46

Анонимен

преди 3 години

Има нещо извратено в истеричния ви интерес и концентрация върху темите за смъртта и края на светаСигурана съм, че психиатрите биха ви помогнали, ако поискате. Това е проблем от тяхната област. Приемете го като проява на загриженост, а не като хейт.Лек ден, радвайте се на живота!

45

полковник Колев

преди 3 години

За БГ най голямата опастност са партиите,сдруженията и правителството пълни с некомпетентни и продажни типове...

44

Морз

преди 3 години

Смислено и на ниво стил написано. Вместо да се замислим, ние коментираме, забавлявайки се по тролскиЧовешка повреда още от коацервата.

43

Колапс

преди 3 години

Щом МВР и Службите се занимават с Gang Stalking срещу неудобни на Властта представете си до каква деградация стигнало обществото!

42

Анонимен

преди 3 години

Вчера Путин и Байдън преподписаха договора за съкращение на оръжията, ама часовникът нямало да го мърдат.Смех, смех... Търсят си славата тези хорица.

41

Анонимен

преди 3 години

До 45Я да си представим, че Сърбия нямаше оръжие...кого щеше да завладява и да води войни на Балканите десетилетия? Това е проблема, че всеки си гледа гъзааа. Сърбия беше правилно набита, защото се самозабрави . Даже малко е биха.

40

Анонимен

преди 3 години

Човечеството е обречено. Никой неиска да се раздели с удобствата си . Всеки сочи политиката, а пъха в джоба поредния нов телефон и скача в дизеловата печка. Яде и сер.... повепе от колкото му трябва. Правителството няма какво да направи,ако хората сами не направят завой в своето мислене за ограничаване на всипко ненужно.

39

root

преди 3 години

Този ковид мирише на барут

38

пецата

преди 3 години

Природата никой не може да я надхитри и тя е инсталирала в хората гениална система за самоунищожение, точно когато хората си помислят че са богове ги очаква лоша новина. Кралете/вождовете преди векове са си мислили че са богове и са заплождали своите поданнички от което векове наред заради кръвосмешение са се раждали с малформации , кажете ми че това не е гениален еволюционен инструмент в който един богоизбран сам унищожава нацията си

37

Кооо?

преди 3 години

"света да се подхлъзне по пътя към ядрена война се увеличил миналата година" ?!?! Коооо? Я да си представим, че Сърбия имаше ядрено оръжие. Или Сирия. Кой точно би си разрешил да ги бомбандира? А сега да си представим тоя, същия дето изсипва бомбите, как би го направил над Китай. Или северна Корея. Толкова за ядрените оръжия.

36

Doomsday

преди 3 години

Това с "часовника на страшния съд" разбира се, е колосална глупотевина, но не забравяйте, че и дори тътразулниците от чикагския университет /където е въображаемия часовник/ трябва да ядат. И да пият. Пък и по някоя линия да ударят. Друг е въпросът, че от времето в което повече от една държава има ядрено оръжие и способност да го "занесе" в друга държава, мащабната война стана твърде рисково начинание. Съответно не съществува.

35

Анонимен

преди 3 години

Каква надпревара бе? Путин има най-готините оръжия, кога ще го стигнат американците?

34

Анонимен

преди 3 години

Мили Боже, тези от снимката сякаш ся излезли от церебралното!

33

Активист на БСП

преди 3 години

А такааааа! Да знае хуманоидът,че има и други опасности ! Стига сте го плашили с Ковидчето !!! Има бомбимомби,атомматом.Хуманоидът трябва да се държи под стрес!

32

Анонимен

преди 3 години

Не са 100 секунди! Нови учени са преизчислили и са сметнали, че са 99,358 секунди. Това е повод за още по-безмислени статии в стил "акото не беше расистко-кафяво"....

31

Наско семката

преди 3 години

Не знам, ама...Пандемия няма, вече няколко лекари казват че това е политика, не е болест и зараза. Да има заразени - 100 милиона, но това е в световен мащаб. Така че на толкова население и толкова заразени - не е пандемия, друго е. Политика - в последно време много настъпват Русия. Не знам защо, навални - мавални... кво искат? Не живея там и не се интересувам дали някой крал, направил замък и т.н. Знам едно - че човека има психика и не се знае в кой момент ще прищрака. Копчето и бам. Война.

30

Да видим сега:

преди 3 години

Ковида е убил 2 млн. от 7,5 млрд. Това колко процента е, знаете ли?Иначе - чко ще се мре, чували с трупове, камиони, пълни морги, места няма в гробищата....Ей, всеки грамотен човек, може сам да сметне колко процента са 2 млн. от 7,5 млрд. И ще си даде сметка пандемия ли е или не. Смъртоносен ли е толкова вируса или не.Само говорят за щамове сега. Нови щамове, кой от кой по-смъртоносен...А бе ще стане тя една, ама да видим. Че на хората им писна вече.

29

Анонимен

преди 3 години

Тая глупост на СНН се конкурира и много прилича на писаниците на работническо дело от преди 89та. По- скоро прилича на болшевишки драсканици от сталински тип.

28

Физик до 19

преди 3 години

*** означават народна певица.Освен това експерименталния завод се премести в Англия.

27

Физик до 19

преди 3 години

Разбирането ти за ТОКАМАК е на нивото на ***.