43

.

преди 3 години

Преди управлението на ГЕРБ хората не си позволяваха да изхвърлят *** където им е кеф имаха страх имаше и глоби.Сега си позволяват да си хвърлят *** с торбите от балконите и никой нищо не им казва.Всеки има претенци за живота, но за да е тако трябва съзнание, и спазване на законите.

42

Активист на БСП

преди 3 години

Внася *** ,после открива сметища

41

Анонимен

преди 3 години

А КОГА ЩЕ БЪДАТ ИЗЧИСТЕНИ ХИЛЯДИТЕ ТОНОВЕ СМЕТ МЕЖДУ САМОКОВ И СЕЛО ДРАГУШИНОВО?С ДЕСЕТКИ ГОДИНИ СЕ ТРУПАТ ОТРОВНИ И ТОКСИЧНИ ОТПАДЪЦИ НА МЕТРИ И В САМАТА РЕКА ИСКЪР(КОЯТО СЕ ЯВЯВА ОСНОВЕН ВОДОИЗТОЧНИК НА СОФИЯ).

40

Найс вю

преди 3 години

Днес карах по северната дъга после по южната от Лозен към Младост кеф голям след месеци всички ще забравят как е било.Пък вие си гласувайте за Слави,отровните и отлюспените от СДС а забравих комунистите.

39

Сълза и смях

преди 3 години

Жесток контрол с глоби от по 100лева за фирми и 5лева за физическо лице.

38

Анонимен

преди 3 години

Вирусолог, сметищар, шофьор на Жипка, метростроител... не е лесно. Мъка, мъка, тежка гербаджйска мъка.

37

Анонимен

преди 3 години

Пращайте, те без контрол и сметищата не могат да изчистят. Най-добре се пратете в Сибир в урановите мини, там ви е мястото. Хем да наблюдавате дали са спазени правата на Дневални.

36

До 40

преди 3 години

Важното е ,че министъра си вършеше работата и създаде организация.Кабинетните министри с каквото и образование да са, разчитащи единствено на експерти отлежали в кабинети по 20 и кусур години,че и на замесници без реална проверка т.е. само на доверие се оказа неудачно за нашите ширини.Кой ще го наследи е трудна задача,трябва да е някой с неговия хъс и разбиране.

35

Анонимен

преди 3 години

Плювате го Бойко пък после си гласувате за него!!!

34

Анонимен

преди 3 години

След изборите боко лично ходи да проверява сметката в Бългрия.ще има неограничено време.

33

Мишо

преди 3 години

Господине - господарю, та ти дори не контролираш нощното си шкафче! Що за глупости или по-скоро лъжи. Нямате намерение нищо да правите. Лъжец!

32

D

преди 3 години

Това , което ни скроихте с баба ти Меркел и сатанистите от елита с нищо не ми е да се компенсира!

31

Анонимен

преди 3 години

Браво на Димитров,не може да се разчита на местните ВИК,и разни дирекции и дирекцийки.Все не разбрали.Видеонаблюдение ,високи твхнологии,контрол,заповеди,да ходят и да оправят батаците,не да си измислят или както тези в Перник да крият измервателните уреди,когато водата се изчерпа.На Ревизоро му се разказа играта да обикаля страната и проверява къде ли не на място.

30

Анонимен

преди 3 години

Джобовете му събират повече от 6 000 000 лв. рилски подпори.

29

Истината

преди 3 години

Борисов,:това,дето построих за 10 години,още 100 години ще го ремонтирате.

28

Анонимен

преди 3 години

***!!!Има ли все още някой да вярва на това недоразумение, за 11 години съсипа държавата,харчи парите на народа все едно му са бащиния за абсолютно некачествени проекти,важното е нашата фирма да ги спечели и 50% да отидат като кюлчета и евро в чекмеджето! Вижте метрото, туко що открито и за ремонт, улици,булеварди, след лентата ремонт, АМ "Тракия " ,на вълни ремонт, и никой не носи отговорност.Срам!

27

Анонимен

преди 3 години

Искам си твоята ,, КОНСТРИТУЦИЯ"

26

кики

преди 3 години

Това после стана 11 год.

25

Анонимен

преди 3 години

Този ни обеща АЕЦ БЕЛЕНЕ през 2009 . Питам *** братията :Ко става пуич ???А дългоноско лъжлив ???

24

БАНко

преди 3 години

ПОРЕДНАТА ИЗЦЕПКА НА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ , КАКТО В СЕЛСКАТА КРЪЧМА СЛЕД ПЕТА РАКИЯ !!!