16

Proxain

преди 16 години

Съгласен съм с номер 10. Отново показахме, че сме народ без воля първо нямаше да признаваме Косово, а след това сащ казаха своето мнение и ние го преписахме от тях за наше! Сърбите макар в новата ни история винаги да сме биле в различни лагери са СЛАВИЯНИ и религията им е ПРАВОСЛАВНА. Ако не се подкрепяме с тях, с кой? С американците, които питат в коя чат на Азия се намира България ли?

15

преди 16 години

Всеки народ има право на съществуване и такива мнения са малко неадекватни. Такива мнения нямат нищо общо с цивилизацията и с Европа! Това са неадекватни изказвания. Аз като българин не мога да кажа, че съм видял през поне ммоя живот каквото и да било лошо от сърби или албанци. Бъдетет толерантни!

14

chiko

преди 16 години

Когато Княжество България се е съединявало с Източна Румелия те първи тръгнаха на нож, та чак ни нападнаха долно в положение на слабо въоръжение. Не ме интересуват. Защо да им помагаме като не признаваме Косово ? Доколкото албанците те са *** народ, а самото Косово ще се натири само. Когато една държава не се ръководи добре толкова. Как в САЩ няма такива истории с малцинства ? Който за малко за малко, който за много - АМЕРИКАНЕЦ, това е, двойно гражданство НЕ !, който се смята за албанец, грък, турчин и прочее - да си ходи !

13

преди 16 години

Otka4alkata s golemite bukvi verno se e vyrnal

12

преди 16 години

Преди имаше един ненормалник дето пишеше все с главни букви коментарите си. Май се е върнал.....

11

преди 16 години

ДАЙ БОЖЕ СЪРБИТЕ И АЛБАНЦИТЕ ДА СЕ ИЗБИЯТ ВЗАИМНО

10

-

преди 16 години

Свободата никога не е безплатна, скоро ще дойде време и албанците ще го усетят. Не харесвам Сърбия, но ние сами ще загубим от това признаване на Косово и ще убедим света за пореен път, че сме народ без собствено мнение за жизненоважни въпроси,които засягат нас и нашите съседи.Нали се сещате,че албанците няма да се примирят само с Косово, те тепърва започват да завладяват, наред е Македония, която почти си е тяха вече.

9

:))

преди 16 години

"Той обяви, че Русия се връща в Сърбия с много голяма сила икономическа, финансова, туристическа и така значението на Сърбия нараствало, въпреки че е малка по територия." - Ако някой си е мислел, че Русия така ще остави Сърбия, значи е мноооооооооооого наивен.

8

преди 16 години

На кривата ракета, космоса и крив! Забъркаха си бакийте в Косово сърбите сега другите са им виновни!

7

преди 16 години

върви ти се прегледай номер 5!

6

Мамантос

преди 16 години

Очевидно, куртизаните на Брюксел, Вашингтон и Анкара предусещат, че нещата нещо май няма да се развият според очакванията на титана на мисълта Гошо Буш.Съжалявам, ***... Оплачете се на сутеньорите си от Запад. Или на Бат` Бойко. Или пък на Соломончо...Айде, чао, гьотверени!

5

ani

преди 16 години

nomer 4 hodi se pregledai :)

4

преди 16 години

Какъв си ти бе смотан комунист!!! Какво ще обиждаш българите, ако съдиш по тебе си сигурно!!! Защото човек да ми защитава сърбите е гъзолизец, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

преди 16 години

Сърбия в историята! Македония и Западните покрайнини - наша свещенна земя!!!

2

някой

преди 16 години

те са си осъдени отдавна

1

Makaveli

преди 16 години

mai shte ni sydqt, kvito sme gyzolizci :)