662

Анонимен

преди 3 години

До БГ ПОЛИТИЦИТЕИ аз го забелязах,толкова много нерешени проблеми има в България,те седнали да се занимават с чуждите държави или с непрекъснато повтаряната теза за "комунизма" преди 30 г., която ми е втръснала до повръщане,но я използват,за да отклонят темите по реалните проблеми в България!

661

Анонимен

преди 3 години

целта на Борисов е не да защити Навални,а да се възползва от ситуцията и да надцака президента,но за пореден път не му се получи и си вкара поредния автогол...президента е много висока топка за него и мутренското самочувствие на Б.Б. в случая не му помага,а го злепоставя...ТИКВА,какво да го правиш...

660

Анонимен

преди 3 години

Тая простата тиква .... на всяка манджа мерудия. Да ходи се заравя някъде и да спира да ни занимава с психичните си проблеми - аман, от сутрин до вечер само тоя бок...лук!!!

659

ха сега де

преди 3 години

Президентът спазва закона, който Борисов очевидно не е чел. Според чл.24 от Конституцията, външната политика на Република България се осъществява в съответствие с принципите и нормите на международното право. Президентът НЕ РЪКОВОДИ И НЕ ОСЪЩЕСТВЯВА външната политика. Конституцията възлага това задължение на Министерски съвет чл.105 .Борисов мотивира президента да наруши Конституцията и превиши правомощията си т.е. подбужда го да извърши престъпление по служба, което му действие само по себе си е престъпление.

658

Анонимен

преди 3 години

До АдминистратораЗащо допускате един-единствен мутро-*** да окупира коментарите на статията?Нещо повече, въпросното черепче има множество регистрации при вас, влиза в шизофреничен дебат сам със себе си и съсипва самата идея за форум. Крахът на dir.bg и vesti.bg беше предшестван тъкмо от аналогична некадърност, ненамеса или по-вероятно - предплатена и преднамерена целенасоченост на Администратора за съсипване на единствения що-годе нормален ФОРУМ - това ли трябва да очакваме и от dnes.bg?

657

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРадев е вече кукла на Цветанов,затова не му вярвам,а Цветанов отдавна е искал да убие Бойко, но Пеевски го е спрял, а Цветанов не е и българин.

656

Анонимен

преди 3 години

не е лесно на герберастките *** в днешно време...господарят им всеки ден се излага и ръси тъпизми кой от кой по-нелепи,а те горките трябва да се бъхтат по цял ден да му прикриват голия *** маймунски ***...ама парите не миришат...

655

Анонимен

преди 3 години

До Алтернатива имаБойко,ЦЦ и Пеевски са съборили КТБ,така хем са прибрали парите,хем и активитеСамо БСП,АБВ и всеки,който се обедини с тях в опозиция,но без ЦЦ и без социалдемократите,които се прегърнаха с ЦЦ!

654

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 722до 698-Виж какво означава ГЕРБ на медицински език-и дано те фанеВидно е, че теб вече те е хванало.

653

Анонимен

преди 3 години

Крадев не може да си каже мнението, защото ако реши да се направи на европеец големите шефове в МаЦква ще му набият канчето, а малките шефове в БСП ще му се карат.Ако си каже съвеЦкото мнение пък цяла Европа ще се увери за пореден път, че е руска ***.

652

Анонимен

преди 3 години

Боко тиквата да не се сравнява и да не се прави на Навални ,защото е пълен *** като политик ,а като човек още по-малко и от Европа едва ли някой ще го защити този бандит, като влезе скоро в затвора...Радев си играе с него като котка с мишка...

651

Анонимен

преди 3 години

До Пян ГъДокато ГЕРБ плюят по БСП и се прегръщат с турците, Пеевски и ДПС вече владеят държавата ни,включително командват и герберите.

650

Анонимен

преди 3 години

Навални-престъпник и айдук като Тиквун там да си пукне в кауша

649

Анонимен

преди 3 години

гастро езофагиална рефлуксна болест-ГЕРБ- гадна работадоста са го мислили за да се изгаврят с българите началниците на банкянския комунист

648

Алтернатива има

преди 3 години

До Пян Гъ: Аха, дойдохме си на думата. Добре, да поговорим за товаЛикановата зима, Виденовите фалити и бандитската приватизация на Иван Костов са отдавна в историята. Сега сме 2021 година. А към фалита на частната банка КТБ правителството на Орешарски няма никакво отношение. Ако доста държавни предприятия си загубиха парите, то трябва да кажем кой ги задължаваше да си държат парите точно в тази банка. Наля и милиони правителството на Бойко.А е време да мислим какво ще правим оттук нататък

647

Анонимен

преди 3 години

Пеевски и Бойкооооу,спрете вноса на смет и от Турция и други държави,те имат огромна държава и имат достатъчно място къде да си изхвърлят отпадъците, ние в малка България нямаме място за излишна смет, защото ще се задъним след 2-3 години и красивата ни страна, ще стане замърсена и неизползваема,вкл. и водата!

646

Анонимен

преди 3 години

до 698-Виж какво означава ГЕРБ на медицински език-и дано те фане

645

Анонимен

преди 3 години

тъй тъй в европа имало и независими държави и то точно в центара евала на орбан мъжко момче

644

Анонимен

преди 3 години

абе унгарския външен министър го казаприказките за навални от страна на ес са си гн.усно лицемериеама ние като сме се оставили на алчната марионтка от банкя да управлявакаво очакваме - колония

643

мнение без политика

преди 3 години

Преди под прицел беше Станишев,от сутрин до вечер .Сега е Радев.На крива ракета,космоса и пречи.Навални си е вътрешен проблем.Стига се бутахме където не ни е мястото.Плюем Русия ,а после висим за газ.Европа разреши всяка страна да реши каква ваксина да закупи.Искаме руска ваксина-по надежна,20пъти по евтина,2години срок на действие.Този път Борисов трябваше да се опъне -ние сме бедна страна .Защо трябваше да купуваме най-скъпата?Вече Германия и Франция договориха руска ваксина.