212

Възмутен

преди 3 години

Извратеността не е право, така че подобни "малцинства" следва да се лекуват, а не да се афишират. А ако някой иска да прави секс с животно, и той ли има права? А педофилите - и те ли?Стига дивотии! От подобни малцинства стигнахме до СПИН, а може би и до Ковид. Природата не търпи такива отклонения и когато се появят при някой доминиращ вид, какъвто е човека, природата взима мерки да го атакува - ето причината за епидемиите.Морал, ред, законност - това ще ни спаси!

211

1

преди 3 години

много руски *** много нещо

210

1

преди 3 години

този е луд комунист

209

Ха-ха

преди 3 години

"Майката е жена,а бащата-мъж" според Дойче веле е дискриминация,а не природен факт???

208

Рангата

преди 3 години

Как пък от всичките хора с нетрадиционна сексуална ориентация, които познавам, не съм чул някой да говори за права, за дискриминации, за книжки с полово неопределени герои. Даже имам колеги такива, които се дразнят от всичката тези провокации уж от свои, тъй като този шум излишно нагнетява нетърпимост срещу тях. А пък те си живеят щастливо, работят си хората. Това всичко говори, че темата се есплоатира политически, а политиката не е морална. А когато се заиграва и с деца- е престъпно и мерзко.

207

психолог

преди 3 години

затвори очи кажи си снежанка и какво ще видиш като представа , а децата ни какво?

206

неразбрал

преди 3 години

а аз си мислех,че идеята на приказките е да показва доброто и злото...

205

Анонимен

преди 3 години

Това което се върши от подобни ЛГБТ "съобщества" сред децата е чиста форма на - п. едофилия!!!!!!

204

Анонимен

преди 3 години

Самото заглавие казва достатъчно, за "съвремието". Коментарите са излишни!

203

анонимен

преди 3 години

Тези "писатели са за затвора! Трябва да се преследват със закон, иначе човечеството няма бъдеще!!!

202

анонимен

преди 3 години

Ето как посегнаха на децата мръс*ните гей*ове и лес*бийки! Като не става със закон, почнаха да пишат "детски приказки", за да им объркват психиката! Как ще обясниш на едно дете, че има нещо трето между момче и момиче, като никъде го няма!

201

ана

преди 3 години

приказката е стереотип , един кумчо вълчо педофил който води някъде червената шапчица ще създаде доверие у децата при аналогичен случай , вместо да си лекуват сексулните и психически проблеми .....

200

Анонимен

преди 3 години

... Министърът на транспорта, информационни технологии и съобщенията Росен Желязкова заяви...Къде, къде тук в днес бг при локомотивите!Неграмотници или баща му е Иванка, а майка му Петър!Е днес е весел ден, счупихте ***!

199

херо

преди 3 години

защо подменят приказките да не би братя грим така да са ги написали , защо не си напишат нова приказка , ама интелектулната немощ с нищо не можеш да замениш просто се държат провокативно и дразнят нормалните

198

Анонимен

преди 3 години

"Мнозина купиха книгата не за децата си, а в знак на протест срещу правителството" - е това си показва явно и с каква цел е издадена книгата. Не за деца, а за политически цели.

197

Анонимен

преди 3 години

Съгласно голямата съветска медицинска енциклопедия от 1977 г., хомосексуализма, геронтофилията, зоофилията, педофилията са сексуални извращения, болести, които се лекуват с психологически средства и хормони. Хормоналната терапия помага, но е удобно да се говорят глупости и да се рекламира хомосексуализма като висша степен на свободата. Да, ама си е извращение и е против човешката природа. Ако някой се чувства така нека не рекламира и не пропагандира, а да си зададе въпроса - аз добре ли съм?!

196

Анонимен

преди 3 години

По принцип нямам нищо против гейовете, живеем в свободна страна и всеки може да си го монтира както си иска. Но! Хомосексуализмът може да бъде вроден и придобит. Ако е вроден нещата са ясни - биологично са се объркали нещата и няма какво да се направи. Обаче с подобни книжки се въздейства директно върху психиката на децата, промива им се мозъка във възраст, когато те не могат да направят съзнателен избор. Според мен това си е насилие върху подрастващите.

195

!

преди 3 години

Да пишат и правят каквото искат без да нарушанат законите .НО НИКОГА ДА НЕ МОГАТ ДА ОСИНОВЯВАТ ДЕЦА .

194

Анонимен

преди 3 години

Терористите изчезнаха, бежанците... Сега ковид, и пропаганда за гeйщинa.

193

Котки

преди 3 години

ОК, децата рано или късно ще разберат за това явление (обратните) и трябва да подготвени, или нещо такова? Това го разбирам (донякъде), ама кога ще престанат да човъркат класическите приказки, толкова ли се изчерпаха творчески...