171

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174"Баща е трябвало да го затрие навремето. Той е го създал, негов е живота."Така ли ви учат племенните вождове? Защото това в цивилизована държава няма как да мине.

170

Анонимен

преди 3 години

"Бащата е трябвало да го затрие.." Правилно, то така правят на Изток. Западняците обаче имат друга култура - обикновено синовете отсвирват бащите си.

169

Анонимен

преди 3 години

Баща е трябвало да го затрие навремето. Той е го създал, негов е живота. Ама не, ето го сега предателя, по-долу от убийци, кръвта си предава.

168

София

преди 3 години

Новите морални ценности - храни куче да те лае. Същото и с тоя льольо. Издържали го години наред, образовали го, дали му покрив над главата, тоя сега хайде да ги изтропа на куките.Неблагодарна пасмина. И вие ще отговаряте един ден пред оня де съди за последно и отрежда де ще ти иде жалката душичка.Гнус ме е от такива. Гнус.

167

Анонимен

преди 3 години

До До 168/172:)

166

Анонимен

преди 3 години

Интересно - поддръжниците на дали ще се предават един друг за пари?Бас държа че за пари ще са като в USA!

165

Анонимен

преди 3 години

Явно в сащ всичко е на обратно. Необяснимо е. Половин час го мисля и обяснение няма. Най-близо до ума е че този младеж е от извънбрачна връзка на майка му, и този дето му е за баща не му е баща, та го е предал да се отърве от него. Ами то така е на всякъде по света. Ако въобще това е новина.

164

Анонимен

преди 3 години

До До 166/167"но не съм безработен"Значи си по-нисък от тревата.:)))

163

Анонимен

преди 3 години

До До 157/162"ОК аз съм морално банкрутирал, покажи ми къде е границата."Тоя па. Ако не знаеш, като изядеш няколко пъти тоягата (образно казано, може да е всичко), ще ти дойде акъла да питаш преди да си проявяваш келешлъка.Както казах, тролеите разборате само от еддин език.

162

До 166

преди 3 години

Е не работя като либерастки списвач, но не съм безработен, спокойно тревата е много под мен.

161

Анонимен

преди 3 години

До До 161/164Теб никой не може да те уволни защото си безработен, но ако не беше, щеше да си по-нисък от тревата.А, и не се вживявай в ролята на "обиден". Малко ти е късно.

160

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 159Сега ясно ли ти става, защо в България процъфтява мафията? Ама тя и мафията е "семейство", просто малко по-големичко и с малко по-различни "семейни" връзки.Затова ще пищите.

159

До 161

преди 3 години

Типично секта агресия, след като сектанта е остнал без аргументи. Чакам да ме уволниш и аз не съм червен, точно обратното ти си червения либераст.

158

Чебурашка

преди 3 години

До Анализирай товаСмешно е русофил да говори за предателство. Русофила е пример за продължаващо вече 140 години българофобска и национално предателство, приятелю.

157

До 157

преди 3 години

ОК аз съм морално банкрутирал, покажи ми къде е границата. Това на ти си сляпо вярващ с простотии с които те облъчват либерастките медии, не значи че аз и другите хора трябва да спрем да мислим и да имаме мнение. Това което пишеш супер едностранчиво, до степен секта, никаква мисъл и логика.

156

Анонимен

преди 3 години

До До 155/158 Червените тролеи разбирате само от едно нещо, затова ще ви маргинализираме, мачкаме и уволняваме където сварим. Всеки ляга на това, на което си е постлал.

155

Анализирай това

преди 3 години

Американофилчетата са най - големите ни предатели!Под тяхната лъжа за свобода - се 'освободихме' от всичко ценно каквото имахме та да си продадем и земята!!!какво от тъговията и производството остана българско?

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен""громят" един младеж" Както и да го въртиш това е предателство срещу семейството /добро или лошо/Но новите 'западни ценности' точно това рушат - представата за семейството и затова такива предатели като теб го омаловажават по всякакв начин.

153

До 155

преди 3 години

Кое е това реално нарушаване на гражданските права? Действията на един полицай? Съпротивата при арест на един престъпник? Кое точно наричаш нарушаване на граждански права? С какво си мислиш, че твоята конспирация е по-истинска от тази на републиканците?

152

Анонимен

преди 3 години

До До 154Морално банкрутирал си. Има граница, която когато я преминеш и става ясно, че си тролей.