15

ЖивкоТодоров

преди 3 години

До Анонимен 22В момента ние имаме 8799 умрели, Китай имат 4635.====Питаш : За какво говорим? , отговарям ти : говорим за манипулация - което е главната функция и цел на всяка статистика ... и тука и в Китай и навсякъде.

14

пияница мистик

преди 3 години

Хората с ваксини ще могат да пътуват цяла година безплатно в градския транспорт на столицата. Новата електронна тикет система в София ще може да верифицира пътниците по чиповете в телата им, ако те са ваксинирани. "Искаме да стимулираме хората да се ваксинират. Така обстановката в нашите автобуси, тролеи, трамваи и метрото ще е по-сигурна и безопасна" - споделя говорителката на СКГТ Картиза Проверкова. По този начин се спестява и необходимостта от контрольори, тъй като основателят на Компанията за градски транспорт Бил Гейтс ще може да проверява всички чрез спътник и 5G.

13

Хуан Нгуен

преди 3 години

До Анонимен 22Защо сравняваш мощен Китай с омаломощена България?

12

Анонимен

преди 3 години

Да, защо на нас ни забраняват да работим, а тестването на влизащите в страната не е задължително? Дават пример как Австралия се справя, а там в навечерието на Аустрелиън оупън затвориха чуждите тенисисти в хотелските им стаи за 14 дни. От самолета с охрана веднага под карантина

11

До Козлууй

преди 3 години

За 5-ти блок ли говориш? Тотално ли спря?

10

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо все някаква жизнерадост лъха от тези статии, но има 17 държави с повече с повече открити заразени, а с доста по-малко умрели. Отделно по брой умрели с ковид на милион сме в първите десет в света.

9

Анонимен

преди 3 години

Сега гледах Кантарджиев - Призовавам пристигащите от Англия - не се събирате веднага с роднини, изолирайте се, изследвайте се. А пък аз си мислех че е работа на държавата, а не да чакаме отговорно поведение от берачите.

8

Мутафчийски

преди 3 години

Новият по-заразен и смъртоносен щам е тук! Ще се мре, яко ще се мре! За това отмяна на изборите и нов четиригодишен мандат за спасителя на нацията ген. Бойко Борисов! Така съветват от института Роберт Кох-Германия!

7

Зоро

преди 3 години

58 са починалите те са важните. Колко са заразени, не важно защото данните са фалшиви. С лекота може да се купи антигенен тест и да се криеш от работодателя. Междувременно заразяваш 10 човека. Кога на щаба ще им светне, че ни вкарват в неконтролируема криза. Два месеца им трябваха да сгреят за маски.Два месеца за училищата.Е няма такива магарета.Така вече абсолютно сигурно е, че всички ще се заразим и който оцелее.

6

До Пияницата

преди 3 години

Недей да онанираш тука ми *** се ваксинирай - нали Ангелов каза, че ваксини имало за всички желаещи. След ваксината си прочети детската книжка с еднополовите връзки - щото при комунизма таквиз книжки нямаше.

5

Росен Ебналиев

преди 3 години

Искам да ме ваксинират с брюкселски улук

4

Анонимен

преди 3 години

Антигенните тестове не стават за нищо. Цяла Европа "гори" само България пуститен остров без много новозаразени. Това е фалшиво успокояване. Вируса пълзи и скритата смъртност е от починали с недоказан PCR или антигенен тест. Усложненията от вируса са много. Хората в малките населени места нямат лични лекари наблизо. Един личен лекар обслужва по 5 и повече села дори в община Пловдив. Няма как да е истина стъкмистиката.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

ЧОВЕК оценява какво е загубил когато загуби

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БОГ да прости починалите ХОРА

1

пияница мистик

преди 3 години

Другари, спокойно! ИЗлезе статия, в която лично Бил Гейтс каза, че в 80% от ваксините нямал да слага чипове, защото било излишно хвърляне на пари. Не му било интересно какво правят червените калмуци, че да ги следи и управлява чрез 5G мрежата. Казал, че им знае така или иначе навиците - до пенсионерския клуб, а работещите от дома на работа и после обратно, най-много до съседа за по ракия. И че вече са чипирани с петолъчки в чyгyненитe си тикви още преди '89-та и неговите чипове не работят