15

българин

преди 3 години

Който го мързи да работи да го уволняват веднага дисциплинарно!Как така се "пуска болничен"? Би ли ми обяснил някой като как така един учител може да си "пусне" болничен, дори да му няма нищо? Това намирисва на корупция, фалшификация на документи и не знам... юристите да кажат какви други престъпления и нарушения?Болничен се издава от лекар след преглед и установено заболяване!А децата ни зaтъпяxa с това онлайн "обучение"!Оценки се пишат ей така, а материалът се претупва за минимално време!

14

Има учители

преди 3 години

Които нанасят повече вреда от вируса в образованието и осакатяват децата.

13

Хайде хайде

преди 3 години

Тръгнете на работа най накрая. От една година насам въобще не сте работили а поне три пъти им вдигаха заплатите през това време.Сутрин докато си пият кафето и си пушат за половин час влезат в интернет и кажат на децата кой урок да прочетат а между другото правят и други работи (случаят с еротичните кадри от миналата седмица). Децата нищо не научават. Полудяха в къщи.

12

Demonaz

преди 3 години

До УВОЛНЕНИЕЗа кое тогава да ги е грижа бе л умпен?

11

Ром'с

преди 3 години

Правилно искане на учителите.Ваксина и след Това да започнат да преподпват в клас,аз бих добавил и,че трябва и техните родители и баби с дядовци ,Ако живееят с тях,то също и тех,за да има по-добър резултат

10

УВОЛНЕНИЕ

преди 3 години

ДА СЕ ИЗВОЛНЯТ БЕЗ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ НА ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ СТРАХЛИВЦИ дето ги е грижа само за пенсията и заплатата.

9

Анонимен

преди 3 години

Има учители, които не искат да се ваксинират и такива, които ги е страх да се върнат на работа без ваксина.Стига сте ходили да молили първите, бодете вторите и въпроса приключва.Тия дето не искат, ги слагате на опашката и след като се ваксинират всички други желаещи българи, тогава пак ги питате.

8

Анонимен

преди 3 години

Учителите с безплатни тестове....явно са гласоподавателите на герба )

7

Анонимен

преди 3 години

"доверието на учителите към ваксините е нараснало на 30%""Притеснява ги липсата на избор на ваксина"???Баси rлynцитe това българските дacкaли!

6

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВсеки директор на училище се е обградил с калинки, с доносници които създават интриги за да се издигат в очите му.

5

АнонимеН

преди 3 години

ХЕМ ЗАПЛАТА , ХЕМ БЕЗ РАБОТА!!!ТО ТАКА ВСЕКИ ИСКА!

4

Анонимен

преди 3 години

Като гледам %-тите на желаещите да се ваксинират от гилдията учителите май се страхуват повече от ваксините или се лъжа.

3

Iw

преди 3 години

Няма никаква логика да ги тестват, щом няма ваксина ... прах в очите. Отделно баща ми ми показа, как в 10:30 сутринта в работно време пращат мейл как до 15:30 трябва да се отговори кой иска тест и кой не... идиотщина. Работа, работа, работа!!

2

Анонимен

преди 3 години

Никой нормален преподавател не желае да си набоде коктейл от химикали. Около всеки директор има свита разнолизци, които са готови на всичко и повтарят като папагали каквото им каже уреденият им обичайно неспособен шеф.

1

Анонимен

преди 3 години

пак не им се работи да им спрат заплатите до като се ваксинират тва ще откара до лятото