132

Некъф

преди 3 години

Анна Политковская писала за зверствата на руснаците в чечня!А защо не писа за зверствата на чеченците към руснаците живеещи в чечня!!!

131

Анонимен

преди 3 години

Срещу скромните 15000 евро тоя ще го изпратя в отвъдното

130

иванова

преди 3 години

може и да си вярваш, но ако е искал, едва ли щеше да пропусне

129

Анонимен

преди 3 години

нахален нещастникпутин го помилва и г опусна да ходи където искаа неговата група беше затрила живота на няколко големи бизнесменитрябваше да го остави на техните хора

128

Анонимен

преди 3 години

Ходорковски да престане да лае по Путин а да си признае, че т.н. "дворец на Путин" е негов. Руските журналисти го доказаха с документи. Този човек силно мрази родината си срешу долари, точно като Навални.

127

Анонимен

преди 3 години

Сега е модерно всякакви грантаджии и олигарси да се правят на жертви. Всички знаем кой им дърпа конците.

126

Анонимен

преди 3 години

"Михаил Ходорковски: Бях късметлия, че Путин не ме уби"Говори така сякаш едвам се е разминал ахаххаАко някой искаше да го убие нямаше да изкара 10 години в затвора

125

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... ЕС и запада винаги са обичали престъпниците, терористите...... Истината е друга приятелю, не Запада а СССР а сега Русия използваха и използнат терористи и престъпници. Доказан факт е!

124

Анонимен

преди 3 години

ЕС и запада винаги са обичали престъпниците, терористите и лъжиге.Примери - много.

123

Анонимен

преди 3 години

Няма да е достатъчно ако кажеш лоша дума за Путин и "съвременна" РусияТрябва да си направил нещо друго - я фирма, я кражба, я книга...Тогава автоматично ставаш Герой на ЕСАко Ходроковски прилича на Навални, то е с това,че отдавна си вадят хляба по един и същ начин. Както и нашата рeдакция.

122

Чебурашка

преди 3 години

Ходорковски нарочно бе оставен жив за да служи за пример какво ще се случи на другите олигарси ако не бъдат верни на Путин. Абрамович например предпочете да си купи Челси и яхта за 1.5 милиарда долара а не да спонсорира опозицията като Ходорковски.

121

Анонимен

преди 3 години

Путин е почтен и скромен политик, който не случи на народ.

120

Анонимен

преди 3 години

Заслужено е за Ходорковски. Таака му се пада. Тая демокрация обогати само неколцина а целия народ обедня. Това не е никаква демокрация след 1989 г. а грабеж. Демокрация е когато има пари за всички, ако е богата държава или няма за никой, ако е бедна държава.

119

Анонимен

преди 3 години

Фашизма беше отречен и осъден, а комунизма който с нищо не е по-добър - още процъфтява в Русия и българската провинция. Няма и не може да има мир и разбирателство докато българските комунисти са живи и проповядват отровната си идеология

118

Късметлии

преди 3 години

По-скоро Путин е бил късметлия със такъв 'критик' левак.Само вида му е достатъчен за руснаците да си припомнят защо са избрали Путин.

117

Анонимен

преди 3 години

Ходорковски е от руски милиардери, които натрупват богатство в мътните 90-ти години на миналия век. Произходът на техните богатствата е очевидно криминален и мошенически, че да им се пеят дитирамби. Съсобственик на петролната компания "ЮКОС", той е арестуван по обвинения в присвояване и неплащане на данъци на 25 октомври 2003 г. и осъден на 11 години затвор.През 2015 г. Следственият комитет на Русия го обвинява за убийството на кмета на Нефтеюганск Владимир Петухов, извършено през 1998 г.

116

Анонимен

преди 3 години

До 148На китайците им е нужен Сибир не толкова заради горите колкото за природните ресурси които са нужни за развиващата се промишленост.Китайците са нагли и ще го вземат,те имат претенции и за ресурсите на Арктика ,въпреки ,че нямат излаз на северният ледовит океан , Китай се намира на 3 хил.км. от Арктика.

115

Патриот

преди 3 години

Другари цоциалисти!Ето какво написа един руснак :За времето, откакто Путин е на власт, само петрола, продаден зад граница, струва 180 трилиона рубли.Внимание! За 80 трилиона рубли, може цяла Русия да бъде построена от нулата! П. С. Говорим само за износ на петрол! Износа на алуминий, въглища, дървен материал и т. н. не влиза в сметката!

114

Анонимен

преди 3 години

До антизападопоклонникХора живеят където има какво да правят. В Сибир тепърва има какво да се прави, а Китай има нужда от жизнено пространство, тъй че е въпрос на време.

113

Анонимен

преди 3 години

Вижте ПИК и се хванете за главата спирам да чета цитирам дословно те не носят зараза а са болни Абе пик я се осъзнаитв