42

Анонимен

преди 3 години

я и двете посолства да се закрият

41

Мяу

преди 3 години

Е, че наш Б.о.к.о защо се НАТИКА там. Само , че не успя и той да си направи КОНСТИТУЦИЯ като Путин. Но и фалшифицирането на изборите

40

Дайте реалистично

преди 3 години

Нека гледаме нашите интереси ! В случая американците се опитват да влияят върху нашите избори - това е ясно (лошо, бай Дрън, лошо).. ! А защо руснаците са против - за това също е ясно, че не го правят заради нас, но все пак е в наша полза ! България - на българите, не се поддавайте на манипулации !!

39

Щирлиц

преди 3 години

Иначе казано доверието на запада е оттеглено от управляващите ни айй.дуци,и е време за смяна на играчите.А Русия не иска да стои и да гледа отстрани.

38

ЕТО ПАК ГЛУПОСТИ

преди 3 години

АМИ , КАТО ГОВОРИТЕ ЗА "КОРУПЦИЯ"....ДАЙТЕ ДОКУМЕНТИ ЗА НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!НАПРИМЕР: ИМА КУП ДОКУМЕНТИ , КАК Е ПРИВАТИЗИРАН "ТЕХНОИМПЕКС"..СЪС АНЕКСИ И ПОДТЕКСТОВЕ ЗА НАМАЛЕНИЕ НА ОСНОВНАТА МУ ЦЕНА ....АМА , ЗА ТОВА НЕ СЕ ГОВОРИ И НЕ СЕ КОМЕНТИРА.А , ТОВА ВСЪЩНОСТ КАКВО Е .....АКО НЕ Е "КОРУПЦИЯ"??!!

37

ББ

преди 3 години

Той вижда своя край и се чуди как да възпрепятства настъпващия нов живот! Има една българска приказка:*Върти се като г'а'н'о'с'ар!!Но всички са наясно с него.

36

Мяу

преди 3 години

Борисов е out!!!

35

До 22

преди 3 години

Но иначе обсъждането от страна на американците, и то точно преди изборите, не ти прави впечатление ?! Що за лицемерно двуличие ! Всеки разумен човек ще се сети, че тази американска ПСИХОЛОГИЧЕСКА ОФАНЗИВА е само заради РСМ, на която се ангажираха да помогнат единствено заради гео-стратегическите си интереси ! А руснаците пък бранят своите, които в такъв случай ще бъдат застрашени, така че в случая предпочитат да застанат на наша страна !

34

Мяу

преди 3 години

Руските калинки в съдебната ни система вън!! Освободете Н'а'в'а'лн'и, терористи и фалшификатори!!

33

стоян

преди 3 години

Не ни интересува ни Америка,ни Русия.Българите искаме справедливост.Корумпирани мутри като Борисов да отидат в затвора.30 години да няма осъден нито един политик,олигарх или магистрат..........това ако не е корумпирана държава не знам какво е.

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27"Защо никой от Запада не говори за Индия?"Говорят, но ти си неграмотен.То на Запад ако има някъде корупция и на Запад и за нея се говори, но русофилите нали са дресирани, че при червените общества не може и дума да става за самокритика, и си мислят, че и на Запад е така.

31

Мяу

преди 3 години

Каквото ни да говорите от руското посолство, вашата тиква е пътник!!!Само едни фалшифицирани избори могат да го оставят на власт. Освободете Начални!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Мълчи и дава откуп на САЩ - АЕЦ Белене. АЕЦ Белене се дава на Уестингхаус. Те нямат реактор и са фалирали, но имат подкрепата на армията на САЩ.

29

Факт

преди 3 години

САЩ крепят и пазят своета хунта дълги години, те имат опит в това по целият свят.

28

САЩ са

преди 3 години

С терористи и агресори не се спори...

27

ААА

преди 3 години

Фактът, че САЩ критикуват корупцията в България, Борисов мълчи гузно, а отговаря от негово име Москва, е най-яркото от всички досегашни доказателства за истинската картина на Борисовата обвързаност с Кремъл.

26

Анонимен

преди 3 години

В Индия има ли корупция, бедност?Защо никой от Запада не говори за Индия?Защо само за Китай и Русия?Индийците не са ли хора, не искат ли по-добър живот, повече свобода и да не ги бият с тояги на улицата полицаите?

25

Истината

преди 3 години

Ех. Македонийоооо,.. земльо американска !

24

Анонимен

преди 3 години

Има една МНОГО добра новина от тази ситуация: руснаците вече дори не се крият, че възнамеряват със всички средства да се опитат да си наложат диктатурата и в България, включително и с безогледни намеси във вътрешните си работи!

23

Анонимен

преди 3 години

Какъв режим управлява в Запада? Какво се крие зад празната дума "демокрация"?Западокрация - управление на Западна Европа и САЩ на целия свят.