110

Почин

преди 3 години

На всеки отворен ресторант - по 200 мл. амоняк под входната врата ще изливаме в момента на отварянето. Ще чакаме да видим кой ще им влезе в ресторанта.

109

Хе,хе !

преди 3 години

Тая па.чав.ра , сестра Галева , мобилизира пом.иярите си за създаване на хаос !

108

Анонимен

преди 3 години

И ние клиентите трябва да се включим в протеста.

107

Главния готвач

преди 3 години

Те кръщаваха храната и реализираха задължителните икономии!!

106

МВР

преди 3 години

До ченгетатаВсички управители и касиер-маркировачи бяха сътрудници и всички провали идваха там

105

Анонимен

преди 3 години

До 35 Кръчмар"Мутрата от Банкя, Коце Ботоксът и палячовците от НОЩ заявиха в края на ноември че ни затварят до 21 декември, за да намалеел натиска върху болниците. Ние се съгласихме. Те ни излъгаха. После говориха за началото на януари. Излъгаха. После 31 януари. Отново излъгаха. Сега говорят за 1 март..."При пандемия, епидемия на взривове в страната, каква точна прогноза?Казаха, че отварят, ако се настане благоприятна тенденция!!!Стига вече!Само вие сте затворени! Мързеливи да доставят!

104

информация

преди 3 години

До ченгетатаТе инструктираха персонала да докладва за редовни платежоспособни клиенти.

103

икономиите

преди 3 години

От тях страдаха клиентите за тяхна сметка...

102

ченгетата

преди 3 години

И те се издържаха от ресторантите! Прибираха келнери и печалбари-готвачи

101

страна на преврати!

преди 3 години

До стачки за пачкиПоредния преврат, моля! Само да не е военна хунта!

100

големия хуй

преди 3 години

До КлиентИскате ли да ви излъжат и окрадат ходете по ресторантите! И гладни ще си останете

99

Анонимен

преди 3 години

до 100До колкото знам, за звезда не е важно колко точно е хубаво мястото.Трябва да имаш уникална рецепта, характерна за района в който е ресторанта, със продукти от района и да е с високо и постоянно качество.Иначе казано, добър готвач, който да измисли нещо хем ново, хем автентично, а не да копира чужди рецепти.

98

заслужена съдба

преди 3 години

До КлиентХищници!поради лошо обслужване и развалена храна

97

Ресторантьор

преди 3 години

До ИванТебе некой те е излъгал че с работа се правят пари. С бизнес се правят айланкоолу, ресторанти, хотели, европрограми, заложни къщи и най важното е да си плащаш където трябва за да ти върви бизнеса

96

задник под наем!

преди 3 години

До РесторантьорЩе си отпускаш халката щом ти е такова призванието да лъжеш и крадеш като БКП!

95

32е4

преди 3 години

Поредното залъгване,че ще се отвори март.Отнеха ни свободата,а вече и с намордници трябва да ходим.Не мислете за здравето ми -не съм ви упълномощила.Отваряйте всичко.Лъжите ви са големи.Не ви вярвам изобщо.

94

Анонимен

преди 3 години

До ИванАбре Иване! Ти сещаш ли се, че това всичкото там са пари на инвеститори, пари от кредити, пари от имоти, пари събирани с години, за да си в "разкош", като си там?

93

капан за пари

преди 3 години

До Доста нагло !Такова е нашето ресторантьорство особено на черноморието и Балкантурист.

92

келнер

преди 3 години

До МуахахаКойто не краде - няма какво да яде!

91

Обществено Недояждан

преди 3 години

До МуахахаТака наричаха ресторантьорството с малограмажните порции и икономии....