384

1

преди 3 години

До уточнение"Новите електровози на Сименс са хубави и вдигат до 160 км/ч.Но нямат нищо общо с вече познатите в цял свят свръхбързи влакове ,движещи се с над 500 км/ч""В цял свят"? Буквално са една шепа страните, които имат такива влакове. По-малко от 10.Вие правите ли разлика между "локомотив" и "влакова комозиция"? Щото въпросните влакове стрели са влакови композиции, там нищо не се разкача.

383

Митю Ампера

преди 3 години

Тествайте го за КОВИД!

382

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 394/397"Явно и ти си расъл в царевичака. Хората ротестират с/у простотията и простащината !А ти можеш ли да кажеш с чии пари се оправи дружеството ?"Каква "простотия и простащина"? Това, че е казал, че БДЖ вече има съвременни модерни локомотиви ли?С какви пари? Обясни, нали много ги разбираш нещата.

381

Анонимен

преди 3 години

Лаидиото отново се изцепи.

380

Куку

преди 3 години

БСП=фалит и глад

379

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за БСП, защото е втората по големина партия и шанса да се отървем от кръвопийци,крадци и да защитим българския интерес е по-голям чрез гласуване за БСП и обединение около БСП!Има малки свестни партии,но с тях няма да може да се променят нещата!

378

Анонимен

преди 3 години

Къде е и гражданска защита,която трябва са=е справя с бедствия,аварии,извъредни ситуации и такива случаи като кризата с коронавируса?Къде ?Всичко унищожихте в държавта,махайте се!

377

1

преди 3 години

До Развеселен,имахме и един президент такъв,като този индивид.

376

1

преди 3 години

Моля се на бог,слънцето наше,да доживее,и най-модерните изтребители модел 1973г. ф-16 които са платени но ще ги получим през 2027г.,за да може да подкара един,и след това да установи,че са най-добрите на света.

375

Анонимен

преди 3 години

По време на соца имаше така наречените кантонери. Те имаха периметър до 25 км. оглеждане на железния път, подпорни стени, канавки и всичко по сервитутната линия на жп пътя. Дребни ръчни работи оправяха сами , а при зародиш и ли авария веднага се викаше аварийна група от най близката жп секция. ЖП секциите поддържаха жп линията. Сега това го няма. Защо. Същото беше и по шосейните пътища. Имаше Окръжно пътно управление с аварийни бригади.

374

Боцко-Цоцко

преди 3 години

Пак голямо хвалене! Три локомотива, които трябваше отдаавна да дойдат, а ако го слуша БДЖ-то е фръкнало направо, като летяща чиния!

373

До Пендел - комунист

преди 3 години

Другарю ***, в пламенната си реч пропускате да споменете, че лицето на снимката гордо охраняваше вашият любимец, другаря Тодор Живков.Мога също така да ви поздравя за патротизма, с който се възползвахте от евтината ведомствена карта, която ви даваше право за жълти стотинки да спите в бунгала (и да серете в дупка). Ние, по-малко патриотите, трябваше да се задоволяваме с квартирите, които бабичките във Варна даваха под наем, за да можем да ползваме нормални тоалетни.

372

Чичо

преди 3 години

Около този индивид няма ли някой нормален да го озапти-да не говори толкова много глупости наведнъж.

371

Бай Ставри Страстния

преди 3 години

Бойко , ако знаеш какво влакче ще ти спретнем в Централния софииски затвор , ще се разхълцаш

370

Кафяв гербер

преди 3 години

Време е да го освидетелствар този и да си отдъхнем от простотиите му

369

Пендел - комунист

преди 3 години

По бай Тошово време беше по-добре!Имахме една магистрала до Пловдив и толкоз...До морето се пътуваше в спален вагон с локомотиви на кюмюp...После на морето спахме в бунгала, с обща баня и cepяхме в дупка, но по бай Тошово време беше по-добре!!!

368

даа

преди 3 години

нека да пророкувам малко! резултата е: купища похарчена държавна народна пара ЖП влака София - Бургас пак ще пътува 5часа минимум и няколко 3-4 локомотива на цената на 15-20 ей това се казва далавера абе българи събудете се бе вие не се оставяте една баничка без извара да ви продадът за 1лв а този човек го оставяте да ви минава по всички парграфи абе събудете се бе хора вие ние сме проблема че търпим това и не ми говорете Череп радев Нинова във нас е проблема те са такива каквито ние дадем

367

Анонимен

преди 3 години

най-добрите локомотиви...:)тежки наркотици, Боже, тежки наркотици...

366

Анонимен

преди 3 години

абе държава, в която влизаш от турция/гърция, качваш се на магистрала софия-бургас, ама няма отбивка за бургас, защото така бил направен проектът през 1960г. и затова така го изпълнили през 2015г.....не ми я хвали

365

До Анонимен 394

преди 3 години

Явно и ти си расъл в царевичака. Хората ротестират с/у простотията и простащината !А ти можеш ли да кажеш с чии пари се оправи дружеството ?