348

Българин

преди 3 години

Ако на всички тези им съберат декларираната печалба едва ли ще минат милион лева. По скоро работещите за тях трябва да протестират срещу това как са били осигурявани и да си имат обеца на ухото защо е важно да си с истински осигурителни вноски.

347

Анонимен

преди 3 години

Много работлив този народ. А все беден. И финансово и Духовно. Нито хората, нито ресторантите и кафенетата са такива ,каквито бяха през 80 и 90-те години. Тогава хората се обичаха, веселяха, обслужането беше на ниво персонала над 30 години и с любезно отношение.Имаше жива музика, оркестър.Работа се иска от ученика на земята.

346

За 368

преди 3 години

Правилно, само 300лв акт за всеки клиент и 3000лв за собственика на заведението.Отваряйте!

345

Гандалф

преди 3 години

Какво ревете бре кръчмари. Не искате обезщетение а да работите, НАЛИ!!!!Що бре - простичко - щото до сега сте лъгали и държава и народ, като сте се осигурявали на минимална заплата, а всичко останало на джоб, НАЛИ!!!Не сте ли леко нагли, а !

344

факт

преди 3 години

КЪДЕ БЯХТЕ КОГАТО БИЕХА МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ!!!?

343

За 380

преди 3 години

Надявам се да има такъв, дето да глоби и цялата държава ако трябва ако не се спазват законите.Иначе кучета я яли такава държава.

342

Анонимен

преди 3 години

371 напомняне""...Безработните от ресторантите вече цяла година са без доход.""Защо са безработни?Друго напомняне: От юни всичко бе отворено след почти пълното затваряне през март.(Не бе локдаун - можехме да излизаме от домовете си, все пак!)Оттогава има заведения, които не са затваряли.Адаптират се, предлагат съответно разрешените услуги - продаване за навън и също така, доставяне по домовете.Мерак и мисъл за бъдещето!

341

Мяу

преди 3 години

Който си е платил рекета, работи. Какво има за чудене!

340

Кръчмарче...

преди 3 години

АЗ , КРЪЧМАР И РЕСТОРАНТЬОР БЕДЕН , НЕ ПОЗНАВАМ....ХА,ХА,ХААААААААААНАЙ-СЕ ПЕЧЕЛИ , КАТО РАЗРЕЖДАШ РАКИЯТА НА ПИЯНКИТЕ!ХЕМ , СЕ КЕФЯТ ,ЧЕ СА ВЕЛИКИ , ЧЕ ПИЯТ И НОСЯТ МНОГО , ХЕМ....ТИ ПЪЛНЯТ ДЖОБА!

339

Анонимен

преди 3 години

Много пияници ,бе хора!Що така?

338

Анонимен

преди 3 години

Eй какво сте се замолили на тези главоци бре? Вий не виждате ли че този театър ще го играят до изборите и докато вие фалирате? Накрая ще ви купят накуп за нищожни пари.Отваряйте и хич не чакайте разни *** да ви дават акъл! Ако цялата държава се надигне и заживее нормално има ли такъв дето да глоби цял народ ?

337

ВАЛЕРИ ДАЛАВЕРИ

преди 3 години

Щом искането Ви не е политическо, тогава ми дръжте средния пръст.Няма неполитически искания. Така по-лесно ще осъществим принципа - разделяй и владей.

336

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали глупости бе, плаща се в момента 24 лв на работен ден, ама и тях ги няма, независимо на колко си се осигурявал

335

Анонимен

преди 3 години

Ааааа,дали има и в България Ковид,дали е опасен,особено при нашата здравна система?В Германия всичко нило зтворено освен зран.магазини..Нооооо,в Бълагрия трябва да се отвори,мноо важно,карай през просото.

334

от 375

преди 3 години

само ,май,в Мак Доналс и Сие и Кемпински(???) се плаща на чисто,другото си е чист миш-маш.Шефовете ви милионери да бръкнат надълбоко и да изкарат кинти

333

Анонимен

преди 3 години

ако тарикат шефчетата ви ви бяха плащали на 100% на чисто(трябва и да обяснявам какво значи това?)и исигурявали също на 100% сега нещата щяха да са по-добри за вас....Аман от селски тарикати.За това няма и персонал,който може отива на запад.Само наивниците останаха в този "бранш".А и лятото Сандика Али отказа да се съгласи с вдигането на осугурителният минимун...Поне 80-90 % от обектите ви имат двойно счетоводство,давайте от разликата на персонала си.

332

Дядо Кольо

преди 3 години

Ресторантьори !!!??? - кебапчии.... Едно време какви кебапчии имаше .....

331

Анонимен

преди 3 години

Кръчмар да плаща данък и да не надписва сметка в живота си не видях!! И на запад и на изток, та даже и на юг!

330

Анонимен

преди 3 години

"И като ги гледам тия млади хора се питам-докато им е затворен бранша защо не вземат кирките , лопатите, мистриите...работа бол и добро заплащане"Какви кирки и лопати бе момче, изобщо чуваш ли се какви глупости дрънкаш? Утре като забранят и строителните дейности вдругиден стани медик, че има глад за кадри, а и заплащането е добро...

329

izh

преди 3 години

Дотам ли я докара бе другарю Радев? Да разчиташ на кръчмарите да съборят правителството? И сценаристите, и режисъорите ти все с толкова пилешко мозъче. Боже пази България от червени фуражки