3.72 МИЛИАРДА долара от реклами. Работата е, че футболът се гледа от 10 пъти повече хора, отколкото американския футбол.

28

Анонимен

преди 3 години

Поне за тия 4 години да им беше донесъл 1 Шампионска лига за тия 550 милиона дето е взел.

27

Анонимен

преди 3 години

Закривай! Всички отбори от топ 20 в света са едни кръвопийци. Теглят заеми за стотици милиони, за да купят най-добрите играчи очаквайки,че с билети и реклами ще върнат парите. Обезмислят първенствата като стават суперсилни и всяка година все те стават шампиони. Развалиха удоволствието,че и други отбори могат да се борят за титли.Няма никакъв финансов феърплей. И сега като няма как да върнат кредитите се чудят какво да правят и как да ги спасяват. Закривай!

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Ооо, така ли! А ти виждал ли си бюджета на A1 за реклами за тримесичее? А знаеш ли колко иска енда телевизияя, като БТВ, за късното си вечерно шоу? 7000 лева на минута в нормално време. При мачове, празници и такива, стигат до 20 000 лева на минута. Това е ... неква никаква медия, спрямо световните. При футбулът всеки път е "специален",нещо като при боксовите мачове за титлите. Да, не е ТОЛКОВА много, но е два пъти в седмицата, за 36 седмици в годината.

25

Анонимен

преди 3 години

Ами да не я е давал. Ок - истината е, че два сезона са провалени, заради Covid. Ако не беше това, нямаше да ревтунят. Сега е има нови клаузи, гласящи че при пандемии ипрочие, заплатитие падата на 1/3 илинещо такова.

24

Анонимен

преди 3 години

Всички големи фирми дават милиони за рекламни договори с елитни спортисти!Някой път сборът от сумите от няколко договора са по големи от сумите за спортната им заплата или договор!Вижте в ГУГЛЕТО какви умопомрачителни договори имат големите звезди и ще спрете този спор веднага!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 22А те колко пари зкара покрай него. В момента цената на меси е 80 млн. Същата като на Фати. След тях е Стеген със 75. Има кой да рита. Да не ревтунят каталунците.

22

Анонимен

преди 3 години

Щото много "обича" клуба, затова му извива ръцете до разоряване!Същия клуб, който го "отглежда" от 14 годишен.Испанците трябва да са БЕСНИ.

21

20

преди 3 години

Айде ми кажете, как не е вярно това, което написах! АЙДЕ!

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Именно - с подобни безумни договори като на Меси, се омаловажа труда на другите талантливи."Оооо! SJW- тата изкочиха! The gap, пак! Нали?Другия, че имал повече, омавоалжавало това, че ТИ имаш по-малко! Олеее! Комунисти мръсни!

19

Анонимен

преди 3 години

Ако беше такава лоаш инвестиция, нямаше да са наляли 555 237 619 еврака в него. Просот сега сезона заслабан и се чудят, как да го разкарат. Спрете да гледате на отборите, като на отбори, а ги вижте в истинската им светлина - Корпорации!

18

Ем

преди 3 години

Имали бол пари - дали.

17

Анонимен

преди 3 години

До До 2Абе, допреди живото предаване и няколко оядени продавачи на реклами през 50/60-те да се усятят, си е бил маааааааалко по-непаричен занаят.Но си прав. Винаги е било за пари. Лошото е, че хората не го осъзнават ... дори НЕ СПИРАТ ДА БИЯТ МИНУСИ, ВСЕ ЕДНО Е *** ВЕЛИКОЕБАНДЕН!

16

До 2

преди 3 години

Целият професионален елитен спорт е пари ! И винаги е бил,малчо!Но не за всеки те са в такова количество,само за най добрите които остават в историята.Професионалният спорт е къртовски труд ,няма как да го разбереш легнал на тюфлека в къщи и цъкайки по клавиатурата.За теб всичко е ясно-невежеството е винаги самоуверено!

15

Койчо

преди 3 години

Продавай

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12До лятото ... мжое би. След лятото, ще има ГЛАД за такива събития и ще видим ОЩЕ по-ненормални договори и заплати. Всичко живо ще иска зрелищата.

13

Анонимен

преди 3 години

До 10Драги ми номер 10! Обясни ни, как за злато още дават едни керливи 50 000 долара на олимпийски игри, дето са на 4 години и е я вземеш, я не, а в САЩ, най-керливият баскетболист не пада по 3 милиона на година. Пазар. Това е.

12

Анонимен

преди 3 години

РА или За? Камелия, дай нещо по така малко. Днес 3 пъти сбърка правописа. Ако съм ти шеф за да те държа или кавали ша прайш нон стоп или отиваш на спирката да чакаш следващия рейс. *** се значи, запри се *** девойко.

11

Анонимен

преди 3 години

Тя пандемията ще ги оправи :)