26

Ха-ха

преди 3 години

Не съм против на тия да им се плащат компенсации даже 100 % от оборотите, които са отчели миналата година :D

25

Мнение от Европа

преди 3 години

Банско трябва да загине.Много мърсят природата.

24

Анонимен

преди 3 години

Айде стига сте ревали , хотелиери и ресторантьори, не стига че 90% от доходите ви са в сивия сектор, свикнали сте на безумни печалби, зверски надценки на всичко, дори и в пандемия не си намаляте цените, а да мрънкате колко сте зле и как ще фалирате сте първи, с тези цени не 1 година ами 3 години да сме в пандемия пак ви е малко.

23

Анонимен

преди 3 години

Още ли има наивници, да им бъркат в носа за 120 лв, да ядат чорба за 10 лв и да дават 70 лв за пързалка ?

22

Анонимен

преди 3 години

И да искаме в чужбина .. няма лев и не съм само аз. Благодаря Боеко

21

Анонимен

преди 3 години

Ако ние искаме да ходим на почивка в чужбина трябва да имаме отр тест. Всеки си плаща.

20

до 18

преди 3 години

кога си виждал 500-1000 умрели на ден? Вярно че сме 'шампиони' по смъртност в Европа и Света - ама не е от Короната. Най малкото - така казва Бати Боко - нали сме се справили най добре...На ден си умират по около 300 човаке (от всичко възможно) - и така си е от години, няма промяна и тази и миналата, дори са малко по малко!

19

House M.D.

преди 3 години

"Очаквахме февруари ваксинирани гости от Израел да дойдат."На език какъв в това изречение словоредът е?Как се извършва едно Опоменаване?

18

Анонимен

преди 3 години

А кога си плащахте тестовете лятото да ходите в Гърция не рИвяхте.......

17

минувач

преди 3 години

аз зареди цените и обслужването си отмених резервацията.Междо другото - сняг има ли?

16

Анонимен

преди 3 години

Не защитавам Тиквата, но това е изискване вече за повечето страни в света.Вие какво искате - да се върне положението отпреди 1 месец когато трябваше да даваш подкуп за да погребеш близък? Да има по 500-1000 пукнали на ден заради хотелиери-мутри? Да стават програмисти и да работят от вкъщи.

15

Анонимен

преди 3 години

Нормално, хората не искам да им бъркат в носа и в джоба, а в Банско - направо те събличат

14

освен това

преди 3 години

Ваксинираните не са застраховани да не разнасят вируса, без да боледуват!Тези какво си въобразяват.Да търсят български клиенти. Като свалят цените съобразно нашите заплати, ще иамат клиенти.

13

Русенец

преди 3 години

Смешни вопли. Ако наистина имате туристи, те ще си платят теста. Почти нищо в Европа не работи, така, че ако наистина имате туристи, ще дойдат. Лятото как си плащахме за Гърция. Не ставайте смешни и нагли. Намалиха ДДС, дават бонус за тур оператор и авиокомпании, които доведат туристи. Вашето е вече нагло. Нека останат тестовете. Кой ще плаща лечението при трета вълна? Или ще продадем хотелите ви за да платим

12

скиор

преди 3 години

5 лева за чай ще ми искате в Банско! Ще дойда, ама друг път...

11

Фалирвай те !

преди 3 години

По ?300 за PCR тест искате , че кой нормален човек би дошъл в Банско . А в Англия PCR теста е безплатен !!!!

10

иво

преди 3 години

ще имат 3 хилки за почивка за 100лв се правят на ударени !!!

9

Анонимен

преди 3 години

Гърция лятото имаха ли задължителни PCR - имаха.Хората отмениха ли си резервациите - не.Така че явно проблемът не е в теста, а в услугата

8

47161

преди 3 години

Гъвкавост, изобретателност и във всеки миг да имаш резервен вариант - това е да си частен предприемач - в мир, във вона, спандемия, с бухалки и пр. Фалитът не е само филмов епизод или глава от роман. Фалитът е част от динамиката на капиталистическата икономика. От 12 месеца е ясно, че потреблението и туризмът няма да бъдат като преди поне още 5-6 години. Не само заради вируса, но и поради световната икономическа криза, която е факт още от 2018. Къде с ви резервните варианти, господа капиталисти?

7

Много

преди 3 години

Спсени животи!