85

От САЩ

преди 3 години

Поредната Copocoидна статия. Помията, която се излива върху Тръмп няма край. Демократите не се спират пред нищо, като крайната им цел е 1984. Тръмп просто им беше пречка. За Бога братя и сестри не се хващайте на лъжите не медиите! Целият този цирк няма нищо общо с Тръмп, а със свободата на хората, която е истинската мишена! ПОРОБВАТ НИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ!

84

Avalon

преди 3 години

Първи съдебен удар срещу Байдън и неговата политика - федерален съдия спря действието на имиграционите укази на новата администрация, които ревизираха политиката на 45-я президент Доналд Тръмп в тази сфера. Делото е по жалба на щата Тексас.

83

St. Patrik

преди 3 години

Колкото и да го оплюват социалистическите активисти в либералните медии и послушните дребни душици, истината е, че Тръмп си остава един от най-добрите президенти в историята на Америка!Както е истина, че на Маунт Ръшмор няма нито един президент от демократическата/социалистическата партия!

82

ББ

преди 3 години

До кога парите,измислените ценности от мафиоти и престъпници,от безбожници,ще определят битието ни...къде в Библията прочетохте,че вашият Бог са парите???на кого служите,не можете да се справите с елементарно изпитание...продавате хората които ви обичат...децата си продавате,заслепени от "блясъка" на златната тоалетна на тръмповци и хтлеровци...купена с вашите животи...с атентати срещу Конгреса на САЩ...Бастиона на Свободата и Демокрацията...и ние им го позволяваме...разпореждат се с животите ни

81

Анонимен

преди 3 години

На тоя шут 4-ри години му траяхме лиготиите. Докога?

80

ББ

преди 3 години

След неуспешният атентат/отнел животи,за републиканците нямат стойност/срещу Конгреса на САЩ насърчен от тръмп и приятелите ми мафиоти,обслужван от ***,сайтове,телевизии...плаща с ограбеното от Вас....милиардите по-света очакваме Строг и Справедлив Съд...или ще насърчите раждането на следващият Хитлер....Справедливост или Смърт!!!

79

Анонимен

преди 3 години

Това прилича на СССР след революцията.Остава само да събират враговете на народа по улиците и домовете им и пда ги разстрелват в горите. Имаме си вече и двама Павлик Морозовци- тия деца дето донисничиха на ФБР , че родителите им участвали в сблъсъците в капитолия. Не очаквах че в моя живот ще видя ФАЩ като държава на сталинизма и болшевизма.

78

ББ

преди 3 години

До АнонименНе Демократическата пария или избран от нея Президент на САЩ организираха "коминтерновски" преврат атакувайки Конгреса на САЩ насърчавайки,националисти,престъпници и приятели мафиоти....Републиканската партия с избраният от нея тръмп е съучастник в атентата извършен срещу Конгреса на САЩ...факти,останарото е промиване ва мозъци...Атентат над Сърцето на САЩ,пращащи децата си на смърт в защита на Свободата и Демокрацията в Света които обитаваме...Съд...Строг Съд...Справедливост!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Това прилича на народен съд. Демократите липсва само да отворят трудови лагери и готово. Фащският коминтерн в действие

76

Офф

преди 3 години

Аман от идеологически манипулации !

75

Анонимен

преди 3 години

Пак либерастки плюнки по адрес на Тръмп, все едно кварталните клюкарки са го писали това нещо по-горе. Никой не го харесвал Тръмп, но за него гласуваха 71 млн., бизнес не можел да прави, но е милиардер - типичните червени манипулации и лъжи.

74

полковник Колев

преди 3 години

Еврейското лоби - диаспора си отмъщава на президент Тръмп,който не им се подчини!?...

73

A

преди 3 години

Елитът просто го е яд ,че загуби 4 години секнаха им игрите и не можаха да сложат Тръмп на хомот.Но ето ,че сега разсипията на светът продължават с пълна сила като си поставиха нова кукла на конци.

72

Анонимен

преди 3 години

Америка е богата, защото елитът и е успявал добре да се възползва от слабостта на света, нещо за което се иска акъл.С дементен президент и бездарни интриганти няма да им се получи.

71

Анонимен

преди 3 години

Американците не са лоялни към никого освен към банкнотите с ликовете на умрелите им президенти.

70

Такива простаци като Тръмп гледам да няма в живота ми, гоня ги успешно да се заврат в калта с другите чобани.

69

Анонимен

преди 3 години

Най-важното е че Тръмп остава лоялен на Путин.

68

Гаро

преди 3 години

Когато критикувате или величаете нещо или някого - много моля без цинизми!!!

67

Анонимен

преди 3 години

Ние го харесваме Тръмп и ни липсва като президент на САЩ.

66

22

преди 3 години

Там където мине Тръмп петлите спират да кукуригат.Кокошките не снасят.Кравите не дават мляко.СМЕШНИСТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ей журналята....Списващия статията от някой либерастки сайт е изкарал надницато от господарите.....