139

Анонимен

преди 3 години

Ех ако бяха ромчета сега щеше да има поне 1000 коментаръ. Какви били че какво правят там и тем подобни

138

Анонимен

преди 3 години

Сами си казаха плащаме глобите и работим ,понеже глобите да много високи )

137

Анонимен

преди 3 години

Трябва организаторите на такива прояви закона да ги преследва по-строго. Примерно 5 години затвор. Останалите да си платят глобите, но този чичка с мегафона леко се е престарал с мегафона.

136

Милко Калайджията

преди 3 години

То комай мерките са само за стресиране на хората и събиране на пари от глоби за хазната.Друго полезно нещо от тези ограничителни мерки няма!!!

135

Анонимен

преди 3 години

До TodМного умно. Сега ми обясни, че не схващам как така след летните масови протести нямаше покачване на процента заразени и и пациентите по интензивните? Благодаря!

134

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОпс,исках да кажа купОнджиите,а не "купунджиите"

133

Анонимен

преди 3 години

О, Медово!Три часа младите дружини как весело празнуват. Горските долини трепетно повтарят на веселбата ревът. Пристъпи ужасни! Полицаи идат гъсти орди лазят по урвата дива и тела я стелят, и паркинга заливат. Купунджии подир купонджии! Рояк след рояк! Сюлейман безумний сочи върха пак и вика: "Търчете!Тамо са купунджиите!" И ордите тръгват с викове сърдити, и "Бягай!" гръмовно въздуха разпра. Други стаени е стаите викаха: ура!

132

Анонимен

преди 3 години

Защо им развалихте рождения ден на хората,бе умници?Оставете хората да се радват и веселят!И между другото ,макар,че не съм от България, обожавам такива стари битови къщи,като на Етъра например и други места,много са оригинални и красиви,както и старинните предмети към тях!

131

Анонимен

преди 3 години

Ми хубаво! Ядеш,пиеш, пееш-после идва управителят и вика "Бягайте"! Не си плащаш даже сметката. Комунистическият комплекс "Старите къщи"..................

130

Tod

преди 3 години

Такива *** трябва да ги вкарват в един списък и когато след седмица-две някой от тях отиде да реве в болницата, че се е заразил, докато не си плати всичко до стотинка до стотинка за лечението да не се приема. Откъде-накъде всички останали, които съвестно спазват мерките трябва да плащат за тези безотговорници!

129

СМЕХ БАКЕ...

преди 3 години

ПЕЙЗАНСКИ ИСТОРИИ ....

128

Дебили сър

преди 3 години

До Анонимен... вие не сте робове.....тях не знам, но ти си голям ръб.

127

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

НЯКОЙ СЕ ИЗКРЯСКА В СРЕДАТА НА КУПОНА: .."КРУША--КРИЙ--ПОЛИЦИЯ".....И 120 ЧОВЕКА БОМБИХА СМЕТКИТЕ НА РЕСТОРАНТА...ХА,ХА,ХААААААААААЕГАТИ ПЕЧАЛБАТА ....ЕГАТИ ДАЛАВЕРАТА....ХА,ХА,ХАААААААААА

126

Анонимен

преди 3 години

"Никой от присъстващите в ресторанта не е заплатил сметките си." Хаха бомба бомба коом :D някой от клиентите е качил снимка в нета или се е обадил, че има парти. Така си е подсигурил безплатна вечеря.

125

Анонимен

преди 3 години

дерзайте свободни хора ...вие не сте робове ....

124

любопитен

преди 3 години

Почтеността изисква след 2-3 седмици да разберем колко от присъствалите там са се заразили-евентуално.Ако няма нито един...тогава какво?

123

ББ

преди 3 години

До АнгелА ти мислиш че нема да има дела ли.

122

6

преди 3 години

Е и кво фанахте бе. Ние си вечеряхме в стаята и в 20,00 си легнахме. Така каза слънцето от Банкяя. И сега кво че ни глобявате ли или че ни фоанете за дедовия.

121

Анонимен

преди 3 години

До Боби 127 В интерес на истината ,това не е само у нас В една Англия непрекъснато разтурят незаконни партита с по няколко хиляди души Това ,че човек няма акъл, не се определя от държавните граници Много хора по света си искат само яденето , пиенето, дрогата - друго не ги интересува

120

Боби

преди 3 години

Поредното доказателство за това колко *** народ сме. На нашенеца му дай да яде и пие, как така някой на него ще му забранява нещо! Просто, диво, злобно и комплексирано племе сме. ***, булгаааааар😀😀😀