28

Анонимен

преди 3 години

До илюминат - ренегатБръмбарите в кратуната ти са твърде много...

27

Анонимен

преди 3 години

Част от истината за Ковид-19 се вижда в броя на починалите хора у нас. Другата част от истината ще я научим след време - какви са дългосрочните последици от заразяването с този коронавирус.

26

Анонимен

преди 3 години

До 33Ти нямаш ли поне трима починали от "измамата" Ковид-19 сред роднините ти и най-близките ти познати? Вече почти всеки в България ги има.

25

Анонимен

преди 3 години

Не знаете ли какво ще стане сега? Ами "Аз отварям, те затварят". В България на това му се казва "правене на политика" - не да убедиш и да поведеш, а да пробуташ пиниз.

24

Анонимен

преди 3 години

За съжаление антигенните тестове улавят наличието на вируса само в определен момент и наличието на фалшиво отрицателни е много голямо. Отделно повече те от извършените тестове са на учители, които се пазят и седят у дома. Боко пак ги използва за да напомпа статистиката.

23

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че училищата са подценен фактор. Сега видяхме най-силното увеличение именно от там. Ако отворим училищата, ще се борим в третата вълна, преди втората да приключи .

22

Анонимен

преди 3 години

Добре ще е да съобщават всеки ден общия брой на починалите в България, колко от тях с Ковид-19 и колко са починали на този ден преди епидемията. Примерно на 27.01.2019 починали 290 човека, а на 27.01.2021 починали 390 човека, от които 24 починали от Ковид-19.

21

Измамата ковид

преди 3 години

Тази ИЗМАМА ковид 19 ще приключи чак 2026 год. Има си разработен план - този който се интересува да чете по-долу и а да си прави извода ще слушка ли като овчица с маска на уста и да чака да го прекарат не с 200 а с 1000

20

Анонимен

преди 3 години

3690 PCR теста. Това е силно притеснително. Ние сме единствената страна в света, в която се тества съм отделно малко от страна на държавата.

19

До 29

преди 3 години

С какъв акъл реши, че другите заболявания били изчезнали, след като си ги има даже повече от преди епидемията?

18

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-ясни, точни и последователни са препоръките на здравните власти, толкова по-голяма е вероятността обществото да ги следва. От съществено значение е и то да вярва в хората и институциите, които ги изготвят.За съжаление у нас нито инструкциите са и точно и последователни, повечето се изменят по няколко пъти дневно, нито хората вярват в институциите.

17

илюминат - ренегат

преди 3 години

Нам колко си "нови заразени,излекувани и умрели".Този сериал не ви ли омръзна вече?Другите заболявания изчезнаха, ковида ги изяде.Ми то както излиза, ковида имал и добра страна.Май всичко е ала бала да се усвоят едни пари и намали населението?!?

16

До 24

преди 3 години

Данните ги има на официалния сайт3690 PCR теста с 366 положителни9589 бързи теста с 232 положителни

15

Анонимен

преди 3 години

366 от PCR тест и 232 с бърз тест.

14

Мутафчийски

преди 3 години

Всички които не се ваксинират с ваксината на Пфайзер/Байонтех ще умрат! Яко ще умрат! Тези които го направят също се умрат, но не яко! Това е констатация на института Роберт Кох-Германия!

13

Анонимен

преди 3 години

До: 23 (анкета)+&-=0 (нито едно от изброените)

12

Анонимен

преди 3 години

А защо не казвате колко души са с положителни проби от бързите антигенни тестове?По принцип те дават по-голям процент положителни, затова питам?

11

анкета

преди 3 години

1.Щом се ваксинирам ще изпитам спокойствие и вътрешно задоволство (+)2.Няма да се ваксинирам,тази ваксина е ***,който може да ни умъртви ( - )

10

Анонимен

преди 3 години

Пускайте ги да се заразяват вече по кръчмите - докторите са ваксинирани и има кой да ги лекува.

9

Анонимен

преди 3 години

до 20Те и имунизираните заразяват,носят вируса.А все пак България е на последно място по ваксинирани и с това темпо 70% ще бъдат ваксинирани през 2040 година.А забравих.Ти си папагал!