230

Анонимен

преди 3 години

Всичките му медийни изяви на този бяха само шум за да получи известност. Нищо от казаното от него не носи някакъв особена професионална тежест.

229

Анонимен

преди 3 години

Всички нормални хора отдавна предричаха, че Мангъров иска да влезне в политиката.Още от първите му изяви по телевизиите това беше ясно. Въртеше, сучеше и накрая... ето!

228

Гуфу

преди 3 години

Сега вече като какъв говори? Като лекар или като кандидат за депутата от АБВ? Защото като лекар го видяхме, щеше да изчезне вируса до Юли, не изчезна, поддръжник на Шведския модел, самите Шведи заявиха, че са се провалили и е било грешно. Дипломи щяха да се късат, не ги скъса. Е на този човек, не лекар защото той вече не е лекар, как да вярваме и да приемаме думите му сериозно?

227

bai_jordan

преди 3 години

Това същият онзи Мангъров ли е, дето щеше та си къса дипломата?

226

Анонимен

преди 3 години

Браво. Някак си логично ми звучят твърденията му. Ваксини няма. 300 млн са дадени. 15 хил ваксинирани. Ваксини скоро няма да има, защото сегашните не са ефективни, затова си измислят щамове. И никой не говори колко точно са изкарали вируса. Ако 30 % са го изкарали, все по-трудно ще се разболяваме.

225

Анонимен

преди 3 години

Мангъров казва това, което противниците на всякакви мерки искат да чуят. И последните вият от кеф, когато го видят. Мангъров има необосновани предположения и пожелателно мислене, което е опасно.

224

Анонимен

преди 3 години

Мангъров има инсталиран чип за случайно генериране на думи. Каквото казва днес, няма връзка с това, което е говорил миналата седмица.

223

Ами

преди 3 години

Доцент Мънгизов е винаги много точен в прогнозите си. Досега каквото е предрекъл се е сбъднало. Язък че не може да си намери дипломата да я скъса, но иначе е пич.

222

Ал.

преди 3 години

Тоя яко е изплискал легена...

221

Анонимен

преди 3 години

Всичко е Лъжа и Измама и никога няма да приключи само докато трае мълчанието наАгнетата.

220

Анонимен

преди 3 години

Нещата никога няма да приключат сами докато не бъдат разобличени и отстранени елитите.

219

Някой

преди 3 години

Колкото и да е оплюван и недолюбван от маса хора,толкова е и обичан.Точно в такива моменти има нужда от такъв човек,който въпреки,че си мери повече приказките от преди месеци се опитва да си отстоява мнението и позицията,гъделичкай хем егото на пишман вирусолозите и хем тънката показва къде е истината на всичко това.Ти си смел човек и откровен,а такива хора са недолюбвани в България,но не спирай с мисията си доцент Мангъров и никога не си подавай врата за нашийника като оня и другите двамата..!

218

ск

преди 3 години

До АнонименКой ви доказа, че имунитетът трае 6-8 месеца??

217

Анонимен

преди 3 години

Слушайте Мангъра,защото пак ще дремите по КПП-тата с фалшиви декларации.Политиците едва чакат да ви затворят в кошарите.Вижте в Словения докъде стигат-тест да излезеш от вкъщи.

216

Анонимен

преди 3 години

Мангър, какво те бърка, нали ти уж няма да си слагаш.А и ти се видя, защо все по тв. и все на въпреки, и все си сменяш мнението, и все увърташ. То било рекламна кампанийка, 'щот депутатин си станал.И 'къв ще е тоя колективен имунитет от 70%, като имунитета трае по 6-8 месеца?И пак - недоразумение да се тестват учителите, но трябва да се тестват няколко хиляди души, за да се види колко са го изкарали. Е каква по-добра извадка от учителите - едни от най-контактните лица от всеки град в страната

215

Анонимен

преди 3 години

Както приключиха през миналото лято, нали?Самовлюбеният изкуфелник го влачеха по тв студията само за да се оправдае Дебелия ***, че махат всякакви ограничения през лятото и есента. И хиляди умряха ненужно.

214

БайХ

преди 3 години

Нивото на дезинформация и мозъчна промивка е толкова голямо че когато някой каже истината публично и постави под въпрос смъртоносната окраска на този вирус, настройва публиката срещу себе си. Ние хората сме пристрастени към страданието и страха, това ни кара да се чувстваме живи...

213

Корупция

преди 3 години

Днес според Гугъл Covid vaccination stas в Румъния само на днешния ден - днес 26.01 са ваксинирани 29122 човека.Интересно съвпадение в България общо до днес са поставени 29122 дози. общо. Не не се правим, че не знаем какво се случва...

212

Анонимен

преди 3 години

Тоя пак ли си лъже стадото със стадния имунитет? Смешен е отдавна

211

Анонимен

преди 3 години

Този издиша отдавна