35

Анонимен

преди 3 години

Аз не разбирам защо когато се говори за образование, се визира само начално и средно? А висшето? Студентите връщат ли се в университетите и изобщо защо се неглижират?

34

Анонимен

преди 3 години

Само не мога да разбера как така стана, че фризьорските салони се пребориха пролетта, по времето на Мутафчийски, да работят, за да не фалират, а сега заведенията, в които работят хиляди хора и тези хора в момента са обречени на бедност, остават затворени?

33

Бил Гейтс

преди 3 години

Ами да, заведенията не са чак такъв фактор за разпространение на зарази като училищата. Няма за какво да ги отварят. Спокойно може да се изпълни плана за заразяване и всяване на паника сред хората и само с отварянето на училищата. Пък заведенията ще си фалират, което също е част от плана.

32

Анонимен

преди 3 години

Честито на шайката, ще изкупят много ресторанти на безценица от банките

31

Анонимен

преди 3 години

Само са попитам, след като принудително оставихте без работа хиляди хора, смятате ли да им дадете и данъчна ваканция или като безработни сами да си плащат осигуровките?Ако не- да мрът като бъдат лишено от здравни права и лечение.Фашисти,оставка.

30

Управител

преди 3 години

Да отварят ресторантите и да си започваме работа ,стига вече глупости. 1 година безработни без пукната стотинка доход или помощ. БАСТА .

29

Анонимен

преди 3 години

Фитнеси за какво? Който иска да се раздвижва - в парка на разходка и готово. Фитнеса не е жизненоважен. А и тези здравеняци - файда няма от тях. Нали имам подобни приятели, нацепени, корави ама... викам двама да носим един диван - те не моат го вдигнат. Здравеняци иначе. Тия са въздух под налягане, аз им го казах в очите. Сега са ми сърдити.

28

Анонимен

преди 3 години

100% след месец ще сме отново на челните позиции по смъртност...За какво отново се прави това малoyмие с ученици, кръчмари и стероидни гaлфони?

27

UK

преди 3 години

Мисля, че би било разумно заедно с децата да се въведе на ротационен принцип по две седмици министрите и чиновници взимащи тези решения да посещават столичните училища по 6 часа дневно, като ползват и градският транспорт за да отиват и да се връщат. Единствено така ще могат да получат директни впечатления за мерките и обучението в училищата.

26

Анонимен

преди 3 години

Те хубаво се връщат, но по колко ще са в класна стая? В столичните училища са по 25-30 деца в един клас, като повечето освен това и пътуват по час, два с градски транспорт. Дали е разумно това предложение, все още спомена от есента не е избледня, нито пък имаме достатъчно ваксинирани.

25

8088

преди 3 години

До 28Ок, апелирай си колкото си искаш!

24

Анонимен

преди 3 години

До 25Да ученик съм да,много е трудно училището всички ученици са съгласни с мен а и ще си апелирам колкото си искам поне още една седмица ти не може да ми кажеш кво да правя!А вие родителите като не сте съгласни си е ваш проблем но има родители които са съгласни обаче абе ясно ви е кво говоря няма да спра да апелирам.

23

Полк. доц. Мангъров

преди 3 години

"Подкрепи го премиерът като каза, че показателите падат само в България, а навсякъде в Европа се говори за затваряне до Великден."Данните както винаги не обхващат еретиците от Беларус и Швеция... На всеки с 2 гр. акъл в главата е ясно, че настоящия локдаун е по заповед на Меркел, ще продължи поне до Великден и целта му е да направи хората по-сговорчиви по въпросите на ваксинирането. Бай Х. само козирува и изпълнява безумията на големите шефове. За това е на власт.

22

До24

преди 3 години

Стига апелира по сайтовтете за нулева учебна година.Няма да стане,мързел!Сядай да учиш ако си ученик,а ако си родител,мато гледам какъв речник имаш,ясно е и как помагаш на децата си.

21

Анонимен

преди 3 години

Алоо,веднага обявявайте нулева учебна година бе кво разделение на класовете кви пет лева бе Нулева година и децата на училище чак септември тва искаме бе писна ни!!Аман от вашите глупости!

20

Кога ?

преди 3 години

Един неразделен клас,с общи тревоги и мечти,чертаеше своя пъти вярвахме всички, до един,че ни чакат само празници,че е щедро без пределвремето пред нас.

19

Анонимен

преди 3 години

В момента по бнт2 дават попове на куп без маски 42358

18

;ллпл

преди 3 години

До АнонименОт 1 до 4 ходят всички. 7, 8 и 12 са най-общо 3/8 от останалите.

17

Д

преди 3 години

Този да внимава, че скоро ще издават нареждания във връзка с дискриминацията, и по един министър от всяко правителство трябва да бъде ,,то". Меркел каза. Бай Дън вече преизпълни плана.

16

Анонимен

преди 3 години

Вече два месеца си чакам обезщетението от вашата "бърза мярка". Подадени са документи още на 4-ти декември за обезщетение за 24лв./ден и са одобрени вече. Но по сметките на служителите няма нито лев. Това ли ви е бързата мярка. Оставихте хората да посрещат празници и сметките си без пари. Колко търпение трябва да имат тези хора ми кажете? Ако изпълнявахте това което обещавате, нямаше да има недоволни, че в момента са без работа.!