17

мики

преди 3 години

Мики да не се прави на обиден а да оди да пасе па?ките

16

Анонимен

преди 3 години

Дедак мислещ се за гангстер и наркоман се псуват голяма работа.

15

аояао

преди 3 години

Не знам как изобщо може да се сравнява таланта на двамата. Робърт де Ниро е един от гениите на киното, който може да изиграе убедително всякакви персонажи - това е големият актьор, споменете си "Разяреният бик" и "Шофьор на такси", да не говорим за най-значимите му роли, филмографията му е огромна. Мики е един и същ във всички свои прояви.

14

Анонимен

преди 3 години

Мики Рурк ми е нещо ка Сталоун. Снима се във филми, но трудно бих го нарекъл актьор. Де Ниро пък се изчерпа, а и остаря. Мафиотските му филми ми идват в повече. Харесвам Италия, но не и мафиотските изпълнения.

13

1

преди 3 години

Цялата работа е в това, че и двамата са таланти, но разнородни и с голямо его и именно партнирането им в "Ангелско сърце" е филма, където и двамата искат да са Но 1. И аз бих заложил на Мики. Той е по-млад и почти навсякъде играе част от себе си, гъзе, непукист, бандюга. Гледайте "Джони хубавеца" с Рурк и Морган Фриман. Мики Рурк във всички екранизации си партнира с не кой да е от Холивуд. Да не говорим за жените. Харесвам и двамата, скоро гледах "Прецакването" и "Шофьора", любим филм.

12

Анонимен

преди 3 години

До ПитърРобърт Де Ниро захапа рапърите Fat Joe и Jay Z. С последния си размениха обиди дори в туитър, а за Фет Джо беше казал, че кариерата му е приключила. Незнам за какъв се мисли, но неговата кариера също приключи преди 10 год. Сега освен да се снима в евтини ситком бози, за друго не става. Онези гангстерските времена на Жега и Добри момчета, отдавна свършиха...

11

Анонимен

преди 3 години

Левски мрази ЦСКА, голям праз!

10

мирура

преди 3 години

Ауу направил се е на кукер!

9

Питър

преди 3 години

До Анонимен 7"Големи личности, включително и Тръмп"... Май за дебелака с малка гъбка под колана ти е зора, щото Де Ниро не се е карал с нигого другиго

8

Питър

преди 3 години

До АТАКИСТКак е заглавието на английски - Outlaws?

7

Анонимен

преди 3 години

Такъв си е Робър Даниров... все за нещо ще намери.

6

Щофьор на такси

преди 3 години

щеше да бъде забранен ако беше направен днес, а Де Ниро - оставен безработен като онзи австралиец от Смело Сърце

5

Киро Рамбото

преди 3 години

Горкия, изглежда много зле. Най-добрият вариант за него е да извърши сепуку и по този начин да изкупи греховете си. Кръвта измива позора.

4

Анонимен

преди 3 години

Deniro е едно лефтистко ***, подръжник на Обама и демокоратите. Скара се с всички големи личности, включително и Тръмп. Като актьор е супер, но като човек е пълна катастрофа.

3

Дааа

преди 3 години

Тоя *** има повече ботокс и лифтинг от Ивана, бе. И като артист е нула. Квадратна нула. Ама обратната ориентация явно го държи маалко над дъното.

2

Анонимен

преди 3 години

Дърти мумии

1

ф

преди 3 години

Тоя не прилича на себе си от 50 години ...