На всеки отворен ресторант - по 200 мл. амоняк под входната врата ще изливаме в момента на отварянето. Ще чакаме да видим кой ще им влезе в ресторанта.
До ченгетатаВсички управители и касиер-маркировачи бяха сътрудници и всички провали идваха там
До 35 Кръчмар"Мутрата от Банкя, Коце Ботоксът и палячовците от НОЩ заявиха в края на ноември че ни затварят до 21 декември, за да намалеел натиска върху болниците. Ние се съгласихме. Те ни излъгаха. После говориха за началото на януари. Излъгаха. После 31 януари. Отново излъгаха. Сега говорят за 1 март..."При пандемия, епидемия на взривове в страната, каква точна прогноза?Казаха, че отварят, ако се настане благоприятна тенденция!!!Стига вече!Само вие сте затворени! Мързеливи да доставят!
до 100До колкото знам, за звезда не е важно колко точно е хубаво мястото.Трябва да имаш уникална рецепта, характерна за района в който е ресторанта, със продукти от района и да е с високо и постоянно качество.Иначе казано, добър готвач, който да измисли нещо хем ново, хем автентично, а не да копира чужди рецепти.
До ИванТебе некой те е излъгал че с работа се правят пари. С бизнес се правят айланкоолу, ресторанти, хотели, европрограми, заложни къщи и най важното е да си плащаш където трябва за да ти върви бизнеса
До РесторантьорЩе си отпускаш халката щом ти е такова призванието да лъжеш и крадеш като БКП!
Поредното залъгване,че ще се отвори март.Отнеха ни свободата,а вече и с намордници трябва да ходим.Не мислете за здравето ми -не съм ви упълномощила.Отваряйте всичко.Лъжите ви са големи.Не ви вярвам изобщо.
До ИванАбре Иване! Ти сещаш ли се, че това всичкото там са пари на инвеститори, пари от кредити, пари от имоти, пари събирани с години, за да си в "разкош", като си там?
Протест все пак ще има. Ресторантьори пред МС от обяд: Отваряме!